claerence claerence

1,078 posts   223,428 followers   782 followings

K L A S E R I K S S O N  Gillar tacos och försöker vara rolig ibland. Mail: Klas.eriksson@mag5.se @claerence @klausgorans #leifochbilly

Nu har jag tittat på dokumentären om Avicii fyra gånger sedan i Lördags. Har liksom inte fått ett ord ur mig, men nu har det någonstans landat, långt in i mitt hjärta. Jag kan ärligt säga att jag aldrig tidigare har påverkats så illa av någon som går bort som jag inte känner.
När jag tittar på denna dokumentär så vrider det sig i mellangärdet på mig.
Varför jag tror det berör mig så mycket är hur den här killen blivit ett offer för det som vi så många eftersträvar idag, många unga vill nå framgång inom nöjesbranschen och jämför sig ofta med sådana stjärnor som han.
När man ser hur pressad han blir till att göra något som han egentligen inte vill.
Det ända han vill är att må bra och försöker verkligen få folk att förstå det! Pengar, framgång, kändisstatus och en massa jävla massa resor gör inte en lycklig om man inte är lycklig på insidan. På bekostnad av sig själv kämpade han i en branch full av giriga och egoistiska människor.
Har ni inte sett dokumentären så tycker jag ni ska göra det.
Tack Tim för att du delade med dig och att dina ord och tankar ska finnas med oss för evigt - och tas på allvar!
Ingen ska behöva gå runt med ångest som du har gjort. Vi måste börja lyssna på varandra!

Vila i frid vackra människa ❤️

Braap braaap!

Äntligen framme i stugan. Nu blir det jävlart påskmys! Hoppas alla får en fin påsk.

10 minuter isbad är en bra start på dagen för en norrlänning :) @naprapatjonas

Ni måste se när jag och Alfred busringer till min pappa och påstår att han beställt ett kylskåp som nu ska levereras. Han blir lätt förbannad kan man säga.
Ni kan se hela på Youtube, länk i profilen!Vi har börjat busringa lite på våran youtubekanal nu. Totalt finns det 3 stycken som vi har gjort så länge. In och titta om ni vill! :)

Härligt att börja helgen med ett litet dopp @naprapatjonas

Jag älskar att bli äldre. Många gillar inte det. Man drar på sig några skavanker här och var. Påsar under ögonen. Ett och annat grått hår kanske dyker upp. Rynkor får man och man börjar göra konstiga kroppsljud. Likadana som farsan gjorde och man störde sönder sig på honom. Och snart åker väl hårfästet åt helvete. Det må vara hänt. Men om man bortser från det yttre och tittar inåt så tycker jag att man liksom växer in i sig själv. Och jag älskar det. Det har varit stökigt, svajigt och det har skavt lite här och var igenom livet. Men ju äldre jag blir så tycker jag att min kostym passar mig bättre på något vis. Jag växer till mig på ett bra sätt, inom mig själv. Det är fan fint det.

Med ett stelt leende och en tumme upp vill jag tacka er för den här säsongen av Leif & Billy. Sista avsnittet för den här gången gick förra veckan. Tusen tack till alla er som hört av sig och skrivit fina saker, det värmer verkligen i hjärtat. Sen tack till alla er som tittat och stöttat oss, ni är GULD! För er som inte sett så ligger nu hela säsongen på SVT Play, fri att strecktitta på! Nu hoppas vi att det blir en säsong 3! Tack till er alla!

Nytt avsnitt med Leif & Billy. Bröderna har en fejd med grannen och hans tupp. Se hela på SVT Play! Länk i profilen.

Sur-Billy

Har alltid haft ett öga för mode och trender. Rött hår och en skev mittbena körde jag på 1996. #modelejon

Nytt avsnitt ute! Leif lider av snusabstinens och måste nu ta sig till Luleå för att få tag i en dosa. Se hela på SVT Play! Länk i profilen @claerence #leifochbilly

Most Popular Instagram Hashtags