chrisenmarjan chrisenmarjan

113 posts   418 followers   158 followings

Chris en Marjan  Wij zijn een fotografen duo. 👫 Check de serie die we voor @pshetparool schoten

Chris en Marjan willen weten wie wat koopt.
Dit is Mieke, Mieke kocht:
3 x Caluna Vulgaris (door andere mensen Erica of Winterheide genoemd) 1 x grote pompoen 1 x middelgrote pompoen 4 x kleine pompoen €12,79
_______________________________________________________ Mieke houdt van sfeer in huis, vooral in de herfst. Maar buitenshuis moet het ook gezellig zijn, vandaar dat ze de tuintafel om gaat toveren tot herfsttafel met pompoenen, kastanjes en stro. ‘Ik moet nog even naar de dierenwinkel, want het stro was op hier.’

Chris en Marjan willen weten wie wat koopt.
Dit zijn Jeff en Margo, Jeff en Margo kochten: 3 x Skimmia 3 x Winterheide €15,- _______________________________________________________ De Skimmia en de Winterheide (door andere mensen Erica genoemd) zijn voor op het graf van Jeffs moeder. Margo: ’Als de ouwe doodgaan, koopt ‘ie nieuwe.’

Chris en Marjan willen weten wie wat koopt.

Dit is mevrouw Hopman, mevrouw Hopman kocht: 1 x tuinplant (Purperklokje) 12 x bemeste tuinaarde 25l (6 zakken voor €5,-) 2 x Bolchrysant (geel en wit) en wat bollen voor de vlinders
€27,96 ______________________________________________ Mevr. Hopman komt twee tot drie keer in de week in Tuincentrum Osdorp. Eerder haalde ze al 24 zakken bemeste tuinaarde, dus ze kan lekker aan de slag. Ze is inmiddels bijna 80, maar in haar moestuintje is ze nog altijd vaak in de weer. ‘Als ik een pestbui heb, ga ik naar het tuincentrum en dan zie ik al die kleurige bloemetjes en dan gaat het weer. Het is net therapie.’

Chris en Marjan willen weten wie wat koopt.
Dit is Marc, Marc kocht: 1 x Schubvaren 6 x Erica’s
€35,- _______________________________________________________

De schubvaren is voor in de vensterbank in de zitkamer en de Erica’s voor op het dakterras. De bloembakken die daar staan zijn hoognodig toe aan wat nieuws. Zeker nu de zomerplanten eruit gaan, kunnen ze wel wat kleur gebruiken.

2018 in negen hoogtepunten.

De gevel van Walhter en Paula is een heerlijk kerstfestijn. Omdat honden Gucci en Rocky nogal springerig zijn, moeten ze het helaas binnen iets soberder houden. Walhter weet van elk huis in de buurt wie het versierd heeft en hoe het versierd is. Iedere avond loopt hij een rondje door de buurt om alle versierde voortuintjes te bewonderen.

Oma Gerda en haar echtgenoot Ton zijn al maanden bezig met het versieren van hun voortuin. In het heetst van de strijd is oma Gerda zelfs van de ladder gevallen, maar dat mag de pret niet drukken. Het leukst aan de versieringen vindt ze de vele kindergezichtjes die elke ochtend en avond door het raam naar binnen kijken. Iedereen wordt blij van hun tuin.

Leo is een echt gezelligheidsdier en zijn tuintje zie je al van heinde en verre schitteren. Verassend genoeg zit hij zelf graag in het donker, maar de verlichte vitrinekast met Swarovski-beeldjes moet te allen tijde aan. Juist omdat het binnen donker is, kan hij met volle teugen genieten van de verlichte pracht en praal in zijn voortuin.

Zowel binnen als buiten is het bij Edith en Rob helemaal kerst. Wegens ruimtegebrek hebben ze een halve kunstboom boven de schouw gehangen. Voor de achterkant was geen plek. Ieder jaar wordt in een uitgebreid overleg bepaald welk thema het dit jaar gaat worden. De andere thema’s blijven in dozen op zolder staan. Het poppenkoor ontbreekt echter nooit en wordt elk jaar uitgebreid. Zonder poppenkoor geen kerst. Dit jaar is het thema roze, net als Ediths haar.

De voortuin van Ellen en André is het hoogtepunt van de Hazelaarstraat. De broer van André is nog veel uitbundiger, maar die woont helaas niet in Amsterdam. De broers wisselen graag de ins en outs met elkaar uit over het versieren. Vervolgens worden de dochters van Ellen en André opgetrommeld om te helpen bij het ophangen, afstylen en finetunen.

Dit is Chauffeur Maurice. Doordeweeks werkt hij achter een bureau, maar in zijn vrije tijd rijdt hij graag in zijn truck. Naar een bos, of het strand, of een rondje Afsluitdijk, omdat het daar altíjd mooi is. Chris en Marjan reden een dagje met Chauffeur Maurice mee en hadden de dag van hun leven.

Dit is Chauffeur Maurice. Doordeweeks werkt hij achter een bureau, maar in zijn vrije tijd rijdt hij graag in zijn truck. Naar een bos, of het strand, of een rondje Afsluitdijk, omdat het daar altíjd mooi is. Chris en Marjan reden een dagje met Chauffeur Maurice mee en hadden de dag van hun leven.

Most Popular Instagram Hashtags