ceasarspalace ceasarspalace

882 posts   209 followers   678 followings

malin 

Frukostyoghurt med blåbär, nötter, russin och #björnbär från egna trädgården. Så gott det är med björnbär. Äntligen valuta för alla taggarna!
#bokesliden26
Hur går det för er @bjorkbergets.tradgard ? Är björnbären mogna ännu?

Vi ska enas i jorden, jag och min far ❤

I onsdags tog vi en paddeltur runt #hallandsväderö blåsigt på väster och sista sträckan till Torekov blev tung.
I förrgår tog vi sträckan från Torekov till Glimminge. Fin sträcka men inte så många bra pausställen (läs: inga sandstränder). Kattegatt bjöd på kristallklart turkost vatten i princip överallt. Med 30 graders luft temperatur och fullt med båtar och människor överallt, så fick man känslan av utlandet.
Vi får se om vi betar av någon mer bjäre-sträcka eller om det blir Bohuslän nästa.

Istället för superblodmåne och månförmörkelse så fick jag en fin kvällsstrand-video. #segelstorpbynight

Det är så jäkla smidigt att jobba när man kan hyra verktygen på @lambertsson_sverige . En rejäl HILTI Slagborrmaskin och det är som att du borrar i smör.
Bara nån km bort och priset? Ynka 70 spänn för borrmaskin och ett borr för ett dygn!
Lambertsson - gör livet enklare

Äntligen! Guns N Roses har jag velat se sedan bandet splittrades i mitten på nittiotalet. I lördags var de äntligen tillbaka. Trots halvdant ljud emellanåt och Axl:s tvivelaktiga klädsmak (och vad har han gjort med tänderna?! ) så var det verkligen en grym upplevelse. En bra paus från verkligheten. Duff däremot hade mycket snygga t-shirts 😎
#latergram #gunsnroses #Ullevi #GnFnR #notinthislifetime

Rostig taknocksplåt skrapad och målad före kl 10.
Ibland blir jag förvånad över hur vissa saker känns som ett relativt stort projekt. Sen när man väl sätter igång så vips tog det inte mer än en timme.
Härligt också när bästa takklättrar-morbror kommer kl 9 en mulen morgon och studsar upp på taket medan man själv är lite harig för höjder.
#justdoit #bokesliden26 #arbetsmorgon

Två små fikon på gång på balkongen 🌿

När sambon åkt till jobbet får man annat sällskap i sängen 😻

Härliga ljumma sommarkvällar då man kan vara ute och till exempel måla ett trappräcke. Järnmönja är superbra rostskyddsfärg. Gjord på linolja så betydligt snällare mot miljön än vanlig rostskyddsfärg.
Tänk att man kan finna glädje i att måla ett gammalt trappräcke, att vårda gamla ting på ett gammalt hus. Sakta men säkert får detta 1940-tals hus den kärlek det behöver. #bokesliden26 #ottossonslinoljefärg #kulturmejan

Mr Grohl och hans kollegor i @foofighters stod för underhållningen ikväll! 😎

Frukoststickning på altanen.

Most Popular Instagram Hashtags