[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cery_al cery_al

1245 posts   828 followers   2381 followings

C E R Y _ A L ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ  I'm beautiful I'm unique and gifted I'm happy with who I am & who I am yet to become

Goodbyes are not forever; goodbyes are not the end. They simply mean weโ€™ll miss you until we meet again! All the best Mira and always keep in touch ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ | 13 November 2017

Neighbourhood | Taman Bukit Jaya .
.
.
.
Off to SA Moga selamat pergi and balik inshaAllah โœจโœจ

Birthday Dinner for Pali (June), CA (Oct) and Nurul (Nov) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ one shot sekali terus celebrate | Sayang korang dunia akhirat!!! Next birthday Annneyyyy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Yesterday and today | Rainy and Shine Weather | 7 and 8 November 2017 ๐ŸŒธ

Sometime LIFE is about risking everything for a dream no one can see but YOU | Work for it. Donโ€™t hesitate, ever ๐Ÿงœ๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ โœจโœจ #selfreminder #comfortdoesntgrow

โ€œWe cannot become what we want by remaining what we areโ€ - #selfreminder [ Salam Jumaat. Moga yang baik2 buat semua ๐ŸŒธ] 27 October 2017

Compilation of my two Saturdays at EKSPO JOHOR BERKEMAJUAN 2017 ๐ŸŒธ

Semoga segala urusan - urusan dunia dikala pagi ini dipermudahkan dan mudah- mudahan mendapat manfaat ibadah kerja hendaknya di sana nanti. Selamat bekerja di hari Khamis! | 17 8 2017 ๐ŸŒธ

Dont just exist; live ๐ŸŒธ | 28 July 2017 Friday

I can say it's a wrap for my syawal celebration for this year. Alhamdulillah pada yang ajak makan2 dirumah or di office semoga sentiasa dimurahkan dan diperlapangkan segala bentuk rezeki juga sentiasa dipermudahkan segala urusan dunia and akhirat. .
.
.
.
.
Thanks @miaa_amira and family for inviting akak and kak @niaron5744 makan2 layanan mesra dari Mira sekeluarga makanan sedap2 and paling penting dapat jumpe @seribudi ๐Ÿ˜.
.
.
.
.
Again many thanks utk semua. Semoga kita dapat berjumpa ramadhan dan syawal tahun hadapan inshaAllah ๐ŸŒธ

My pretty girls ๐Ÿ˜ at Candi Borobudur Jogjakarta last year | TB je setakat ni hoho harap2 punya rezeki jalan sama2 lagi sebelum ada yang menamatkan zaman bujang beliau sbb confirm lepas tu dia nk jalan en suami dia je kan kan kan ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Dengar citer banyak plan nak melawat kawasan hohoho. .
.
.
.
.
.
Jogjakarta, ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ April 2016 .
.
.
.
.
.
Up jugak walau ada org cakap asik up gmbr jakarta jek ๐Ÿ˜ช Dh itu je tmpt jalan nya setakat ni kekeke.

So choose the wise one! Embrace life and lovely people around you ๐ŸŒธ | We cant go back and change the beginning but we can start from where we are right now and change the ending ๐Ÿ˜‰ 21 July 2017

Most Popular Instagram Hashtags