cliche.shkoder cliche.shkoder

1121 posts   5006 followers   5357 followings

Cliché  Bistro & Bar Adresa: Pedonale, pranë Prefekturës, Shkodër, Albania. Tel: +355 69 566 0575

http://www.cliche.al/

Mirëmëngjesi 😊

Një pjatë plot me piadina dhe me patate 😋👌

Cliché bën kujdes që të furnizohet nga fermerë të sigurt për produktet bio. 😊

😊

Mirëmëngjesi 😊

- Krepë me fruta të stinës
😊👌

Mmm...
Wafflesss!.. 😍👌

- Piadine me proshutë pule, djathë guda, sallatë jeshile, krem djathi etj...
😊👌

Kur e shtuna nis në Cliché...
Waffles plot me fruta dhe akullore.
Mmm... një mrekulli!..
😍👌

Waffles plot me fruta dhe me akullore
😊👌

Mirëmëngjesi 😊

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags