claerence claerence

995 posts   211340 followers   687 followings

Klas Eriksson  Mail: Klas.eriksson@mag5.se Snap: Claerence

https://youtu.be/-OiSXZ1eqDU

Hej.

Min tjej sa att det var min tur att fixa mat.

Har redan tappat bort kärringen.

Nu tar vi semester! Trevlig sommar på er alla.

När man går upp tidigt för att göra sig i ordning för ett viktigt möte som börjar kl 07:00 men inser i taxin att man glömt stoppa vax i sitt nyfönade hår.

En lydig man är en lycklig man. @alfredws

Jag fick hänga med Coke Tv ner till Ibiza och köra fyrhjuling med det här härliga gänget. Gå in på deras Youtube-kanal för att se avsnittet. Länk i profilen!

Det finns flera anledningar till att inte langa alkohol till minderåriga. I samarbete med Länsstyrelsen i Västra Götaland och Skåne vill jag visa vilken "skit" det kan leda till...💩#hejdåalkoholskador

Älskar att gömma mig långt ner i sätet och dra på högsta volym när Alfred åker runt med sin cab. Människor ser på honom med äckel i blicken.

Ger mig fan på att dom små jävla asen siktar på mig.

Hej på er! Det är så att jag har försökt hitta en bra mysig stuga att hyra en eller ett par veckor i sommar. Dock utan framgång! Har ni, eller känner ni någon som hyr ut stuga? Gärna i Hudiksvallstrakten. Vill så gärna iväg och mysa med kärringen. PM ifall ni har något. Tusen tack!

Säsong 1 är över av Leif & Billy sen någon vecka tillbaka. Jag skulle vilja passa på att tacka alla som varit med och gjort serien, allt från alla bakom kameran och alla fina skådespelare som ställt upp. Kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är över att jag har fått chansen att träffa alla dessa otroliga människor! Och sen skulle jag vilja tacka alla er som tittat och stöttat oss på alla vis! Utan ER hade det ALDRIG varit möjligt! Ni är underbara! Tack till er alla! Och jäklar vad vi lärt oss mycket under resans gång. Nu håller jag tummarna och hoppas på en till säsong!

Most Popular Instagram Hashtags