chrisschoopfitness chrisschoopfitness

213 posts   819 followers   528 followings

Chris Schoop  🎥Workout Videos & Fitness Motivation ⛓Fitness/Bodybuilding 📩Chrisschoop@live.nl 📝Op maat gemaakte training & voedingschema's meer info DM of e-mail.

https://youtu.be/VckLDmcOo1k

👉🏼 Bent Over Rear Delt Dumbell Raise 🔥🏋🏽💪🏼
*
Primaire Spiergroep: Rear Delt (achterkant schouder)
*
Secundaire Spiergroep: Trapezius
*
TIPS❗️Vandaag heb ik veel tips maar het is het zeker waard om ze allemaal te lezen.
*
1. Het is belangrijk om bij deze oefening niet te zwaar te gaan kwa gewicht ik heb hier zelf 2 dumbells van 5 kg vast. Dit is een oefening die heel vaak fout uitgevoerd wordt omdat mensen over het algemeen heel snel de ellebogen gebogen houden maar het is juist belangrijk om je armen zo gestrekt mogelijk te houden.
2. Je hebt er niks aan als je met zwaarder gewicht snel heen en weer aan het swingen bent want je traint dan niks dus zet je ego op zij en ga richting de lichtere gewichten.
3. Ga op schouderbreedte staan en buig voorover met je bovenlichaam zoals je in de video ziet hou je rug recht en span je core aan en laat vervolgens je armen en schouders hangen dit is je begin positie.
4. Vervolgens breng je de dumbells omhoog en probeer je je armen zo gestrekt mogelijk omhoog te krijgen een lichte buiging in je ellebogen is niet erg, eindig vervolgens niet te hoog want als je veel hoger eindigt met je armen pak je teveel je Trapezius mee en die pak je al zowiezo mee als je de achterkant van je schouders traint maar de achterkant van je schouders is al een kleine spiergroep en moeilijk om echt goed te voelen dus daarom is de uitvoering belangrijker dan ooit.
5. Verder is het belangrijk dat je armen recht omhoog gaan dus in lijn met je schouders en niet schuin naar achter want dan ben je je rug aan het trainen dit is ook een veel voorkomende fout bij de Rear Delt Raise dus let daar op en laat je trainingspartner je daarop coachen.
6. Ten slotte is het belangrijk om constant spanning te houden dus breng het gewicht gecontroleerd omhoog en omlaag en probeer het gewicht 1 seconde vast te houden boven als je dit niet kan doen dan train je met te zwaar gewicht. @mo.fit010 @dutch_gainz #dutch_gainz #instafit #bodybuilding #exercise #gymaddict #gym #dutch #fitdutchies #workout #motivation

Romanian Deadlift (shrugmachine)🔥🏋🏽🍑
* * *
Primaire Spiergroep: Hamstrings, Glutes 🍑
*
TIPS❗️
*
1. Sta met je voeten ongeveer op heuphoogte en draai je voeten en klein stukje naar buiten.
2. Hou je knieën ongeveer op de zelfde positie en duw je heupen en dus ook je billen. Dit gaat geleidelijk aan ook met je rug zoals je in de video ziet en je rug blijft ten alle tijden recht.
3. Zorg er ook voor dat je met je armen in 1 rechte lijn naar beneden gaat.
4. Zak zo diep mogelijk tot het moment dat je je hamstrings helemaal voelt uitrekken.
5. En span je hamstrings en glutes (billen) goed aan als je bovenkomt. 📸@mo.fit010 @dutch_gainz @fitdutchies @fitanddutchsupplements @dedicatedlifestyleofficial @fitdutchbodies @menshealthnl @bodylabnl
TRAIN HARD AND TRAIN SMART 🤓🏆💪🏼 fitnessmotivation #muscle #fitnessinspiration #fitfamnl #dedication #nopainnogain #gymaddict #buildingmuscles #bodybuilding #body #bodygoals #fitguy #fitness #weightlifting #aesthetic #training #workout #workoutmotivation #beastmode #bodybuilding #gains #buildingmuscles #dutch #gymaddict #fitdutchies #instagood #exercise #legday #legs #instafit #dutch_gainz

👉🏼Pec Fly Machine 🔥💪🏼🏋🏾
- - -
1. Duw je schouderbladen in de leuning en je schouders naar achter en borst naar voren.
2. Eindig met je armen zo gestrekt mogelijk daar zit de meeste spanning op je borst en span daar even aan en breng het gewicht gecontroleerd terug.
-
Dit is een goede machine om aan het begin van je chest workout doen om op te warmen maar het is ook een perfecte oefening om je workout mee te eindigen. @struggleforsuccess_s4s @dutch_gainz @fitdutchies @fitanddutchsupplements #fitnessmotivation #motivation #fitnessinspiration #pyshiques #hardwork #dedication l #gymaddict #buildingmuscles #bodybuilding #body #bodygoals #weightlifting #aesthetic #exercise #workout #workoutmotivation #fitguy #nopainogain #bodybuilding #gains #buildingmuscles #dutch #gymaddict #goals #ripped #shredz #mondaymotivation #chestday #abs #nopainogain #dedication #chest #chestday

(Standing) Rope Cable Hammer Curls 🔥🏋🏽
*
Primaire Spiergroep: Biceps *
Secundaire spiergroep: Onderarmen
*
TIPS❗️
*
1. Grijp de touwen vast met je handpalmen aan de binnenkant.
2. Knijp goed in de touwen hou constant spanning op je spieren door goed te knijpen dit maakt de oefening zwaarder plus je grip wordt hierdoor beter.
3. Laat de touwen gecontroleerd zakken onder spanning tot je bijna helemaal beneden bent laat alleen je onderarmen werken zoals je in de video ziet.
4. Blijf recht op staan en gebruik niet heel je lichaam om het gewicht omhoog te krijgen
* * *
TRAIN HARD AND TRAIN SMART 🤓🏆💪🏼 #fitnessmotivation #muscle #fitnessinspiration #fitfamnl #dedication #nopainnogain #gymaddict #buildingmuscles #bodybuilding #body #bodygoals #fitnesslifes #weightlifting #aesthetic #training #workout #workoutmotivation #beastmode #bodybuilding #gains #buildingmuscles #dutch #gymaddict #biceps #fitdutchies #instagood #exercise #curls

Seated Dumbell Lateral Raise 🔥🏋🏽🏆
*
Spiergroep: Schouders Lateral Head (zijkant van je schouder) *
TIPS❗️❗️❗️
*
1. Je kan deze oefening zittend en staand doen, staand heb je iets sneller de neiging om te gaan cheaten omdat je sneller je lichaam mee laat gaan dan zittend. Allebei de varianten zijn gewoon goed alleen ik kies er nu voor om het zittend te doen.
2. Zet de leuning van je bankje helemaal recht op de leuning van het bankje is voor mij gewoon een reminder dat ik niet moet gaan swingen want ik zit verder gewoon rechtop zonder te leunen tegen het bankje.
3. Je begin positie is zoals je in de video ziet me armen hangen recht naar beneden en ik breng me armen gestrekt omhoog mijn ellebogen eindigen hoger dan mijn polsen en handen.
4. Breng het gewicht gecontroleerd terug dus hou spanning op je spieren ook in de teruggaande beweging.
5. (Belangrijkste tip) ❗️❗️❗️Probeer je zoveel mogelijk te focussen op het feit dat je armen ten alle tijden zo gestrekt mogelijk zijn op deze manier spreek je de Latera Head aan en ten slotte heb ik nog een tip die je de finishing touch geeft als ik omhoog kom met het gewicht draai ik heel licht aan het einde van de oefening met mijn pink omhoog als je heel goed kijkt dan zie je dat in de video maar op deze manier spreek je de Lateral Head nog meer aan dus aan het einde van de beweging maak ik een kleine draai en dit geef je net die extra squeeze waardoor je schouder zal gaan branden.
*
Dit is best een moeilijke oefening om goed uit te voeren vaak gaan mensen veel te zwaren en gooien de gewichten ongecontroleerd om hoog waardoor je onmogelijk de spier kan voelen die je aan het trainen ben en als je met deze oefening te hoog eindigt train je meer je Trapezius dan je Lateral Head ik zou niet te zwaar kwa gewicht om de oefening in eerste instantie goed uit te voeren ik denk dat jullie ver komen met deze tips en ik hoop dat jullie er wat aan hebben. *
TRAIN HARD AND TRAIN SMART 🤓🏆💪🏼 #fitnessmotivation #fitnessblogger #fitnessinspiration #shoulders #shoulderworkout #buildingmuscles#weightlifting #aesthetic #training #workout #workoutmotivation #fitdutchies#instafitness #bodybuilding #gainz #buildingmuscles #instafit

Standing Rear Delt Cable Fly 🔥🏋🏽🏆
*
Primaire spiergroep: Rear Delt (achterkant schouder)
*
Secundaire spiergroepen: Trapezius en Rhomboids (bovenkant van je rugspieren tussen je schouderbladen)
*
TIPS❗️❗️❗️
*
1. Stel de kabels hoog genoeg in ik vind het persoonlijk lekkerder om de kabels op ongeveer dezelfde hoogte in te stellen als mijn schouders maar je kan ze ook hoger instellen.
2. Pak met je rechterhand de linkerkabel en vervolgens met je linkerhand de rechterkabel
3. Neem een stap terug en strek je armen helemaal uit dit is je beginpositie en hou een klein stukje afstand tussen je armen (zie video) dit is ook waar je elke keer eindig na elke herhaling
4. Trek vervolgens je armen naar achteren en hou ze zo gestrekt mogelijk
5. Trek je armen totdat je gelijk staat met je lichaam span hier 1 seconde aan en breng het gewicht gecontroleerd terug onder spanning zodat je constant spanning houdt op je Rear Delts.
6. (Belangrijkste tip) ❗️Probeer je zoveel mogelijk te focussen op het feit dat je armen ten alle tijden zo gestrekt mogelijk zijn op deze manier spreek je de Rear Delts het meeste aan.
EXTRA ❗️ Deze oefening is erg goed voor mensen die vaak de nadruk leggen op het trainen van de borst, waardoor de schouderbladen naar voren worden gekanteld. Niet alleen het achterste deel van de schouderspier wordt getraind, maar ook de Trapezius en de Rhomboids worden getraind en deze spieren kantelen het schouderblad naar achteren waardoor je een betere houding krijgt.
TRAIN HARD AND TRAIN SMART 🤓🏆💪🏼 #fitnessmotivation #fitnessblogger #fitnessinspiration #shoulders #shoulderworkout #pyshiques #pump #hardwork #dedication #consistency #nopainnogain #gymaddict #buildingmuscles #bodybuilding #body #bodygoals #weightlifting #aesthetic #training #workout #workoutmotivation #fitdutchies #nopainogain #instafitness #bodybuilding #gainz #buildingmuscles #dutch #instafit #gymaddict #motivation #motivationalquotes #fitdutchies #dutch_gainz @dutch_gainz @fitdutchbodies @fitdutchies @rockstarlifestyleamsterdam

Most Popular Instagram Hashtags