[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

chordanchah chordanchah

497 posts   11972 followers   5154 followings

ChordanChah (OFFICIAL)  Musim kedua Setiap hari Selasa hingga Khamis Jam 12 pm Di Youtube Chor dan Chah . #ChorDanChah #YouTubeMalaysia #SMECorp ๐Ÿ‘‡

https://m.youtube.com/channel/UCcmVBlau4KnPCMOv4EJwcIQ

Eh! ada orang cuba nak ngorat Siti ke?? Senyum Siti tanda setuju ke tu???๐Ÿ˜…
Sesiapa yang masih belum saksikan drama ini. Min nak ingatkan dah keluar dah episod 4 harini pukul 12 tengah hari tadi. Jom saksikan sambungan episod 3 macam mana pulak...

Azhar,Azhar,Azhar....tak kenal erti putus asa sungguh kan! Sikapni bagus ni untuk usahawan tapi kalau untuk orang yang selalu 'ganggu' hidup orang ni masalah ni.๐Ÿ˜  Nantikan harini episod 4 drama siri ini hanya di you tube channel Chor dan Chah tepat jam 12 tengah hari!

Aiii?? Siti dah ada pengganti baru? Siapakah lelaki itu? Kalau nak tahu lebih lagi, anda semua mestilah kena tonton episod 4, esok jam 12pm. Jangan lupa tauu.

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@afifahnasir93
@alvinchong123
@usopofficial

#moredrama
#smecorp
#chordanchah
#ujian
#bangkit
#strong
#keepitup
#bisnes

Happy weekend semua! Tengah dating ke? cuba tanya soalan ni kat boyfie korang๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ bole jawab ke๐Ÿ˜œ
.
Pada sesiapa yang tak tengok lagi Chor & Chah musim kedua bolehlah tengok di YouTube channel kami ye๐Ÿ˜‰ konfem bermanfaat๐Ÿ˜˜
.
@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@afifahnasir93
@alvinchong123
@usopofficial

#moredrama
#smecorp
#chordanchah
#ujian
#bangkit
#strong
#keepitup

Chah seorang pegawai SmeCorp yang sangat baik, dan dedikasi...
Chah juga seorang wanita yang tidak lari dengan perasaan cinta. Namun, siapakah pemilik cinta Chah? Jom saksikan drama Chor dan Chah setiap Selasa hingga Khamis hanya di YouTube Channel.

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@afifahnasir93
@alvinchong123
@usopofficial

#moredrama
#smecorp
#chordanchah
#ujian
#bangkit
#strong
#keepitup

Ini adalah maklumat tentang SEAP..untuk video penuh hanya di channel YouTube ok! semoga bermanfaat.

Terima kasih kepada yang sudi menunggu dan setia menonton setiap hari!!! haaa...kepada yang belum tengok tu cepat-cepat la tengok ye. konfem tak rugi dan banyak maklumat yang sangat berguna tau๐Ÿ˜‰

#jomtengok
#terimakasih
#support
#terbaik
#chordanchah
#musimkedua

Masa yang ditunggu telah pun tiba, kuiz untuk episod 3 ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜
Jom ramai-ramai jawab soalan ini di channel YouTube Chor dan Chah.
Untung-untung anda berpeluang untuk menang hadiah yang menarik.

#kuizepisod
#chordanchah
#smecorp

Apa itu Program Galakan Eksport Bumiputera(GEB) ? sila baca video diatas, tapi untuk video penuh sila pergi ke channel Chor dan Chah ye. Semoga bermanfaat.

#chordanchah
#musimkedua
#info

Soalan untuk episod kedua tadi, siapa yang tengok mesti bole jawab punya la. Sila jawab di ruangan komen channel YouTube episod dua ye. Selamat menjawab!๐Ÿ˜˜ #chordanchah
#kuizepisod

Wah!!! sungguh sukar perjalanan cinta mereka ye๐Ÿ˜…
Biasalah untuk dapatkan mutiara yang berharga dalam tiram, memang payah perjalanannya kan?! Begitulah jugak cinta mereka ni... hehe

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@afifahnasir93
@alvinchong123
@usopofficial

#moredrama
#smecorp
#chordanchah
#ujian
#bangkit
#strong
#keepitup

Most Popular Instagram Hashtags