ceeranoh ceeranoh

3,142 posts   12,928 followers   472 followings

Ceera Noh  πŸ‘¨πŸ½+πŸ‘©πŸ» = πŸ‘§πŸ»πŸ‘¦πŸ»πŸ‘ΆπŸΌ ☎️ 60123388457 πŸ’° @seqybeauty.stokis πŸ“© ceeramoon@gmail.com

Seqy raya haji special
10% off untuk semua produk seqy.

0123388457

Kitorang sampai pitstop no 7 je. Boleh naik atas lagi kalau nak. Nak sampai sini dalam 1.5km sajork.

Jalan jalan berhenti ambil gambar. Gitu la bila first time sampai πŸ€ͺ

Extreme tu siapa yang dah pernah pergi?

Selamat hari lahir ma. Semoga Allah swt panjangkan umur ma dan berikan kesihatan yang baik untuk ma. We love u so much.

#67tahun
#hebatketidok

❀️
View cantik bersama orang tercinta.

#bukittabur #bukittaburwest #hiking

View Bukit tabur west ni memang cantik terhamat. Jalan dia pun cun sangat. Walaupon harommmm, tapi siapa nak naik tu sila la berhati hati. Jalan dia takde la bahaya sangat benarnya. Tapi bila dah sampai kat batu batu ni jangan pula korang pergi kat tepi tepi nak ambil gambar rare. Acah acah rare pun dah ok.

#bukittabur #bukittaburwest #hiking

Pengalaman baru untuk anak anak ❀️
7km untuk pergi balik dari kereta. Fuhhhhh.

Sofea jane waterfall.
Cantiknya seperti awak tengok sofea jane la. Terpaku 10 saat.

#sofeajanewaterfall #kemensahwaterfall #hiking

Ni namanya saja saja cari penyakit bawak anaks masuk hutan sebab nak ke waterfall. Dah la jalan lecak yakmat sampai giveup yunnan asyik jatuh je. Lepas dia dia jugak yang jatuh hahahaha. Tapi masa balik semua ok je siap berlari sebab tak sabar nak sampai πŸ˜‚

Bunya?
Paling king.
Sepanjang perjalanan pergi balik, berdukung sahaja. Balik tu siap tidur atas ciput. Kemain menghayati bunyi cengerik sungguh kan.

Pergi 3km+ balik 3km+

#keishasb #yunnansb #bunyamiinsb #kemensahwaterfall #airterjunsofeajane

Paw daddy jam 🀭🀭🀭

Lamaaaa tak selfie πŸ€ͺ

Most Popular Instagram Hashtags