chachadico chachadico

1779 posts   398074 followers   633 followings

ChachaFrederica DicoGaninduto  @ChaFrederica @dicoganinduto welcome to my gallery

https://youtu.be/qcrBi5LZ7Ww

Creating a soul-mate relationship is not something that happens automatically. Aight @dicoganinduto?.. It's earned through our inner commitment to be true to ourselves and find a higher love, a willful intention to let go of past mistakes with forgiveness, the wisdom to correct what doesn't work, the understanding and compassion unconditionally to accept our partner's limitations and the courage to open our hearts again and again.. #chachadico #peaceofmind #courage #marriedlife #husbandandwife #relationship #learningbydoing

Helo Bride and Groom to be! @DieraBachir Photography will be at Bridestory market , ICE BSD 27-30 July 2017. Get special offer only in here! See you lovebirds ♥️
@Dierabachir_Photography #DB_Wedding #DB_Team

Was sitting on the make up chair by noon and need to be photo-ready until well after midnight as a bridesmaid.. here are some highlights from my experience and conversation with some mua .. Beautiful skin is a hydrated skin, firstly you need to buff away any dead cells on your skin, put a light moisturizer and let them soak in at least 15 mins before applying make up, smooth a primers all over your face in order to prevent the oil on your skin breaking down your make up. The more makeup you apply, the more there is to slide, smudge or smear, then always applies foundation with a synthetic brush to create a thinner layer. What you're left is perfect coverage that won't pull till midnight 💋

Make up by @catleyadea
Hairdo by @alvinasusan66
#ceritachacha #chachadico #tipsmakeup #makeuptutorial #makeup #muabali #makeupchacha #trick #beautymakeup #noedit #nofilter #bali #jakarta #indonesia

Mermaiding in Bali with my one and only mermaid tail from @mermaid.inc ❤ There are many colors available, I am wearing Dawn! The tails are 100% swimmable so it makes me feel like a real mermaid 🌈 these tails can be purchased or rented in Jakarta and Bali, check them out for your next mer-experience!

#ceritachacha #chachaonvacay #bali #mermaid #rentmermaidbali #indonesia

Typical Balinese food .. jujur klo buat saya rasanya .. hmm yaa ok aja.. msh ada warung nasi yg bikin pengen balik dan makan lagi.. klo yg ini penasaran pengen cobain aja.. tapi kayanya klo khusus untk balik lagi kayanya enggak. Tapi tiap org kan seleranya beda2.. mungkin ada yg suka bgt sama nasi ayam bu Oki?.. siapa ajaa.. dan ksh tau dong, warung nasi yg enak bgt dan harus d coba d bali apa yaa?.. selain nasi pedes bu Andhika yaa.. too mainstream hiihii 💋 happy Monday ❤️ #balinesefood #bali #food #foodism #instafood #ceritachacha

Subhanallah.. no edit no filter needed..indeed lukisan Tuhan indah bgt 😍😍.. current local time 5.16pm in Bali

#Bali #LukisanTuhan #ceritachacha #sunset #jimbaran #indonesia

Current obsession.. berburu natural products dari Bali.. eeh ternyata mereka udh buka 1 store d jakarta 😂😂 udh jauh2 k nusa dua pdhl.. anyway.. produk ini beberapa sdh ada yg aku pake dari dulu bgt kaya massage oilnya nah 2 minggu lalu aku beli cream cleanser yg d tiba2 ilang karna di ambil sama pak @dicoganinduto .. cocok katanya kulitnya dia jadi enak.. lembab pdhl gak pake pelembab.. karna klo cowo kan pasti males pake pelembab.. so kita ksini lg untk beli produk yg sama dlm jmlh yg lumayan agak bnyk untk stock... dan.. aku coba beberapa produk yg blm pernah aku pake.. kaya oil untk wajah, masker dan scrub wajah, eye cream dan msh bnyk lg.. karna ini semua produk natural jadi aku berani buat coba .. dan kmarin2 pengalamannya bgs dgn produk ini.. psst produk yg aku pegang dlm foto ini salah satu favorite aku.. body lotion yg selalu aku pake tiap mlm d campur sama olive oil sebelum tidur.. hehe
buat yg pengen tau lebih lengkap.. buka instaStory aku ttg @sensatia_botanicals skarang yaa .. 💋💋 #chachajalanjalan #mydiary #ceritachacha #produkkecantikan #naturalproducts #Bali #madeinbali #indonesia #sensatia

Let your memories be your travel bag.. traveling with beautiful @amaruindonesia bag was such a beautiful experience.. this vibrant colours pom pom bag indeed complete my holiday packing, so handy for beach! I could just throw my essential items and Go!!! Definitely a thing for summer!!! #bali #jimbaran #vacationmode #indonesia #chachadico

Sasti's ❤️

Had a nice conversation with @bubahalfian .. hari ini kita ngomongin konsep makeup "easy summer make up" .. awalnya karna kebetulan kita sama2 punya acara d bali.. dan ngobrol2 make up yg seru d bali gmn yaa.. tapi kan panas.. aneh jg lah pasti masa d bali make upnya tebel bgt.. pake bulu mata, bedak padat dll.. gak enak jg jadi cakey pasti kan.. akhirnya kita end-up iseng2 cari blush on dgn warna yg lebih condong k coklatan.. dan lip gloss yg super glossy yg sebenarnya lg trend untk fashion make up saat ini.. since namanya easy.. caranya gampang bgt

Step:
1. Aplikasi eye cream, moisturizer + sunblock
2. Tepuk2 bedak sedikit d bawah mata
3. Apply illuminating d daerah cheekbones dan hidung
4. Brushes the blush on yg warnanya agak gelap d bagian pipi
5. Pakai lipgloss d seluruh bagian bibir.. Now we are ready for summer holiday aight @bubahalfian .. thank you untk ngobrol2 nya dear beautiful soul 💋💋 #mua #makeuptips #summermakeup #dewy #look #easy #stepbystep #ceritachacha

“Friendship is always a sweet responsibility, never an opportunity.” ~ Khalil Gibran

14 years of friendship and still counting... #BeysTieTheKnot #friendship #girlsquad #bringbackmemories #weddingceremony #sastimark #jakarta #indonesia #beautifulwedding #indonesianwedding

Most Popular Instagram Hashtags