[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

chordanchah chordanchah

446 posts   11961 followers   5150 followings

ChordanChah (OFFICIAL)  Mulai 1 Ogos Setiap hari Selasa hingga Khamis Jam 12 pm Di Youtube Chor dan Chah . #ChorDanChah #YouTubeMalaysia #SMECorp πŸ‘‡

https://m.youtube.com/channel/UCcmVBlau4KnPCMOv4EJwcIQ

Jom dengarkan lagu berjudul Kamu yang dinyanyikan oleh Najwa Latif dalam drama Chor & Chah musim Ke-2.
.
@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah

Dalam musim kedua ini, akan lebih banyak lagi drama !
.
Nantikan tayangan Chor & Chah 2. Akan datang....
.
@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah

Dalam musim kedua Chor makin berjaya dalam bidang perniagaan.
Nak tahu macam mana Chor mencapai kejayaannya itu?
.
Nantikan tayangan Chor & Chah 2. Akan datang !
.
@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah

The making of Chor&Chah season 2 ! Stay tune...
.
Untuk video penuh sila pergi ke channel You tube kami, Chor dan Chah.
.
@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah
#usopmentor
#matahari

Chor tampil dengan lebih berani meluahkan perasaan kepada Chah, Namun Chah tetap bermain tarik tali dengan perasaan sendiri. Siapa Nazrin yang tiba - tiba muncul dan mempertahankan Chah?

Nantikan kesinambungan kisah mereka dalam Chor & Chah 2 akan datang tidak lama lagi.

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah

Chor:Chah... kenapa Chah hilang waktu Chor betul-betul perlukan Chah?

Chah:Chor tahu kenapa kan?! Berdasarkan penghayatan korang dalam musim pertama dulu
agak-agak kenapa Chah hilangkan diri? Hmmmm.... Cer komen sikit

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

#moredrama
#comingsoon
#smecorp
#chordanchah

Haaa, sapa yg rindu kat diorng nie meh tgk clipping chor&chah season 2.
share and tag dgn kwn kwn korg yg suka berniaga tau sebab season ni lagi banyak agensi yg terlibat andddddd yang paling penting drama percintaan chor lagi dramatik dengan wujudnya pesaing baru.. Siapakah dia? haaaaa sama sama kita tunggu chor&chah 2 okay?
😘

p/s : Apa feedback korang untuk season 1 chor&chah? best tak?

@saharulridzwan
@ruhainies7
@umminazeera
@syafiqnazriofficial
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35

Tamat sudah Chor&Chah musim pertama. Nantikan pula Chor&Chah musim kedua ye! Ikuti perkembangan kami di fb,twitter dan youtube untuk update terkini!πŸ˜‰
.
#comingsoon
#chordanchah
#musimkedua

Assalamualikum semua !!
Semoga apa yang kita usah dan doa pada hari ini akan kita peroleh. Amin.

#chordanchah
#salamjumaat

Assalamualaikum dan selamat petang semua!! Dah tengok kan drama Chor dan Chah ? Kami ada kuiz ni, anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik dari kami πŸ˜‰

Tiada klu untuk episod akhir!😁 p/s:Jawapan hanya diterima di you tube channel Chor dan Chah SAHAJA. Terima kasih😎

#chordanchah
#kuizharian
#celikminda

Most Popular Instagram Hashtags