cikepal06 cikepal06

1704 posts   217118 followers   185 followings

Cik Epal 🍎  🌸 26y/o | Blogger 🌸 πŸ’Œ cikepal06@yahoo.com

http://cikepal06.blogspot.com/

Salah satu benda yang mencabar adalah bila nak bawak anak gunting rambut πŸ’‡πŸ»β€β™‚οΈ

View kolam renang dia cantik gila 🏊🏻😍.
Ada yang tanya haritu ni dekat mana. Boleh tengok dekat blog. Baru update.
Link in bio πŸ‘†

Aiskrim ke Akim? πŸ˜†

Han..
Sedapnya unicorn ice cream ni πŸ¦„πŸ¦.
.
Tapi confuse lah mama nak pilih papa ke unicorn ice cream ni. Sebab dua-dua pon manis.
.
Haha πŸ˜†πŸ¦„

Saya nak order CINTA sebungkus,
letak SETIA lebih sikit,
CURANG jangan letak sebab memang tak makan.
Tuang rasa SAYANG lebih tau.
Jangan ikat tepi tapi ikat mati 😝

"Han.. Tahu tak apa beza papa dengan bunga dekat belakang tu?"
.
"Elehh nak buat pickupline lettew"
.
"Bukan nk buat pickupline, tapi nak pickup hati papa".
.
Haha 😝

Hidup ini singkat, jadi harus dinikmati dan disyukuri. ☺️
.
Muah ciked Han πŸ’‹πŸ˜˜

"Han.. Nak tahu tak apa beza papa dengan kuda laut? "
.
"Kuda laut perut ke depan. Eh, tapi papa pon sama."
.
"Bukan. Kuda laut dalam laut. Papa dalam hati mama."
.
Kihkih πŸ˜†

Berenang dalam kolam renang tu best πŸŠβ€β™€οΈ. Tapi nak tahu tak apa yang lagi best?
.
Berenang dalam kolam hati awak lah. Kehkeh πŸ˜†
.
#karmakandara #karmakandarabeach #karmakandararesort #karmakandaraprivatebeach

Cinta itu seperti air laut, tidak boleh diminum tetapi boleh dirasakan 😎
.
#karmakandara #karmakandarabeach #karmakandararesort #karmakandaraprivatebeach

Great lunch with beautiful view πŸ˜πŸ˜‹

Jika memandang hidup dengan penuh rasa syukur, maka hidup akan terasa indah. 🏝✨

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags