[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cery_al cery_al

1232 posts   812 followers   2319 followings

C E R Y _ A L πŸ‡²πŸ‡Ύ  I'm beautiful I'm unique and gifted I'm happy with who I am & who I am yet to become

One with special woman in my life ever. Sebak hahaha. Sayang Cik Normah dunia and akhirat. Moga panjang jodoh kita mak sampai di syurga jannah. πŸ’–πŸ’–.
.
.
.
1 Syawal 1438 H | Taman Bukit Jaya

End of my first day of Syawal πŸ˜‹ | Senggarang, Batu Pahat
.
.
.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dari CA, Cik Normah and anak anak bulus πŸ‘»

Among of other photos taken. This candid moment is the best of all i guess lah πŸ˜„ | Last day in the office before Raya for them not for me coz i am working today lol πŸ˜…πŸ˜… To those who driving to their hometown today pls pls pls be safe on the road, ngantuk berhenti je sekejap make sure dh service kereta, and SABAR byk2 kalau tempuh jammed. Everyone want to safely arrived right? Semoga Allah permudahkan perjalanan pergi dan balik ke kampung halaman inshaAllah | HCMD 2017

Don't forget to be awesome today, okay? 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.
.
.
.
Khamis 6 Ramadan 1438H 🍁

Alhamdulillah. Thanks Tn Hj Nordin belanja bunga hahahaha πŸ˜†πŸ˜† | CHRO Team Kulim Malaysia Berhad

38th Graduation HR Professional Certification & Recognition of HR Achiever | Hotel Armada Petaling Jaya 20 May 2017 Batch CHRO 😍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
#chroconvocationceremony #aftertenyearsadepeluangconvolagi #alhamdulillah #ceryal #gunacamerafaizul #convocationday #graduation2017 #lol #mihrm

Human Capital Management Department ❀️ Kulim Malaysia Berhad 2017

While waiting for the netball court to dry be like πŸ™Š | Belum main lagi memang hyper cuba lepas main lol πŸ™Š
.
.
.
.
.
.
KSRT Inter Dept Sport Carnival 2017 - Netball

Asiaflex Epic Run 2017 13.05.2017 | .
.
.
Thanks Adib and Emy bagi tumpang rumah, naik Dobby and belanja makan nasi lemak telur pagi tadi πŸ˜„πŸ˜šπŸ˜„ Mampu join fun run je setakat ini ☹️ nanti jika ada rezeki diizinkan Allah utk cuba kan nak gak merasa lari lebih 10km tu mcm mana rasanya 😬 tu next 2 years la kot lol πŸ˜‹ .
.
.
.
.
.
.
#runninggoals #cheerstomanymorerunsinthefuture #ceryal #ceryedit #takenbyemyusingip7+adib haha

What good are wings without courage to fly πŸ˜‰.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Captured this while flight back to JB from KK last year. I miss travelling like serious shit haha but not stress ke apa. It just a matter of fact that i need to face some unavoidable situation and to accept it and be totally okay with it hihi πŸ˜„ #positivevibes #lookatbrightersides #sooncerysoon #ceryal #ceryedit #cerycaptured #twilight #ceryreallythankfulforeverything

The sun will rise; and we will try again πŸ™ƒ| Have a pleasant Weekend | 29.04.2017 Sat ur Day .
.
.
.
.
.
Be Happy Be Yourself Be thankful Be kind πŸ’•
#cerycaptured #ceryedit #ceryal

Kulim (Malaysia) Berhad Hi Tea As Sajadah 2017 | 23 April 2017

Most Popular Instagram Hashtags