cikzila_ cikzila_

579 posts   3,005 followers   1,648 followings

Rozila Ismail  ❀️ 27 September 2015 ❀️ 4.11.2017 πŸ‘‘ ❀️ CLA Leader ❀️ Young Entrepreneur πŸ§• ❀️ Businesswoman πŸ’° ❀️ CDM CLA ❀️ πŸ‡²πŸ‡Ύ+πŸ‡ΉπŸ‡­

POTONGAN HARGA GILA GILA PREMIUM BEAUTIFUL πŸ‘™
.
.
.
Sempena hari raya ni zila faham ramai yang gembira dan eksaited meraikan sampai terlupa pada perut yang selama ni sebulan berpuasa. .
.
Raya baru 5 hari tapi baju raya macam dah tak muat. Hihi.. Zila faham situasi tu.. Maka zila nak tolong kekakak untuk mission mengawal selera makan anda, membantu menurunkan berat anda dan mengecilkan lelemak yang ada 😘
.
.
Bila pakai korset Premium Beautiful serius cakap, badan kekakak umpama di peluk sang suami seeratnya, umpama tak nak lepas sebab sayang. Haa begitu lah premium beautiful membantu anda.. .
.
Seriuss badan kekakak nampak kemasss dan paling penting sangat selesa sampai tak nak tanggal. Automatic badan terus langsing, baju raya dapat pakai balik dengan efek slim. Fuhhhh tak tawu lah nak cerita macam mana. Seriusss anda kene cuba dan dapatkan 1 set untuk anda. .
.
Sayang badan anda, wajib ada Premium Beautiful 😘😘
.
.
Klik link ni untuk rebut potongan sehingga RM400 πŸ‘‰ www.wasap.my/60169127959/discountPB πŸ‘ˆ
.
.
#KorsetAbangSayang
#TrustedAgent
#RayaDenganPB
#PilihPremiumBeautiful
#Korset
#BajuKahwin

Terima Kasih bapak
Kau tetap gagah melawan ombak
Kepayahan dan perjuangan hidup
Demi untuk kebahagiaan keluargamu
Terkadang kau tersungkur
Namun....
Kau tetap terus berusaha
Berdiri semula
Demi untuk anak dan isterimu

Terima kasih bapak
Semoga dipanjangkan umur
Dan dimurahkan rezeki
Terima kasih mendidik kami menjadi insan berguna

Selamat Hari Bapa β€οΈπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡ΉπŸ‡­
.
.
#SelamatHariBapa #HappyFathersDay #TeamRayaPerak #TeamRayaRumahMakAyah

Selamat Hari Raya Aidilfitri ✨
Tahun ni sorang lagi. Tahun depan belum tentu lagi 😜
..
.

#SHRMZB #Raya2018 #teamrayaperak

#shrmzb2018 ❀️#RAYA2018

Tangan dihulur maaf dipinta,
Erat hubungan sesama kita,
Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaafkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.
.
.
#Raya2018 #CLAVengers #teamrayaperak #teamrayadustypink

Hati hati yang pulang ke kampung hari ni. Rancanglah perjalanan anda sebaik2nya. Prepare makanan dalam kereta untuk persiapan berbuka nanti. Semoga perjalanan anda selamat sampai ke destinasi yang dituju. .
.
Ikhlas dari kiri #teamrayaselangor, #teamrayaperak, #teamrayakedah, dan #teamrayaperak. Yang pasti kami semua da sampai kg masing2.. Hihi.. .
.
#selamatpulang
#hariraya2018
#CLAVengers
#iftar
#ramadhan2018
#lastdayramadhan

Selesai sudah iftar Leaders CLA bersama dengan Coach Said Saiful Fazli serta barisan VVIP yang hadir.
.
.
Alhamdulillah semuanya sangat lancar dan meriah. Bukan aja meraikan pemenang Raya Sakan CLA dengan pulangan hadiah bernilai RM10000, malah dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama kami.
.
.
Antara yang paling diingati adalah ucapan CDM HJH Siti Rohana Yusoff, yang mana cdm sebut kumpulan akan sangat kuat bilamana muka lama tetap ada dan muka baru terus muncul. Rezeki memihak kepada mereka yang setia.
.
.
Ayat ni terpahat dalam minda. Yes betul. CLA Sentiasa lahirkan muka baru tapi dalam masa yang sama muka lama semakin naik dan naik. Berkat berniaga dengan #ModalRM47je. .
.
Dan semalam juga meraikan penerima biasiswa yayasan Said yang bernilai RM30K.. Tahniah adik Nur Fatihah, belajar rajin2.
.
.
In shaa Allah jamuan iftar tahun depan akan lebih ramai lagi. Sama-sama buat yang terbaik. .
.
#CikZila
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47Je
#BeCLA

Shopping Raya with Anak-anak Rumah Kasih Ilahi, Rawang. .

Nampak raut wajah mereka ceria bila kami sampai rumah mereka utk ambil mereka ke shopping mall.
.
"Aishah dengan Sa'adiah dah ad baju raya? Kejap lagi kita nak beli baju raya, kasut raya, tudung raya. Best tak? "Bestnyaaaaa tak sabar nak shopping"
.
.
Alhamdulillah, kami dah jadikan ini program tahunan #CLAleaders since CLA ditubuhkan. .
InsyaAllah, lebih banyak kita kumpul tahun ni untuk bantu mereka. Thank you CLAvengers yang menderma.
.
#CLAvengers
#CikZila
#JutawanProdukOrang

Ingin mendapat income tinggi?
Bergabung bersama PT. Hai-O dan gunakan sosial media dan networking mitra bisnis.
.
.
Hanya IDR 150.000 mitra bisnis sudah bisa mendapatkan 1 Box Minkaffe berisi 20 sachet, kit sales dan kartu keanggotaan.
.
.
Berminat? Jangan ragu untuk πŸ“² kami sekarang!
.
.
#BisnesMudahCLA
#Clavengers
#BeCLA
#Clavengers
#IDR150000
#Indonesia
#BisnessOnline
#senengbanget
#JutawanIndonesia
#uangtambahan
#CikZila

Menjadi lebih sukses bisa dijadikan resolusi untuk tahun baru lho. Salah satu caranya adalah dengan mulai bergabung dengan kami, PT Hai O Indonesia.
.
.
Menjadi sukses bukan hanya sekedar resolusi, tetapi akan segera menjadi nyata.
.
.
#BisnesMudahCLA
#BeCLA
#Clavengers
#IDR150000
#Indonesia
#BisnessOnline
#senengbanget
#JutawanIndonesia
#uangtambahan
#CikZila

Kamu warga Indonesia dan tinggal di Indonesia yang Kepengen Punya Uang Tambahan?

Cuman IDR150.000 dan kamu sudah bisa menjadi Mitra Bisnis PT.Hai-O Indonesia.

Percuma sekotak #minkaffe😍 πŸ“² DM aku sekaranggg!
.
.
#BisnesMudahCLA
#IDR150000
#BeCLA
#Indonesia
#BisnessOnline
#senengbanget
#JutawanIndonesia
#uangtambahan

My dream house. Ya Allah.. Cantik sungguh laaaa rumah 2.8 million ni.. Terus berkenan, dulu nak pasang impian tak berani. Lepas tengok ni semuaa terus terclosing nak beli. Fuhhh. Pasti dapat capai. Fight sendiri lebih Berbaloi2 😘😘😘
.
.
.
#dreamhouse #gunapayslipbizje #ramadhan2018 #projektamancdm #CLAgroup #CikZila #BisnesMudahCLA #modalrm47je

Most Popular Instagram Hashtags