[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

chordanchah chordanchah

267 posts   10987 followers   5089 followings

ChordanChah (OFFICIAL)  Drama mini bersiri ttg seorang pemuda yg ingin berjaya dan mendapatkan cintaπŸ’š . #ChorDanChah #ComingSoon #YouTubeMalaysia #SMECorp πŸ‘‡

https://m.youtube.com/channel/UCcmVBlau4KnPCMOv4EJwcIQ

@Regrann from @saharulridzwan - Ucapan Raya untuk semua. ❀️ #SRsayangsemua. @sr.tigers 🐯.
Kerongsang cun: @zumizsdnbhd πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» - #regrann
#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#saharulridzwan
#selamathariraya
#negaraku
#ootd

Hai uolsss!!! Nak duit raya masyuk tak??? Cuba share gambar rendang korang di Facebook Chor&Chah....Contest akan berlangsung di facebook Chor & Chah, korang cuma perlu tangkap gambar rendang korang yang paling 'urrmmmpppp' dan share di ruang komen contest ini.

Time raya ni rendang kan menu wajib hari raya, so korang bole la tangkap gambar and send kat kami!!!untong2 ,dpt duit raya tau!!! 😍

Beberapa pemenang akan dipilih based on 'kelazatan rendang' melalui gambar. Ha, macam mana tu. Cuba lah!!!!!
#rendangtokairtanganbonda

@saharulridzwan
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies

#comingsoon
#chordanchah
#rendangtokairtanganbonda
#smecorp
#negaraku
#saharulridzwan
#umminazeera
#ruhainies7
#luqmanhafidz
#contestraya
#duitrayamasyuk

Assalamualaikum!! Dah nak raya ni mesti ada jugak yg baru nak gerak balik kampung harini 😘😘😘
.
.
Nah!!azhar bagi tip kat awak2 sebelum balik kgπŸ˜‰
.
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies
@iamrosyam

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#youtubemalaysia
#manfaat
#beremosi
#lagubest
#berinformasi
#pelakonhebat
#drama.perniagaan.cinta
#jutawan

Assalamualaikum!! Dah nak raya ni mesti ada jugak yg baru nak gerak balik kampung harini 😘😘😘
.
.
Nah!!siti bagi tip kat awak2 sebelum balik kgπŸ˜‰
.
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies
@iamrosyam

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#youtubemalaysia
#manfaat
#beremosi
#lagubest
#berinformasi
#pelakonhebat
#drama.perniagaan.cinta
#jutawan

Salam ramadan akhir!!! ok buat semua peminat2 usop dan follower chor dan chah, nindia mv usop!!😘
.
.
selamat berbuka,selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batinπŸ˜‰
.
nantikan MTV USOP AKAN DATANG !!!!
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies
@iamrosyam
@usopofficial

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#youtubemalaysia
#manfaat
#beremosi
#lagubest
#berinformasi
#pelakonhebat
#drama.perniagaan.cinta
#jutawan
#matahari
#ingatbesabesa

Assalamualaikum!! Dah nak raya ni mesti ada jugak yg baru nak gerak balik kampung harini 😘😘😘
.
.
Nah!!chah bagi tip kat awak2 sebelum balik kgπŸ˜‰
.
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies
@iamrosyam

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#youtubemalaysia
#manfaat
#beremosi
#lagubest
#berinformasi
#pelakonhebat
#drama.perniagaan.cinta
#jutawan

Assalamualaikum!! Dah nak raya ni mesti ada jugak yg baru nak gerak balik kampung harini 😘😘😘
.
.
Nah!!chor bagi tip kat awak2 sebelum balik kgπŸ˜‰
.
@umminazeera
@ruhainies7
@luqmanhafidz10
@haleedamazlin
@kazar35
@hafreezadam
@afifahnasir93
@suhanmovies
@iamrosyam

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#youtubemalaysia
#manfaat
#beremosi
#lagubest
#berinformasi
#pelakonhebat
#drama.perniagaan.cinta
#jutawan

Begitu sekali Haji Kudin gelak!!!πŸ˜… nak tengok selanjutnya??? Jom!! tonton...sama-sama kita tengok drama ensiklopedia perniagaan pertama di malaysia yg penuh dgn drama, perniagaan dan cinta.

Subscribe youtube Chor dan Chah untuk menonton drama siri menarik ini !! πŸ˜‰

@saharulridzwan
@umminazeera
@ruhainies7
@hafreezadam
@luqmanhafidz10
@kazar35
@haleedamazlin
@afifahnasir93

like page fb Chor&Chah untuk update terkiniπŸ˜‰

#comingsoon
#chordanchah
#smecorp
#jombisnes
#rendangtok
#pelakonhebat
#lagulunak
#berniagasampaikaya
#drama.perniagaan.cinta

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!!!☺
.
.
ingatlah kata perdana menteri kita ni, pantang berundur sebelum berjuang ok!!!! begitu juga dalam apa yang kita hendak lakukan mestilah terus kehadapan meskipun banyak rintangan yang melanda πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags