[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

carolinefibaek carolinefibaek

4345 posts   6166 followers   1084 followings

Caroline Fibæk  Functional Medicine geek, mother, author and lover of life. Founder of The Institute for Complementary Hormonetherapy. Co-founder of GreenGoddess.dk

http://bit.ly/2qUXB0i

Kig med ind på #Hormonterapeutuddannelsen hvor de førsteårsstuderende i dag får modul 4 om energiproduktion, oxidativ stress og mikronæringsstoffer.

De har en pensumliste de skal igennem, se undervisningsvideoer, gennemgå 106 siders kompendium om energiproduktion, oxidativ stress og biomarkørerne, vi bruger for at måle om mitokondriefunktionen hos vores klienter er optimal.
Derefter skal de afprøve vores mito-kostplan, som komplementære hormonterapeuter bruger i behandlingen af fx mitokondriopatier og til minimering af oxidativ stress.
Derefter skal de igennem 106 s kompendium om mikronæringsstoffer og prøve methylerings-diæten af på egen krop.
Og når vi mødes på instituttet skal vi blandt andet måle zinkmangel.
#nerds #komplementærhormonterapi #komplementærhormonterapeut #biohacking #functionalmedicine

For 12 år siden på denne dag var jeg top-gravid, men var sikker på der skulle gå minimum 14 dage mere med maven.
Sådan gik det ikke.
For ud på aftenen fik jeg noget som mindede om veer. Og de tog til og efterhånden blev jeg klar over hvad der var undervejs.
Og kl halv to i nat kom lille vidunderlige Tjalfe til verden - i snestorm og fuldmåne.

Jeg glæder mig til at fejre dig i morgen, verdens dejligste @tjalfe_ff ❤️💋🎉🎈 (Og så må vi lige håbe på, at din lillebror ikke også beslutter sig for at komme før tid🙈😅😜)

#HormonKuren har vi et stort modul om tarmsystemet. Et velfungerende tarmsystem er nemlig essentielt for din hormonbalance og samtidig så påvirker hormonelle ubalancer (særligt kronisk stress) også dit tarmsystem.
Derfor har vi lavet et stort modul med undervisningsvideo og en kæmpe guide med screening af tarmsystemet, tests, mavesyremåling, passagetidsmåling, fødevarereaktioner, kosttilskud til heling af tarmen og tarmhelende opskrifter.
Du kan også bestille laboratorieanalyser, der måler inflammationsgrad og leaky gut.
Og vi har tryllet lækre opskrifter frem fyldt med tarmhelende fødevarer.
TARMHELENDE FØDEVARER:
◊ Antimikrobielle urter, såsom hvidløg, oregano, lakrids, gurkemeje, kryddernellike, olivenolie og kokosolie.
◊ Pau d’Arco/ipe roxo te: Effektiv mod både bakterier, svampe, parasitter og virus.
◊ Ingefær, modvirker inflammation
◊ Gurkemeje, modvirker inflammation
◊ Probiotiske fødevarer, såsom kokosyoghurt, vandkefr, sauerkraut og kombucha.
◊ Bone Broth (kollagen, glukosamin, glycin og mineraler)
◊ Fennikel er rig på anethol, som ser ud til at kunne mindske risikoen for coloncancer. Fennikelfrø er et godt middel mod oppustethed og luft i maven
◊ Glutaminrige fødevarer. Slimhinden i fordøjelsen forbruger store mængder af aminosyren glutamin. Derfor er det essentielt at spise glutaminrig mad, særligt hvis du har tegn på leaky gut: Fisk, fjerkræ og æg.
◊ 7 æg om ugen eller en portion lever. Æg og lever indeholder vitamin A, som er essentiel for vores slimhinder overalt i kroppen. Op i mod 45% af befolkningen har dårlig konvertering af det vegetabilske forstadie til A-vitamin – betacaroten - til den aktive form af A-vitamin (retinol).
◊ Fødevarer rige på C-vitamin: bær, bladgrønt, broccoli, kål m.m. C-vitamin er essentiel for kollagen-syntesen.
◊ Zinkrige fødevarer: østers, kød, krabbe og kylling. Zink optages lettere fra animalske fødevarer en vegetabilske. Vegetabilske kilder er: chiafrø, græskarkerner og tang.
◊ Zink er vigtig for produktionen af mavesyre og er også essentiel for smagsløgenes udvikling. Zinkmangel prædisponerer for leaky gut.
Indtil midnat får du 1000kr i rabat, når du tilmelder dig HormonKuren.
👉🏻www.hormonkuren.dk 👈

Drikker #hormonKurens antiinflammatoriske infusion dagen lang. Dén, og så yoga, holder min højgravide krop bevægelig. For hold nu fast, hvor bliver man altså øm. Jeg havde helt glemt det 😜
Men denne her drik, er som en slags flydende solskin på en kold januardag. Og bare fyldt med sort peber, lakridsrod, ingefær og gurkemeje (det var lige de ingredienser jeg havde ved hånden). Og så hælder jeg kogt vand over og lader det trækker dagen igennem, mens jeg drikker af det.
Tekanderne med filter fra @teministeriet er geniale til infusioner. 👍🏻✌🏻 #hormonkuren #antiinflammatorisk #preggo #uge38

I aften udløber rabatten på HormonKuren! Men lige nu kan du stadig nå, at tilmelde dig og spare 1000 kr 🎈(tænk lige på, hvor meget chokolade man kan købe for 1000 kr😜)
Du tilmelder dig på www.hormonkuren.dk
Tjek også alle de inspirerende succeshistorier ud derinde!
Og husk, du kan også dele betalingen op i 3 små rater.

#hormonkuren #rabat #earlybird #hormonelharmoni #harmoniskehormoner #pms #pco #kur #fertilitet #hedestigninger

Så for Søren - i morgen er det sidste chance for at få 1000 kr i rabat, når du tilmelder dig HormonKuren.
Skal du med?
Tjek det hele ud på www.hormonkuren.dk
😘

#hormonelharmoni #hormonkuren #komplementærhormonterapi #hormonterapi #naturligehormoner #pms #pco #fertiltet #menopause

En hel eftermiddag i Xjump med 22 totalt seje børn til fejring af Mr T, som på onsdag bliver 12 år 🎈🎉 NU er det op med benene.
Og damn it, at man ikke må hoppe i trampolin, når man er højgravid 🙄😅 #xjump #party

I dag bliver de andetårsstuderende undervist af komplementær hormonterapeut og bioanalytiker @tanjabengaard i blandt andet insulinresistens og stress. Her er de igang med at måle blodsukker før og efter frokosten.
De skal også trænes i at bruge vores screening for insulinubalancer og den kostvejledning til insulinresistens, som de skal bruge i deres klinikker 🎈#komplementærhormonterapi #institutforkomplementærhormonterapi #hormonterapi #Hormonterapeutuddannelsen #hormonterapeut #insulin

Selvom man er på barsel, kan man jo godt lige snige sig over på @institut_hormonterapi og nyde frokosten sammen med de studerende.
Økologisk og lokal frokost fra ernæringsterapeut @karen_norby Det er ren luksus! #institutforkomplementærhormonterapi #komplementærhormonterapi #Hormonterapeutuddannelsen #hormonterapeut

På mandag udløber vores store rabat på #Hormonkuren
Skal du med og spare 1000 kr ?
Så er det nu du skal reservere din plads på www.hormonkuren.dk 😘✌🏻 #hormonelharmoni #naturligehormoner #fertilitet #pco #pms #hormoner #functionalmedicine #menopause #hedestigninger #komplementærhormonterapi

Barselslivet - det er lige til at klare 😜 @pukkaherbsdk
#barsel #uge37 #preggo

Venter på lillebror... #lillemand #uge37

Most Popular Instagram Hashtags