[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cikzila_ cikzila_

479 posts   2822 followers   1644 followings

Rozila Ismail  ❀️ 27 September 2015 ❀️ 4.11.2017 πŸ‘‘ ❀️ CLA Leader ❀️ Young Entrepreneur πŸ§• ❀️ Businesswoman πŸ’° ❀️ CDM CLA ❀️ πŸ‡²πŸ‡Ύ+πŸ‡ΉπŸ‡­

http://www.myclagroup.com/

PANASSSS TELINGAAAA COACHING CDM SAID
.
.
.
.
.
.
.
.
Fuhhh pedasss dan menusukkk di kalbu. Memang sangatt best coaching malam ni daripada cdm untuk kami para CDM. Siapa kata kami tak di guide, sampai sekarang kami masih belajar dengan mentor kami CDM SAID.
.
.
Semuanya demi team. Nak sama sama team berjaya , rela kene tegur asalkan team bole upgrade, berkembang dan berjaya. Tqsm cdm , tak sabar nak join β€œGEMPAR SWISS PARIS”, dengar2 ada good news untuk siapa yang hadir . .
.
Fuhh beruntungggggg . TQSM CDM atas coaching malam ni .
.
#cdmzila
#clavengers
#rm50je
#clagroup

Coaching and eating πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Roomate dekat swiss pariss german bulan 8 nanti πŸ˜‰πŸ˜‰
All the best sarah. Jom jadi #anakdarajutawan ❀️
.
.
#cdmzila #clavengers #rm50je #bemynextprotege

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Lets go treasure hunt team CDM.we really rock it Melaka πŸ’ͺπŸ’ͺ #group15 #excellent
.
.
#cdmwalkhunt #cdmconference2018

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Intai kami antara nampak
Esok jangan rindu-rinduan
.
.
Ehhhh ada yang rindu zila tak πŸ˜†πŸ˜†
Cia cia cia .
.
Ps: Cdm2 CLA sempoii sangat malam ni 😘😘
Macam zaman dulu2 kala .. bagi kami feel sat zaman dulu2 kala πŸ˜‰πŸ˜‰ #cdmzila
#clavengers
#zamankesultananmelayumelaka

Muka happy dapat 2% bonus daripada company πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
.
#cdmzila
#cikzila
#clavengers

CDM Conference 😘 Pengalaman pertama join CDM conference. Tak sabar nak terima banyakk good news 😍😍😍Next year siapa nak join kami πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ?? Pastinyaaa lebihhh seronokk 😘😘
.
.

Ps: Daftar tadi staff shom bagitawu malam ni ada surprise untuk birthday
Waaaa birthday bulan 3 tapi dah celebrate sekarang 😍😍😍. Tak zabarrrrrr

#cdmzila
#cikzila
#clavengers
#rm50je

Most Popular Instagram Hashtags