cloverush cloverush

11,140 posts   182,794 followers   1,674 followings

Scarf Specialist - Cloverush®️  🎉VIVVY INSTANT SHAWL :: 26.03.19 🎉 📮 cloverush.online@gmail.com 📞 03-4144 2307 (Boutique) 🕚10am-06.30pm (TUES-SUN) 🌹be featured #diaryofaClovelet

Clovelets percaya tak sebenarnya ladyboss tengah pakai tudung size L Regular dari Aisyah set ASXCloverush Go Shop Special? 😍⁣
.⁣
Haaa, betul tu! Nampak tak betapa versatile-nya tudung ni! Material moss crepe yang selesanya lahai pastu sebenarnya tudung sarung boleh juga digayakan berbagai cara tau 💕⁣
.⁣
Psttt, jemput tengok IGTV kami kalau nak tahu lebih lanjut okay? ⁣
.⁣
Kalau nak terus beli, boleh copy and paste link di bawah ini okay?⁣
.⁣

http://www.goshop.com.my/prd/20082619.html⁣
___⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #ASXCloverush

Ami tahu ada Clovelets yang masih prefer awning cotton kan? Haa, apa kata cuba sesuatu yang baru? Cubalah Leola Instant Shawl ni pulak 😍⁣
.⁣
Specialnya Leola Instant Shawl ni adalah inner neck cotton dijahit dengan shawl chiffon yang sangat flowy dan cukup panjang dan lebar untuk digayakan bermacam cara! Plus, Leola tengah sale! Yup, tengah SALE!⁣
.⁣
Haaa, seronok kan bila dengar ada sale? 😍⁣
.⁣
Okayyyy, jadi Ami dah tanya bos, bos kata, demi Clovelets, bos lanjutkan sale yeay!⁣
.⁣
📣BOS BAIK HATI SAMBUNG PROMO 📣⁣
.⁣
💎HANI 20% OFF ⁣
.⁣
💎LEOLA Combo 2pcs RM100 ⁣
.⁣
💎DIOR Combo 3pcs RM100 ⁣
.⁣
💎ARAA M Slim RM50/piece⁣
.⁣
Wuahhh wuahhh seronok la Clovelets sebab bos sambung promo lagi niii 😍😍😍⁣
.⁣
Jadiii, kena cepat cepat bukak website www.cloverushonline.com tauu, sebab kalau dah habis stock, taktauuu hihi!⁣
___⁣

Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Wuahhh seronok tau Clovelets ni sebab disayangi Cloverush 🙈 Ye la, sebab bagi promo kat Clovelets kan hihi! ⁣
.⁣
Pstt, cepat cepat grab Leola Instant Shawl ni tau sebab tengah promo 2 helai RM100. Kalau tak,sehelai RM69 tau. Wuahh nampak tak penjimatan berganda! ⁣
.⁣
Jadi jangan tunggu lama lama, jom ke website www.cloverushonline.com sekarang! ⁣
.⁣
📣BOS BAIK HATI SAMBUNG PROMO 📣⁣
.⁣
💎HANI 20% OFF ⁣
.⁣
💎LEOLA Combo 2pcs RM100 ⁣
.⁣
💎DIOR Combo 3pcs RM100 ⁣
.⁣
💎ARAA M Slim RM50/piece⁣
.⁣
Wuahhh wuahhh seronok la Clovelets sebab bos sambung promo lagi niii 😍😍😍⁣
.⁣
Jadiii, kena cepat cepat bukak website www.cloverushonline.com tauu, sebab kalau dah habis stock, taktauuu hihi!⁣
___⁣

Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveletter⁣

Eh eh, sweetnya ladyboss pakai NAILB M Slim Green Tea ni 🙈⁣
.⁣
Haaa, NAILB ni kiranya macam saudara Lilybelle la sebab material NAILB pun cotton juga cuma cotton yang berbeza sikit. Kalau pegang and pakai, memang kita akan rasa perbezaannya tau 😍⁣
.⁣
Kekuatan NAILB? Mestilah awning yang teguh berdiri walau ditiup angin! Haaa, siapa yang concern pasal awning, boleh cuba NAILB ni okay 😘⁣
.⁣
Harga? Sama je dengan Lilybelle! M Slim hanya RM45, L Slim pula RM55⁣

___⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

😍😍😍⁣
.⁣
Haa tengok tu Clovelets 💓 Datin Shahida pakai Annebelle M Slim Dora The Explorer dengan baju putih and jeans tapi still nampak cantik berseri ✨⁣
.⁣
Senang dan cantik dan best! Semuanya hanya dengan Annebelle!⁣
.⁣

💎Annebelle Instant Scarf yang selesa dan best amat. Hanya sarung dan terus cantik terletak!💎⁣
.⁣
Material moss crepe yang selesa, awning on point dan didatangkan dalam warna-warna yang cantiks dan sesuai untuk semua Clovelets di luar sana kerana kita semua berbeza namun istimewa dengan cara tersendiri 😊⁣
.⁣
M Slim : RM49 || L Slim : RM59 ⁣
.⁣
Dapatkan Annebelle sekarang di butik Cloverush, website www.cloverushonline.com atau melalui CloverAgent kami!⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Xaraa Collection ni bestnya lahai sebab material moss crepe selesa sangat digunakan untuk awning dan body 😍⁣
.⁣
Manakala design design pula sweet dan sesuai dengan semua Clovelets di luar sana 💕⁣
.⁣
Pstt, ada stok sikiiit je lagi dekat website tau. Jadi kena cepat cepat grab peluang nak beli Xaraa Collection ni sekarang juga!⁣
.⁣
💎Xaraa Price List💎⁣
.⁣
Kids :: RM39⁣
.⁣
S :: RM49⁣
.⁣
M Slim :: RM59⁣
.⁣
L Slim & L Reg :: RM69⁣
.⁣
Jadii, jom ke website www.cloverushonline.com > Products > Instant Scarves >Xaraa dan pilih size anda untuk add to cart sekarang 💓⁣
.⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveletter

Nampak tenang je kan bila Datin Shahida @shahidadherbs pakai Xaraa In Love ni? 😍⁣
.⁣
Sebab Xaraa In Love ni base dia warna biru lembut so secara automatic-nya, penampilan pemakai Xaraa In Love ni pun akan jadi ayu je 🙈⁣
.⁣
Pssss, ramai tau yang tengok design ni depan depan and jatuh cinta, mentang mentang nama design ni Xaraa In Love kannn hihi!⁣
.⁣
💎Xaraa Price List💎⁣
.⁣
Kids :: RM39⁣
.⁣
S :: RM49⁣
.⁣
M Slim :: RM59⁣
.⁣
L Slim & L Reg :: RM69⁣
.⁣
Jadii, jom ke website www.cloverushonline.com > Products > Instant Scarves >Xaraa dan pilih size anda untuk add to cart sekarang 💓⁣
.⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Haa kemas terletak je kan material Vivvy Instant Shawl ni 😍 Nampak tak betapa flowynya lahai Vivvy ni 💓⁣
.⁣
Ada warna yang dah habis stock online tau. Jadi, kalau Clovelets rasa macam nak cuba instant shawl yang best ni,kena cepat-cepat grab okay? ⁣
.⁣
🌫️VIVVY INSTANT SHAWL (RM65)🌫️⁣
.⁣
Hanya sarung dan lilit Vivvy, dah terus pretty! 😘⁣
.⁣
✨Menggunakan material yang sama dengan Annebelle iaitu moss crepe yang selesa dan best serta IRONLESS! ⁣
.⁣
✨Awning, mestilah always on point! ⁣
.⁣
✨Ada 44 warna yang cantik cantik dan 'hidup'!⁣
.⁣
✨Curvy cut di mana ada curve depan dan belakang jadii aurat terpelihara insyaAllah 😘⁣
.⁣
✨Labuh dan panjang untuk buat macam macam gaya tau 💓⁣
.⁣
Jadi, jangan lupa dapatkan Vivvy Instant Shawl di Butik Cloverush atau website www.cloverushonline.com!⁣
.⁣
✨✨BE PRETTY WITH VIVVY!✨✨⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Haaa, ramai jugak tanya Ami AS-IS items tu apa Ami?⁣
.⁣
Meh nak jawab meh, AS-IS items ni adalah tudung yang ada sedikit minor defect pada tudung tu, macam ada benang tertarik ke, kekotoran sikit ke, tapi jangan risau, Clovelets masih boleh pakai tanpa rasa ragu okay? 😍⁣
.⁣
Setiap defect berlainan tau, jadi Clovelets kena datang butik sendiri untuk pilih tudung AS-IS tersebut. Oops cash only ya untuk promo item 🙏⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveletter

Hmmm dengar cerita, ramai yang jatuh hati dengan design Xaraa In Eternity ni. Ye la, design ni timeless dan exclusive! Base warna putih jadi senang lahai nak matching dengan baju kan 😍⁣
.⁣
Jangan risau la kalau takut nampak gelap ke apa ke, sebab Clovelet hanya perlu pakai lipstick pink ke nude ke, dan dah okay, tak nampak pucat pun! 💕⁣
.⁣
💎Xaraa Price List💎⁣
.⁣
Kids :: RM39⁣
.⁣
S :: RM49⁣
.⁣
M Slim :: RM59⁣
.⁣
L Slim & L Reg :: RM69⁣
.⁣
Jadii, jom ke website www.cloverushonline.com > Products > Instant Scarves >Xaraa dan pilih size anda untuk add to cart sekarang 💓⁣
.⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Rugi tauuu rugi!⁣
.⁣
"Rugi apa tu Ami?", kata Clovekets dalam hati. Rugi la kalau tak grab design design Xaraa Collection yang exclusive ni tau! ⁣
.⁣
Haaa yang bestnya lagi, material moss crepe ni akan menaikkan seri pemakai. Jadii, kalau nak berseri, mari beli Xaraa 🙈⁣
.⁣

💎Xaraa Price List💎⁣
.⁣
Kids :: RM39⁣
.⁣
S :: RM49⁣
.⁣
M Slim :: RM59⁣
.⁣
L Slim & L Reg :: RM69⁣
.⁣
Jadii, jom ke website www.cloverushonline.com > Products > Instant Scarves >Xaraa dan pilih size anda untuk add to cart sekarang 💓⁣
.⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019

Wuahhh hangat tau sambutan Koleksi Xaraa kali ini 😍⁣
.⁣
Ye la, material moss crepe ni kan selesa dan awning takyah cakap la, memang always on point ✨⁣
.⁣
Deisgn design pun fuhhh semuanya menarik dan lain dari yang lain tau. Pstt, ramai yang dah grab semua dah tau 🙈 Clovelets bila lagi? Hihi!⁣
.⁣
💎Xaraa Price List💎⁣
.⁣
Kids :: RM39⁣
.⁣
S :: RM49⁣
.⁣
M Slim :: RM59⁣
.⁣
L Slim & L Reg :: RM69⁣
.⁣
Jadii, jom ke website www.cloverushonline.com > Products > Instant Scarves >Xaraa dan pilih size anda untuk add to cart sekarang 💓⁣
.⁣
.⁣
Walk in : Cloverush Boutique, No 17 Jln Dataran Wangsa 1, Wangsa Melawati ; ☎ 0341442307 |⁣
Whatsapp HQ : 0172054899 | Website : www.cloverushonline.com | ⁣
___⁣
#cloverush #yourscarvesspecialist #cloverush2019 #cloveletter

Most Popular Instagram Hashtags