[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cikepal06 cikepal06

2098 posts   244092 followers   186 followings

Cik Epal 🍎  🌸 26y/o | Blogger 🌸 πŸ’Œ cikepal06@yahoo.com

http://cikepal06.blogspot.my/

"Bang.. berapa bang". Kihkih 😝
.
Dah update entry Penang dekat blog. Link in bio πŸ‘†πŸ˜Š

Husband dah bukak kelas dah tu. Sebelum kitorang nak sambung bercuti balik lepasni, sesiapa nak belajar jual beli matawang ,boleh tengok latest post instagram husband aku @jofliam atau whatsapp dia 013-2021633.
Ni last session class before 2018. Lepas ni nak sambung holiday lagi.
.
Time kitorang tengah free ni, korang nak kacau dia nak belajar, kacau lah. Time tengah travel nanti jangan kacau tanya pasal kelas pulak! Siapa kacau nanti kena cepuk 😁

Kalau ada yang busy sangat dengan kerja, sampai tak sempat nak buat breakfast sendiri. Jangan risau. Sekarang dah ada Mornings@mesra breakfast combo pack yang PETRONAS Kedai Mesra jual dengan harga RM5 je! Busy macam mana pon, tak ada alasan dah nak skip breakfast. Zasss terus ke PETRONAS je beli set combo (selected stations tau)
.
Boleh tengok dekat website untuk cari PETRONAS Kedai Mesra yang ada combo breakfast ni terdekat dengan anda http://www.mymesra.com.my/Promotions-@-Get_Breakfast_Combo_for_only_RM5!.aspx
#morningsatmesra #breakfastonthego
@petronasbrands

Lepak dekat Village Grocer, Atria Shopping Gallery dan try "Mishirazu Persimmon" dari Fukushima. Diorang kata buah ni dipersembahkan kepada keluarga diraja Jepun dari dulu lagi. Khasiatnya jugak tinggi, baik untuk kesihatan badan. Memang manis dan juicy gila! Highly recommended!!! πŸ˜‹πŸ‘ Kalau beli dekat Village Grocer, Atria Shopping Gallery sekarang, dapat Yoyo bentuk persimmon ni. Comel! 😍 #fukushimapersimmon #persimmonyoyo

Bagus betul PETRONAS offer Mornings@mesra breakfast combo macam ni. Harga pon murah. Rm5 je. Yang busy nak pergi kerja pagi-pagi, boleh lah singgah Kedai Mesra PETRONAS dulu beli combo breakfast ni. Best sebab dia lengkap dengan makanan tempatan dan pelbagai minuman. Busy macam mana pon, jangan skip breakfast tau!
.
Jom layari website untuk cari Mornings@mesra dalam lokasi anda http://www.mymesra.com.my/Promotions-@-Get_Breakfast_Combo_for_only_RM5!.aspx 😊#morningsatmesra #breakfastonthego
@petronasbrands

Mulai 1 Julai 2017, caj premium insurans/sumbangan takaful akan ditentukan oleh faktor risiko. Liberalisasi ni mewujudkan persaingan yang sengit di kalangan syarikat insurans serta operator Takaful.
.
Jangan lupa start shopping around untuk dapat tawaran paling baik untuk insurans/Takaful motor.
.
Nak tahu lebih info, boleh tengok dekat blog. Baru je update. Link in bio πŸ‘†πŸ˜Š

Suka bawak Han travel tapi paling takut kalau Han sakit dekat tempat orang. Before bercuti, mesti kena siapkan apa yang penting kena bawak. Selalu kita risau kalau anak demam kan? Tapi kalau anak kena diarrhea pon boleh panik hokayy. Nak berjalan pon tak sedap nanti. Sebab tu aku bawak Smecta siap-siap. Memang bagus Smecta ni!
.
Cuba share korang punya pengalaman travel with kids. 5 winners who share their most memorable travel experience will stand a chance to win a Bee Bag! 🐝 πŸŽ’
.
Check out www.smecta.com.my for more information. 😊

#TravelwithSmecta #treatsdiarrhoea #OKwithSmecta

Anda ingat kami ada masa untuk sakit kepala?
.
Jalan Penang dah update dekat blog cikepal06.blogspot.my (link in bio) πŸ‘†πŸ˜Š

Abaikan posing aneh laki ku itewww. 😝
Selalu pi Penang, tapi first time pi Jetty ni.
.
Update blog dah pasal jalan Penang. Cikepal06.blogspot.my
(link in bio) πŸ‘†πŸ˜Š

Sekarang dah ada Blooming Pleasures baru from TOP.Liquid Detergent baru ni ada, MCT (MICRO-CLEAN TECH) yang membantu untuk bersihkan kotoran yang boleh dilihat atau tak boleh dilihat dengan mata kasar. πŸ‘πŸ‘Basuh baju guna ni memang segar dan harum je pakaian. Kekal sampai 30 hari pulak tu. Korang try lah beli, mesti korang akan suka 😍🌸🌸🌸 #TOP
#TOPBloomingPleasures

Try nego tapi FAIL πŸ˜‚
Semua "nanakkk" .
Rumah dah macam showroom penuh dengan kereta @oh_myhan je. πŸ˜…

Selalu pakai scrub jenis cream. Tapi yang ni jenis oil. Ada 2. Apricot and coconut🌴 . Best gila benda ni! Dua-dua buatkan kulit aku jadi lembut. Sel kulit mati dan kotoran dekat muka pon habis semua dia kasi sental.
.
Ingredient semua nya natural. Lepas pakai, terus rasa kulit lembut dan glowing! Bau dah ah wangi! Memang highly recommended kalau korang tengah cari scrub!! πŸ‘πŸ˜
.
Dah review dekat blog. Link in bio πŸ‘†πŸ˜Š
#StIvesOilScrub
#StIvesApricotOilScrub
#StIvesCoconutOilScrub
#DeliciousNature
#StIvesMY

Most Popular Instagram Hashtags