[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

coach.mikaelyen coach.mikaelyen

1253 posts   3207 followers   1128 followings

Mikael Yen - Kalmar  ⭕Fitness & Healthy food inspo ⭕Lic.Eleiko PT ⭕PT Team Jesper ⭕Biosignature PoliquinGroup/kalipermätning ➕Online kostrådgivning/träning-Kontakt DM

Tidig lunch innan heldag med klienter med både kost och träning.
-Airfryead potatis med långkokt revben, kvargbea och egen picklade grönsaker! Starkt!👌

En allt du har hemma omelett!
Purjolök, aubergine, egen plockade champinjoner, plommon tomater, nötfärs! Perfekta frukosten några solrosfrön på det! 👌

Heldag med klienter fick avslutas med ett Bröst pass! Mer mat, mera tryck! När man äntligen våga köra Hantelpress själv på 40 kg utan pass! Våga utmana dig själv! Inget växer i din comfortzone! 🙏

Chef Mike! Heldag på Öland börjar komma mot sitt slut! 3 rätters fick det bli denna dagen till ära! När man får dela med sig av sin andra stora passion i livet! -Vitlöksfrästa räkor, grönkålschips, avokadomousse, stenbitsrom. - Vitlök och rosmarins grillad lammstek med ugnsbakade rotfrukter med smak av honung och kokos samt en hemslagen aioli. - En tro det eller ej nyttig chokladtryffel tårta! Gluten, laktosfri, sockerfri! Kan det bli bättre! Stort grattis på dagen Inga-Lill!

Idag är jag på plats på vår tränings anläggning i Vässby och förbereder maten inför kvällens kalas!

Work harder, get stronger, get bigger 💪

Food time! Vitlöksspäckad skinkstek, en stek på en onsdag? Ja varför inte👌😜

"Vad är 12 veckor av ditt liv" Detta är vad Emma har lyckats med under 12 veckors tid med mig, första gången jag träffade Emma så såg jag en väldigt uppstressad och osäker person, men att få se henne växa för varje vecka, med ökat självförtroende, energi och en bättre stresshantering! Med upp och nedgångar, samt semestertider(en av de tuffaste tiderna), så har Emma visat dedikation och vilja för att uppnå sina mål! Man når sina mål så länge man prioritet det och vill det tillräckligt! Väldigt stolt över dig!
__________________________________

Jag började min resa mot en förändring i mitten på juni i år, då jag såg att en på fb sålde ett presentkort till Jespers PT. Det var då ett frö började gro om att denna gången behöver jag hjälp för att lyckad med en förändring. Att inte bara lyckas i någon månad och sen falla tillbaka till gamla vanor, utan lyckas på riktigt att förändra min kosthållning och att gå ner i vikt.
Det har varit blandade känslor under resan gång med både med och motgångar. Det har inte alltid varit lätt när sötsuget smugit sig på, men är så tacksam att jag haft Micke som stöttat och pushat mig att fortsätta.
Nu har 12 veckor av kostcoaching gått och jag kan inte tacka Micke nog för allt han hjälpt mig med! Har med Mickes hjälp lyckats gå ner 13,5kg i vikt och förlorat 20cm i midjan. Men detta är fortfarande bara början för mig! Början på resten av mitt NYA liv.
Vill nu avsluta med att citera vad Micke sagt till mig vid ett flertal tillfällen under resans gång "vad är 12 veckor av ditt liv" (värt att offra för att förändra resten av ditt liv). 😊

Tusen tack än en gång! 😊

Är du redo att göra en förändring? Känner du dig låg på energi när höstmörkret faller sig på? Lär dig äta rätt samtidigt äta gott! Hitta balans! Kontakta mig på mikael@jesper-pt.se så ska vi se vad jag kan göra för dig!
"Vad är 12 veckor av ditt liv"?❤️

Kvinnorna i mitt liv! ❤️ Stort Grattis älskling på din 25 års dag! Älskar dig mest! ❤️❤️

Online klienter✔️
PW ✔️
Studerat ✔️
Ryggpass ✔️
Pruduktiv dag!✔️
Nu planering för framtida projekt! 👍

Lite läsning innan om antiinflammatorisk mat innan träning 💪 #stayhungry

Most Popular Instagram Hashtags