cobyhausindonesia cobyhausindonesia

507 posts   23297 followers   242 followings

Coby Haus Indonesia  No.1 Premium Korean playmat & fence (Disney) Debenhams, Parkson, Centro, Lotte, Toys Kingdom Direct Purchase: +6281285482576 MON-FRI, 8-5PM

http://www.cobyhaus.co.id/

On behalf of Cobyhaus Indonesia Family, we would like to thank you all for sharing your love with us.
.
Terima kasih untuk semua yang telah ikut berpartisipasi dalam Baby Milestone Charity Campaign bersama Cobyhaus pekan yang lalu. We really appreciate and are beyond happy to have you all with us.
.
Donasi telah diserahkan kepada Panti Sosial Anak Balita Tunas Bangsa. Donasi senilai Rp 6,200,000 berupa uang tunai Rp 3,170,000 dan beberapa kebutuhan pokok panti berupa beras, pempers, susu bayi, obat-obatan, makanan bayi, biscuit, dan Cobyhaus playmat telah kami hantarkan dengan penuh rasa syukur.
.
It is really not about the amount of things we gave, but the love and care that is delivered do matter. We hope that we can continue to live in our spirit to share joy and love to others because we all know that sharing is wonderul. .
Thank you to all of Coby parents, especially Mommies for your genuine heart to spread love together with us.
.
๐Ÿ“นplease kindly check our ig story for more details๐Ÿ“น
.
#cobyhausindonesia #igiveitbackwithcobyhaus #charitycampaign #thankyou #cobyhausfamily #becausesharingiswonderful

Let's create a safe playground for your little one and support her to be active and healthy! Set up Cobyfence to protect your baby on the move. Create a safe playground surface with Cobymat, it's soft and thick enough to bring comfort.
.
Spot our Coby fence and Coby mat Yellow Bear Little Indian Village on Baby Freya's little playground. Thank you Mom @vonangela for sharing.
.
#cobyhausindonesia #cobyfence #cobymat #cobyreview
.
#Repost @vonangela
ใƒปใƒปใƒป
Freya enjoying her "me time" ๐Ÿ˜…
Bberapa hari yg lalu Freya genap berumur 13bulan.. berarti 7 bulanan sudah Freya setiap hari habisin banyak waktunya di dlm Coby fence, dgn alas pasangannya si Coby mat juga smua belinya di @chubby_babyshop Dulu awalnya kita pikir 2 benda ini ga perlu2 amat, tapi stlh dipake berbulan2 ternyata beneran si playmat n baby fence itu such a life saver n bikin orang tua lebih sedikit kluar keringet ๐Ÿ˜…
.
Here's some reasons about why we choose @cohyhauseindonesia n never regret about it
๐Ÿ’• BPA free - sblm mutusin beli brand ini kita uda pertimbangin bbrapa brand lainnya juga.. jujur uda hampir beli 1 brand yg harganya jauh lebih rendah dari Coby, tapi akhirnya ga jadi karena setelah kita tanya2 lagi, brand itu ga brani ngejamin kalo mat nya itu BPA free.. even worse, setelah di cek ternyata bahannya si brand itu udah di banned dan ga boleh beredar kalo di Eropa. Pas kita lagi cari2 mat itu, Freya pas lagi di masa2 nya suka jilat apa aja.. lantai aja di jilat.. ga kebayang jadi apa kalo dia jilat2 play mat yg beracun ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’• Easy maintenance - tiap hari tinggal di lap aja pake kain microfiber n air, ga pake detergen apa2.. Freya pernah muntah dahsyat kaya naga kena mat n fence nya, yaudah tinggal di lap aja, trus di semprot2 dikit pake brand pembasmi kuman yg buat baby.. ga perlu di sikat bisa lsg bersih n ga bau sama skali
๐Ÿ’• Thick but firm - ga keitung uda brp x Freya jatoh kepala duluan di atas mat ini ๐Ÿ˜… tp thanks God ga perna benjol atau lebam, trus mat nya emang kenyal2 jd pas belajar jalan jatoh kena lutut itu ga sakit.. plus mat nya bs nahan dinginnya lantai, jd ga dingin selama main di atas mat
.
(Lanjut ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ)

Hooray! Cheer up, Mommies! Every little step your baby takes, every little move your baby makes... even the littlest one, It all is precious. Don't hesitate to let Cobyhaus be your companion to witness all wonderful moments of your baby. Happy motherhood! Hooray!
.
Spot our Cobymat as seen on picture. Thank you mom @amandaflorencias for trusting us ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Š
.
#Repost @amandaflorencias
ใƒปใƒปใƒป
Happy 4 months my baby love! ๐Ÿ‘ถ๐Ÿปโค๏ธ You're SO cheeky the struggle is real when mommy feeds you, you're so alert and active, I wonder where you get the energy from ?!@seanjlawlor27 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ but above all, you're such a happy happy baby, you easy laugher little peanut!! #raidenjameslawlor #4monthsold #babylove #my๐ŸŒŽ

Grow babies grow, mommy loves you so!
.
Help your baby learn to crawl, get down on the floor and spend time with them to play and explore. Let Cobyhaus be part of your baby learning journey! โ˜บ๏ธ
.
Spot our Mont Blanc Cobymat and Cobyfence in Bear on baby Kanon's playground.
.
Thank you Mom for trusting our product @ariellajanechrestella ๐Ÿ’•
.
#cobyhausindonesia #cobymat #cobyfence
.
#Repost @ariellajanechrestella
ใƒปใƒปใƒป
Playtime tonight dipersembahkan oleh @cobyhausindonesia karena belakangan kanon suka banget n pengen banget turun ke lantai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ thanks @flint_babyshop for fast response and helpful service ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #auriannakanon #17052017 #7m11d #mycutiepie #mylittlepumpkin #babygirl #lovelybaby #gift #from #heaven #god #mynight #night #view #daddydaughter #daddaughter #dad #daddy #daughter #baby #playtime #babyfence #fence #playmat

Crawl Baby Crawl...!
.
Hello Mommies! It's such a pleasure weekend, and Cobyhaus feels like to share a bit about Baby Crawling. Here are some of ways to help baby learn to crawl..
.
๐Ÿ™… No need to rush things
If your baby is happy to sit and play, or just roll around and play, then Mom, all you need to do is just sit back and enjoy. Do believe that they got a lot of year to come when they flashing around. There is definitely no need to rush things (no matter how competitive the other parents can be). ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿค—โœจ
.
๐Ÿ™‹๐ŸปSet goals
Put their favorite toy or other else thing (or their big daddy) just out of your baby's reach. Encourage them to make their way toward it. ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿปโœจ
.
๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธGet on the floor and crawl around with your baby
Some babies seem like everyone to be on their level. It will gives you a chance to help your baby's moving and to show them of how they should moving. ๐Ÿ‘๐Ÿปโœจ
.
๐Ÿ’๐Ÿป Try different floors, playmats, tiles, etc
A few surface in your home might be quite slippery, it's no wonder that your baby is having trouble in crawling forward because they just can't get a good grip. So try on a different surface some other time. You can use playmat, the ones with matte and non-slippery surface for her to try crawling there and see how it makes any difference. Hopefully your baby will make a definite progress. Don't forget to choose a safe play mat with a good shock absorption for your baby. ๐Ÿ˜Šโœจ
.
๐Ÿ™‹๐Ÿผ Watch other crawlers
You can take your baby to a weekly baby class, or just create a fun playdate with your friend's kiddos. Most babies love to watch the other older babies crawling around. They will be taking it all in and processing what they're doing, then will try to do it by them self later. ๐Ÿ™‡๐Ÿป๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‡๐Ÿป
.
There are still many fun ways to help your baby in a crawling stage. Just enjoy every moment and stage. Have a wonderful journey, Mom and Baby! ๐Ÿ™†๐Ÿปโค๏ธโœจ
.
#cobyhausindonesia #crawlingbaby #motherhood

Your baby's milestone is a precious moment. Seeing him grows actively is such a graceful motherhood journey.
.
Spot our Coby mat "Yellow Bear Little Indian Village".
Thank you Mom and Baby @jaimejoemanhattan. โค๏ธโค๏ธ
.
#cobyhausindonesia #cobymat
.
#Repost @jaimejoemanhattan
ใƒปใƒปใƒป
Day 120 โ˜† Four Months Old - 6.7 Kg - 62 cm
Diapers : Nepia size S
Milk : Nutri Royal 90-120 ml
.
Smiles spontaneously to people
Likes to play with people and might cry when playing stops

Cried in different ways to show hunger,pain or tired
Follows moving things with eyes from side to side
Recognizes familiar people and things at distance
Can hold a toy and swing
Bring hands to mouth
Try to raise head when in laying down
.
.
.
Birth Print @mawarketjil
.
Playmat @cobyhausindonesia
.
#Jaimelittlesecret

Because May is Mother's Month... ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ›’๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ›๐Ÿ™†๐Ÿปโœจ
.
WOOHOO DISCOUNTS!!!!!
.
Check on us di Tokopedia yah Mom! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Lagi banyaaaak discount hanya sampai 27 Mei 2017! Buruan cek and pick your favorite coby stuffs! Discount mulai dari Cobyfence Butterfly, Cobyfence Bear, dan Coby playmat! Only at Tokopedia.
๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttps://m.tokopedia.com/cobyhaus๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
Let's celebrate and... Happy hunting Moms!
.
#cobyhausindonesia #mothersdaygift #cobyhausattokopedia

Little happy face that stares on mommie's camera. ๐Ÿ˜โœจ Did you know Mom? that when your baby is able to stare on camera, means she has just achieved a milestone! โค๏ธโค๏ธ
.
Adorable picture shared by @geraldine.saimen's mom. Thank you Mommy!
.
#cobyhausindonesia #cobymat
.
#Repost @geraldine.saimen
ใƒปใƒปใƒป
Casual monday today #geraldinecaitriona #babyG #babyGswag .
.
.
.
#instababy #instagrambaby #cutebaby #ootdbaby #fashionkids #babyfashion #instakids #babiesofinstagram #minifashionista #kidstyle #kidslookbook #kidsootd #justbaby #cutebaby #cutebabygirl #babygirl #minimodel #babyfashionista #fashionbaby #bkids_2017 #babyworld #ilovebaby #baby #babies #ootdkidskece

Not only her mommies, these cute little ladies also have their own gathering. ๐Ÿ˜ Happy gathering time, Baby Alodie and Nastusha!
.
Spot our Coby Mat "Yellow Bear Twinkle Little Star" (the back side's print design as seen on picture) โœจโœจ
.
Thank you pretty loving mon @nancyagita for sharing picture with us. Love you tons! โค๏ธโค๏ธโœจ
.
#cobyhausindonesia #cobymat
.
#Repost @nancyagita
ใƒปใƒปใƒป
Ketika pak @lianfirman bertemu pak @glennalinskie ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— hahaha

Introducing once again, our Coganic, cairan pembersih yang aman dan praktis untuk playmat si kecil โ˜บ๏ธ๐Ÿ’–โœจ
.
Thank you Mom @ayyuniar for sharing your experience โค๏ธ๐Ÿ˜˜
.
#coganic #cobyhausindonesia
.
#Repost @ayyuniar
ใƒปใƒปใƒป
Coganic Baby Playmat Cleanser๐Ÿ’งini cairan pembersih playmat nya shibi dari @cobyhausindonesia sama spt merk playmat nya ya, ini cairan pembersihnya bisa dipake utk semua jenis & merk playmat, cara pake nya super praktis tgl di spray aja trus di lap pake kain yg sebelomnya udh kita celupin ke air matang, spy aman kalo baby td sengaja menjilat playmat nya. kalo shibi bisa seharian main di playmat guling2 sana sini sampe keluar lantai, kayanya udh saatnya di pagerin deh nah coganic ini jg bisa dipakai utk membersihkan pagar nya juga, jd walopun seharian main di playmat ga akan khawatir lg sama kebersihannya kalo udh di spray pake coganic ini. kmrn ini shibi dtg ke booth nya cobyhaus di mother & baby fair balai kartini, sengaja karna mau cari baby playmat cleanser ini. thank you ya aunty & uncle @cobyhausindonesia ๐Ÿ’›๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ #playmatcleanser

Happy Mother's Day to all of mothers in the world ๐Ÿ’๐Ÿ’•โœจ
You are all the best and will be best forever! ๐Ÿ’•
We love you, Moms! Wishing each and everyone of you a wonderful motherhood ahead! ๐Ÿ’•โœจ
.
#cobyhausindonesia #mothersday #motherhood

Mom has already found out a fun way to stimulate her baby to crawl โค๏ธ
.
Yeiy! Mom udah nemuin cara yang menyenangkan untuk menstimulasi si kecil merangkak.
Dengan merangkak kekuatan anggota badan bayi menjadi lebih terlatih yah Mom, diantaranya adalah leher, tangan sendi, otot besar dan kecil juga dapat menunjang koordinasi mata dengan tangan sehingga lebih seimbang dan terampil. ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜
Yuk mari kita ciptain "a tiny safe ground" for our baby to crawl and explore more. Ngga harus gedeeee area nya Mom, yang penting cukup untuk si kecil mondar-mandir dan pastinya harus aman yah.
As we see in this video, Baby Scarlett lagi excited banget belajar merangkak di atas Cobymat. Also spot our Coby Fence. Dengan playmat dan pagar dari Cobyhaus, Voila!, Mom udah bisa create a safe and fun space buat si kecil untuk belajar merangkak dan bereksporasi dengan sekitarny. And yes of course, it is safe and fun with Cobyhaus. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Keep going on, baby @little.missscarlett ๐Ÿ˜ƒโค๏ธ Thank you Mom for sharing video and trusting us in your motherhood journey ๐Ÿ™†๐Ÿปโค๏ธ
.
#cobyhausindonesia #cobymat #cobyfence #cobyhausreview
.
#Repost @little.missscarlett

Most Popular Instagram Hashtags