cikb_havoc66 cikb_havoc66

163 posts   252,620 followers   400 followings

#LVGANG🎒 🤫  [taurus♉️/19may/2005] [1x2=3⁉️] [HAVOC] [🐱@prince_titan ] [yt: HVC-cikbhavoc] [tahun🐓] [一 二 三] [tiktok id:cikb66] [👥👥👥] [islam☪️][from:🇲🇾]

Bosskitaa Mari undi cikb banyak banyak pastu send kat dm atau story
ESKETITTTTTT!!! Posted @withrepost@hurr.tv Ke hadapan followerskuuu, dah undi untuk calon favourite korang untuk kategori Paling BBNU ke belum?
.
.
.
MACAM MANA NAK UNDI?
Korang boleh undi di APP atau di website www.hurr.tv!
.
.
@cikb_havoc66
#hurrtv #AnugerahInstafamous #AnugerahInstafamous2018

Ku butuh perhatian 😂🤣
.
.
Tag kawan korang yang
Butuh perhatian jugak
😂🤣

10years challenge let’s go #10yearchallenge awal
Spam(emoji for dm or promote)
🥰😍

Agaknye nak ckp macam mana ye?
@datoserivida

Hrmmm🥵😂 tengok sampai habis

Alhamdullilah saya cantik😂🤣
Yang make up ni by: @sitiamilia_peah
#tiktok #tiktokmalaysia

You can’t see me👋🏻👀

Cikb noob fortnite tapi...@hvc_crewz carry cikb

Thank you 200k .
.
Ps:ni gambar lama

HAPPY MOTHERS DAY💃🏻 .
Untuk semua IBU IBU diluar sana tanpa seorang ibu tiada lah kita di dunia ini...mereka melahirkan kita dengan sakit yang teramat tiada benda yang boleh membalas jasa ibu walaupun mereka letih,sedih dan down tetapi dia tidak boleh melihat anaknya sedih.. janganlah derhaka kepada ibu bapa kerana setitis air mata ibu terjatuh tiada lagi syurga bagimu..sebelum terlambat ampun maaflah kepada ibu kamu kerana syurga anak di bawah kaki ibu
.
@datoserivida

Most Popular Instagram Hashtags