[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

celestinemaria celestinemaria

1,004 posts   9,760 followers   1,307 followings

C E L E S T I N E M A R I A  • Personlig træning & kostcoaching • Badass Bootcamps • Empowerment- og nydelsesbegejstret • ✉️ info@celestinemaria.com BADASS BOOTY WORKSHOP 13. maj:

Jeg er svært begejstret for at bruge guidede meditationer. Der findes et utal af apps og hjemmesider til formålet og jeg får jævnligt forespørgsler på, hvilke der er mine favoritter. Så - here goes:
1 JKZ Series 2 og 3 (App: mine to all time favoritter. Start med 2’eren og avancér til 3’eren der har lidt længere sessions - koster dog 89,-)
2 Nærvær (App: fine guidede meditationer på dansk i alle længder. Det er ikke alle der kan ‘rumme’ hans stemme til at starte med - men giv ham lige et skud)
3 Yoga mod stress (App: Bedste kropsscanning jeg har brugt til dato)
4 Helle Dueholm (Hjemmeside: www.helledueholm.dk - virkelig god medfølelses-meditation)
5 Headspace (App: ikke-langhårede, simple meditationer i alle længder på engelsk. God basis-app)
•••
Andre apps at teste kan være: Buddhify, Calm, Breathe eller Insight Timer - men de seks ovenstående er dem jeg altid vender tilbage til.
📸: @morten.svane

Ha! Good one!🙈 #detbliveretnejtakherfra

//AT FEJLERNÆRE BEHOV MED MAD
Jeg ved at du godt ved (alt om) hvordan du 'spiser sundt'.
Jeg ved at du ikke har brug for mere viden om 'sundhed' for at tabe dig.
Det der afholder dig fra at nå dit mål om vægttab er 'alt det andet'.
Den der halve plade chokolade du indhalerer tirsdag aften foran fjerneren fordi du er udkørt og har brug for 'noget rart' intravenøst.
Den der pose Haribo Mix du selv 'makulerer' torsdag eftermiddag på arbejdet fordi du er maxpresset på deadlines og din chef opfører sig som en idiot.
Eller den der bøtte Ben & Jerry's du støvsuger uden egentlig rigtig at smage på den - fordi du endelig er alene hjemme og du kan spise den uden at nogen ser eller kommenterer på det.
Måske du har andre lignende scenarier? Altså de der hvor autopiloten sætter ind og du spiser på alt andet end sult eller reel lyst?
Vejen til dit vægttab er ikke at du skal vide mere om sundhed. Eller at du skal stoppe med at spise sukker, afholde dig fra brød eller gå på juicekur.
Vejen til dit vægttab er at du skal lære at gennemskue dine egne mønstre. At se og anerkende de andre behov du ganske ofte søger at dække med mad.
Og at dække de behov med det der reelt er brug for.

//BREAKY I BYEN
Min absolutte favoritmorgenmad ‘ude i byen’ er PT cashewyoghurten på @soulscph - den bliver jeg vitterlig aldrig træt af. Som nummer to på listen ligger @feelgood_cafe ‘s chiabowl med mangopuré. Skal det være den lidt større, så synes jeg altså stadig at @wulffogkonstali kører den bedste brunch. Det er de tre steder jeg kommer igen (og igen..) lige nu. Hvad er dine favoritter for tiden?

//PODCAST
@katrine.gisiger : “Skal vi optage en podcast sammen?”
Mig: “God idé - over en flaske rødvin?”
Katrine: “Jeg har champagne..?”
Mig: “Count me in!”.
Knap 4 timers snak senere og ingen af os kan helt huske hvad vi fik snakket om på den time vi optog (og delte en flaske champagne). Noget med at finde ud af hvad der gør glad. Og noget med at være nysgerrig i stedet for at dømme. Og vist nok også noget om hvordan man kan bruge det positivt at have været på et utal af kure. Og så noget med at det af og til er nødvendigt at ‘banke næsen ned i asfalten’. Det er nemlig oftest når det hele er lidt tough at det tvinger os til reflektion, som vi virkelig lærer af. Jeg aner ikke hvornår den bliver lagt op, men jeg skal nok give besked😏 #buzzcast

//SHROWBACK SUNDAY
... Til en sommeraften hvor @morten.svane fik mig til at sidde og se meget reflekteret ud midt på en kornmark. Klip til cirka 10 sekunder senere hvor jeg opdager at jeg sidder face-to-face med en gravid-kæmpe-edderkop og med et hyl tager flugten over marken. Selv Morten måtte erkende at den [citat] “.. var virkelig klam”. Det var naturligvis ikke fordi jeg er dybt irrationelt araknofobisk. Overhovedet..

[FULDT BOOKET]
JUHUU - så har jeg åbnet for tilmelding til næste workshop.
På Badass Booty Workshoppen søndag d. 13. maj, gør vi dig til din egen balletræningsekspert.
••
Vi træner alle de mest effektive bootyøvelser og gør dig tryg i teknikken, så du selv kan træne dem på egen hånd.
••
Vi træner målrettet bootybuilding-træning, hvor vi fokuserer på at få trænet din bagdel fyldig, fast og stærk med øvelser som blandt andre squat, hip thrust, dødløft, lunges og split squats.
••
Niveauet er for alle og du kan deltage uanset erfaring.
••
Udover 4 timers rendyrket fokus på at give dig din drømmebagdel får du også dit eget effektive bootytræningsprogram samt dit eget eksemplar af Bootybogen som e-bog med hjem, så du kan fortsætte nørderiet derhjemme.
••
Du kan læse mere og tilmelde dig via link i min profil @celestinemaria

//BADASSNESS
Jeg elsker alt ved det her! Chinups, PR’s, stærke damer (med flotte numser), masser af grin, opbakning, flotte vægttab og træningsglæde. Det har været 8 fede uger. Se selv her: et styks Badass Babe😍
#Repost @ladysmone
8 ugers Badass Bootcamp forløb er afsluttet med en helt igennem fantastisk sej træner @celestinemaria - Tak for dig og for den udvikling jeg har været igennem! Jeg afsluttede på toppen med 7 chin ups samt PR på 95 kg i sumo dødløft og 55kg i bænk💪🖤 Yeah!!

Dessertklubben havde egentlig planlagt at aflægge @guilty_cph et besøg men måtte erfare at de desværre ikke længere havde åben. Så - vi gik med good ol’ “if it ain’t broken..” og rockede cheesecakes på @bertelsalon i stedet. Min dessertbuddy skrev “jeg er hungry efter flødeskumskager - eller cheesecake” (jeg kunne naturligvis kun støtte op om at få det behov dækket) og vi konstaterede at kombinationen var mest optimal (altså cheesecake med flødeskumskage). Vi gik med Oreo’s, Caramel Pecan og Classic Berry - og vi kan bare (igen) konstatere; Bertels er bomben. #dessertklubben #cakeporn

//PODCAST
For et par uger siden var jeg forbi podcasten Tanketid for at tale om det noget personlige emne ‘at være venner med sin eks’. Min eks (den ene halvdel af Tanketid og den anden halvdel af ‘Slut med Forbudt’ @morten.svane ) og jeg taler med @jacob.beermann om hvordan det har været at (gen)finde relationen, om at kærlighed ændrer sig - og hvorfor gamle mønstre stadig af og til kan give én lyst til at rive hovedet af den anden, hvis man ikke er opmærksom på at arbejde med det. At være venner med sin eks er ikke altid en dans på roser - men Morten har været en stor del af mit liv, vi deler så mange store oplevelser og minder sammen - og selvom det af og til kan være svært, vil jeg ikke være vores venskab og fortsatte sparring foruden. Det er et setup der deler vandene og det er naturligvis ikke for alle at være venner med sin eks - men kan man få det til at fungere, kan der være en stor gave gemt i at turde lade kærligheden bestå i et nyt format.
Link til podcast min profil @celestinemaria

[FULDT BOOKET]
Psst - forløbet er nu fuldt booket, men du kan komme på ventelisten og få besked før alle andre, næste gang jeg åbner for tilmelding😊
Juhuuu! I har spurgt og spurgt - og nu er det nu! Jeg har åbnet for tilmeldingen til Badass Bootcamp - ‘the spring edition’🌸 Har du lyst til at finde dit trænings-mojo, lyst til at bygge en stærk bagdel, lyst til at lære at ‘spise sundt’ - og måske tabe et par kilo? Så foreslår jeg at du joiner Badass-banden der starter d. 9. april.
Der er kun fire pladser på dette hold - det betyder at det er super eksklusivt og at du får alle fordelene fra personlig træning (løbende 1:1 coaching med mig, mailsparring, individuelt tilpasset kost- og træningsprogram) i kombination med hold-ånd og teamsynergi når I træner fire kvinder sammen.
Du kan få alt det info du behøver via linket i min profil @celestinemaria
📸: @irfaankhann

Most Popular Instagram Hashtags