cikepal06 cikepal06

2,182 posts   245,119 followers   186 followings

Cik Epal 🍎  🌸 27y/o | Blogger 🌸 πŸ’Œ cikepal06@yahoo.com πŸ’ͺ🏻 @fairfithq πŸ’ͺ🏻

Homemade tauhu begedil, ayam panggang dan telur dadar cencalok sotong πŸ™. Balik rumah opah Han memang meriah makan ramai-ramai. Selamat berbuka puasa semua 😊

Siapa ingat lagi betapa tembam nya papa Han waktu video official @fairfithq keluar waktu awal dulu? Haha.Sekarang tak lagi.
.
Alhamdulillah so far FairFit banyak sangat membantu orang yang betul-betul nak lose weight. Swipe left kalau nak tengok customer share testimoni. Ni semua real customer eh. Customer sendiri DM bagi testimoni before and after. Siap ada yang turun 10kg tau. Power tak power ah Fair Fit ni πŸ’ͺ🏻
.

Sempat lagi ni nak kurus sebelum raya. Apa lagi, boleh lah serang @fairfithq 😁

Setiap petang memang selalu main sama-sama dengan Han. Memang tak lupa nak bawak Munchy's Oat Krunch untuk alas perut sebelum makan malam. Tu lah langkah kecil untuk stay sihat.😊 #ItsOKToKrunch #HealthySmallStep

Pencuci mulut katanya. Mochi durian 3 ketul tu sedap πŸ˜‹ Macam-macam makan hari ni πŸ˜‚. Sahur esok memang tak boleh lupa lah ambil 1 sudu @fairfithq πŸ˜„

Nasi ayam bulat-bulat πŸ˜†. Add on sotong cili garam dan telur dadar cencaluk. Sedap πŸ‘πŸ». Kini tak risau makan sedap-sedap sebab ada @fairfithq πŸ˜‹
Last menu makan tengahari untuk bulan ni. Hehe.

Tudiaa sotong besar lengan πŸ˜†. Sos cicah pon sedap. Pedas-pedas manis. Semalam makan kedai ni, owner dia kenal pulak. Punya lah baik hati siap bungkus kan lobster dan sotong lagi. Nasib baik ada microwave.Terima kasih ye owner kedai. Semoga makin murah rezeki 😘 Sebelum puasa ni, jalan-jalan ternak lemak jap 😝. Nasib baik ada @fairfithq . Fuhhh. Boleh jugak lah maintain badan sebab asyik ternak lemak je πŸ˜‚πŸ™

Ingatkan sampai subuh baru nak umum resultπŸ˜‚. Kepada panelist Astro Awani, u guys semua legend. Savage gila panelists. Telus dan tak berat sebelah πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».
.
Wuhuuu! We did it! πŸ‡²πŸ‡Ύ Negara demokrasi, suara rakyat adalah suara kemenangan.Alhamdulillah for a better future, a better Malaysia.Semoga Malaysia lebih maju dan lebih baik di bawah kerajaan baru.πŸ‘πŸ»πŸ˜˜ #GE14 #PRU14 #MalaysiaMemilih

Reward diri sendiri sekali-sekala. Kalau rasa dah tak nak pakai nanti, akan ku let go murah-murah sikit dekat #cikepalpreloved . Hee. 😁
.
Oh btw, ramai tanya ibu menyusu boleh ambil Fair Fit tak? Boleh ambil tapi kalau baby dah 6 bulan ke atas ye. Yang nak slim before raya ni, sempat lagi nak try @fairfithq 😊

Happy birthday Han πŸŽ‰. Mama dengan papa memang sampai bila-bila pon tak mungkin akan jadi parents yang perfect.Cuma kami janji boleh sayang Han sepenuh hati dan buat yang terbaik untuk jaga dan bimbing Han.
.
Tak janjikan Han kehidupan yang mewah. Asal kita anak beranak hidup happy sudah ❀️😊
.
Nak slim dan kulit cantik sebelum raya boleh try @fairfithq 😘

Happy Birthday Han!πŸŽ‰
Janji Han happy, papa dengan mama pon happy πŸ‘ͺ😊
.
Love u 😘

Han suka sangat tengok haiwan.So birthday dia hari ni kita bawak la dia beramah mesra dengan haiwan kegemaran dia 😁
.
Korang ada azam nak slim sebelum raya tak? Meh la try consume @fairfithq 😊

Sekejap je rasa Han besar dah. Hari ni 3 tahun dah dia. Parents mesti nak yang terbaik punya untuk anak-anak. Sama lah dengan mama dan papa.
.
Mama doakan Han membesar jadi orang yang baik, dikelilingi orang yang baik, dapat kerja yang baik,kehidupan yang baik, jodoh yang baik (walaupon mama rasa jodoh Han belum lahir lagiπŸ˜†) dan semua lah yang baik-baik untuk Han. Hee.
.
Mama dengan papa sayang Han sangat. Happy birthday Han sayang 😘 @oh_myhan

Most Popular Instagram Hashtags