[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cedervallarkitekter cedervallarkitekter

20 posts   347 followers   89 followings

Cedervall Arkitekter 

Fullt fokus i modellverkstaden🧐. Att visualisera idĂ©er och förslag i fysisk eller virtuell modell Ă€r del av den kreativa processen och samtidigt ett verktyg för att skapa intresse, förstĂ„else och diskussion kring ett projekt. KrĂ€ver lite pyssel och fingerfĂ€rdighet men klart vĂ€rt det!

Idag sattes spaden i jorden för bygget av förskolan Fiberpennan i HĂ€gersten. PĂ„ en naturskön tomt mellan skog och berg bygger SISAB en förskola med 8 avdelningar. Cedervall har ritat bĂ„de hus och förskolegĂ„rd. Den lite knepiga tomten krĂ€vde en kreativ lösning dĂ€r personalutrymmen, kök och teknik placerats pĂ„ tredje vĂ„ningen. Tack vare det fĂ„r barnen en stor gĂ„rd med 30kvm friyta per barn. ”Ett riktigt barnpalats” fastslog skolborgarrĂ„det Olle Burell vid det första spadtaget. 😊🏗

Fredriks Yrkesgymnasium i Haninge. FÀrdigstÀllt 2016

Idag hade en vi en lunchförelÀsning om hur vi kan bli mer hjÀrnsmarta för att bevara vÄr mentala energi. Vi fick praktiska övningar och tips som kan hjÀlpa oss öka vÀlmÄendet och minska kÀnslor av stress bÄde i arbetsliv och privat. AnvÀndbart och viktigt nÀr det Àr full fart bÄde pÄ jobbet och hemma!

Nu tar vi fredag đŸ„‚

FrĂ„n arkivet 🗄 Om -och tillbyggnaden av #nĂ€sbyparkskolan blev klar 2015. Husets atrium Ă€r skolans ♄ . GradĂ€ngen anvĂ€nds flitigt, som trappa, vid elevsamlingar och fullmĂ€ktigemöten för stadens politiker.

🙏 Gulliga kollegor som överraskar oss med skönsĂ„ng och luciatĂ„g. Tack för att ni sprider ljus och vĂ€rme i decembermörkret!

Mitt i det dramatiska landskapet av gapande hÄl som ska bli nya Slussen stÄr Stadsmuseet stadigt. Cedervall jobbar sedan 2014 med renoveringen av den byggnadsminnesförklarade byggnaden som huserat allt frÄn hÀkte till skola och punschfabrik. Nu rÄder febril aktivitet bakom fasaderna inför nyinvigningen 2018. #nyastadsmuseet

🌈🌈🌈 4-ever

NedrĂ€kningen till Ă„rets julfest har börjat. KlĂ€dkod 🌈 till alla ⚫klĂ€dda arkitekters ve och fasa!

HĂ€r pĂ„ Cedervall Ă€ter vi alltid frukost tillsammans, det Ă€r sedan gammalt. Idag var det julfrukost sĂ„ dĂ„ blir den lite den lite extra mysig och fin. â˜•ïžđŸ•Żâ›„ïžđŸŒČđŸ€¶

Veckan som gÄtt: Carin förelÀste för Stockholm stad om giftfria utemiljöer och passade pÄ att dela med sig av erfarenheter frÄn de skol- och förskolegÄrdar vi ritat i Norra DjurgÄrdsstaden.

Most Popular Instagram Hashtags