caselles_llibreria caselles_llibreria

116 posts   430 followers   369 followings

Llibreria Caselles  Llibreria General i Tècnica: Narrativa, Juvenil, Infantil, Auto-ajuda, llibres tècnics, Idiomes, Oci. Papereria General i material d'oficina.

Una bonica història sobre objectes perduts i segones oportunitats.
#Lleida #LlibreriaCaselles #Llibre #elguardiándelosobjetosperdidos

Si també esteu enganxats a "L'Agus i els monstres", no us podeu perdre el Taller de contes que faran Jaume Copons i Liliana Fortuny el proper dijous 24 de maig a les sis de la tarda a la nostra llibreria... Serà monstruós... #Lleida #LlibreriaCaselles #EixComercial #Taller #Contes

Us convidem a la presentació del llibre "Tú y yo. Después del invierno" de Laia Soler, divendres 4 de maig a les 19:30 hores, a la Llibreria Caselles.

#Lleida #LlibreriaCaselles #Lleidatanament #Presentacio #Llibre

Dilluns, per celebrar un dia tan assenyalat com Sant Jordi, estarem acompanyats de la mà d'alguns dels millors i mes innovadors escriptors. Us convidem a passar a visitar-los per a saludar-los i deixar que firmin els vostres llibres i així personalitzar-los.

#Lleida #LlibreriaCaselles #Horaris #SantJordi #EixComercial

Demà, per celebrar Sant Jordi, també obrim!

#Lleida #LlibreriaCaselles #Horaris #SantJordi #EixComercial

Si us voleu avançar al Sant Jordi, aquest dissabte a les 12:00 i a les 18:00 hores, a la nostra llibreria, sis escriptors lleidatans firmaran els seus llibres.

#Lleida #EixComercial #LlibreriaCaselles #Signatura #Llibres #Lleidatanament

Us informem dels horaris de la setmana de Sant Jordi a la nostra llibreria.

#Lleida #LlibreriaCaselles #Horaris #SantJordi #EixComercial

Si us voleu avançar al Sant Jordi, aquest dijous a les 18:00 hores, i dissabte a les 12:00 ia les 18:00, a la nostra llibreria, els següents escriptors firmaran els seus llibres.

#Lleida #EixComercial #Signatura #Llibres #LlibreriaCaselles

Si us voleu avançar al Sant Jordi, aquest dijous a les 18:00 hores, a la nostra llibreria, quatre escriptors firmaran els seus llibres.

#Lleida #EixComercial #LlibreriaCaselles #Signatura #Llibres

Us recordem la presentació del llibre "El silenci de Vallbona" de Teresa Duch, avui divendres 13 d'abril a les 19:00 hores, a la Llibreria Caselles.

#Lleida #LlibreriaCaselles #Llibre #ElSilenciDeVallbona #Presentacio #EixComercial

"Cada piel es un mundo por descubrir" - Laura Escanes

#Lleida #Llibre #LauraEscanes #PielDeLetra #EixComercial #LlibreriaCaselles

Demà dijous a les set de la tarda, us convidem a la presentació del llibre "Millora la salut ginecològica amb ioga i meditació", publicat per l'editorial Pagès. Aquest llibre trasllada els beneficis del ioga i de la meditació a la ciència ginecològica. D’una manera senzilla i pràctica, la ginecòloga i professora de ioga, Maglòria Gurukarm Borràs-Boneu, detalla els exercicis que permeten a les dones conèixer el seu propi cos i millorar la seva salut d’una manera holística.

#Lleida #Presentacio #Llibre #EixComercial #LlibreriaCaselles

Most Popular Instagram Hashtags