chelahmasterchef chelahmasterchef

963 posts   9,497 followers   458 followings

Che Lah  MasterChef Malaysia All Star #jangankataperempuancantiktakpandaimasak😘

Merah semerah #asampedascl#
#menawan#

Klu dah cuba pasti nknlagi #masterchefmalaysia#

Berangan u mesti hehhehh# ###suka#

Gd nite wahai kekaseh hti ku

Ehhwahhh nk pi mana lah tu...#nak# #membawang#

Haaa ni baru betul nk pi membawang sape beran meh lah ..jgn nk mengata #propa#

Mak cik che lah @reenalofa nk posing kat cini jap x yah hon2 ya cik abg

Empat dara berdiri di tepi kolam utk menjerat si anak lah ikan

With kakak ku syunk dh abis raya baru dpt jupq hilang rasa rdu yg pasti tetap bermaafan wpun dh abis raya #kemaafan# @ernakharina

Cantik x baju i..#Kosongkosong #raya2018

My master idea for my best dress! Rasa bergaya je bila pakai baju adli, ni lah owner dia @adliafandi.official boleh lah sesiapa nak buat baju dgn adli.
Terima kasih tak lupa invite kita open house. #adliopenhouse #raya2018

Most Popular Instagram Hashtags