cikbebet cikbebet

536 posts   1,231 followers   764 followings

  📸🌿💋

Love✨💖✨

Tajuk : Nasi Kandaq kuah campoq kepala sotong🤣. Sedap baq ang. Hampa kalau pegi Teluk Intan, kedai ni dah wujud sebelum tahun 1971 lagi tau😉.

Home🍃

Salah satu bangunan yang mempunyai seni bina bentuk yg unik di Sabah🇲🇾.
.
#ilovesabah #ilovesabahofficial #kotakinabalu #ilovekk #sabahtrip #borneo

Duhai anak,
Ketahuilah bahawa- bukan senang mokmung nak senyum dgn besi di gigi😆.

Buah lemak manis atau buah keju. Rasa dia manis lemak-lemak🤤.
.
#sabah #sabahpotd #sabahfood #malaysia #ilovesabah #sabahtourism #malaysianfood #foodphotography #fruit

Rahsia utk berjaya : Berkawan dgn orang yg positif, belajar dari pengalaman, luaskan 'circle friend' kamu & bulatkan hati semua krn Allah. .
Abaikan orang yg selalu merendah-rendahkan kamu, mencari salah kamu & mengata perihal kamu. Kerana orang macamtu bukanlah orang yg berjaya. Masa dia habis memikirkan perihal kamu😌.
.
#keeppositive #sabahtrip #evening #mountkinabalu #borneo #ilovesabah #ilovesabahofficial #kundasang #pekannabalu

Final futsal pra Sk Mesilou vs pra Sk Kundasang. Dua-dua team yg sgt hebat . Kami cuma kalah penalti 2-0. Tahniah anak2👏🏻.
.
Pengalaman baru : dari sekolah nak ke padang 1km turun bukit, limpas sungai, naik jambatan gantung, panjat bukit baru sampai padang😂. Sekolah tuan rumah? Tuuuuuuu na atas bukit yg nampak kecik tu🤣. Semput kakak jalan sbb tak fit tapi fat😆.
.
Syukur masih mengekalkan kemenangan dr marak parak sampai mesilou🙏🏻.

📸You don't take a photograph, you make it🍃.
.
#sabahtrip #sunset_pics #mountains #sceneryphotography #photography #iphone

Halia merah. Rare betul produk-produk Borneo ni😍.
.
#sabah #sabahpotd #sabahsabah #sabahan #sabahtourism #sabahtravel #borneo

Most Popular Instagram Hashtags