celiathoms celiathoms

126 posts   100,900 followers   416 followings

Celia Thomas G  Humanitarian. Business inquiries: skullndaisies@gmail.com 🌼💀🌼 Line : @hos3002s 🍑

Gila gila sih ini #HarbolnasnyaBukalapak bikin aku ga bisa fokus make up karna terlalu seru untuk milih barang - barang. Nih, aku kasih tau kalian ya, di @Bukalapak lagi ada flash deal serba 12 rupiah , free ongkir sebanyak 12x, dan juga total cash back sebanyak 1,2 juta rupiah , ga itu aja yang lebih gila lagi kalian bisa nego 12 kali hebat bgt kan!!!! buka aja Bukalapak sekarang juga . #BukalapakXDiansastro #After11

What 2 hours of sleep looks on me 😴

Chubby 4ever but it’s ok my momma still loves me

Dont wanna sound too gross but youre my rock🤧

Reality is upon us, colors drippin off☂️ (so is my insanity cause it’s exam week)

Impromptu shot by @fawzypadly 😬🤪

messiest feeds on instagram goes to me🦑

Shady🌚

I changed my mindset towards it.

The ordinarily unique brand of watches. my definite new favorite❣️
.
Use 「 celiathoms 」 as the discount code for visiting @KLASSE14 website:
www.klasse14.com
to get a 12%off discount.
.
#KLASSE14 #OrdinarilyUnique
#Singapore #Malaysia #Thailand
#Philippines #Indonesia
.
Watch style: volare dark rose with mesh band

Quality time with mommaa❣️
.
This was a legit candid #jsyk

Most Popular Instagram Hashtags