[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

carlingstromso carlingstromso

93 posts   674 followers   427 followings

Carlings Tromsø  • Your local jeans store • Åpningstider for Jekta: 10-21 (10-18). Åpningstider for Storgata: 09-18 (10-17).

Nye farger på boxerne fra Stuhf 🤩💥 3 for 2 ‼️

Det eeeeeeer så mye rått som er kommet inn denne sesongen!😍🤙🏼
.
.
.
.
#levis #vans #karve #carlings #leejeans #dickies #santacruz #vailent #converse #drmartens #neuw #diesel #nudiejeans

Wæææ, sjekk @leneorvik rocker #Levis Wedgie Straight 😍

KEEP SPREADING THE NEWS! Nytt år og allerede nye produkter begynner å snike seg inn i butikkene 😎💥 photocreds til gjengen på @carlings_svolvaer ❤️ @levis_nordic

Kveldsåpent i dag med -25% på HELE butikken!! 10-23 på Jekta og 09-20 i Storgata! God Jul! ☺️🎁☃️

Julegavetips: -50% på en svær mengde av våre vinterjakker! 😄❄️🔥 #carlings

💛 BLACK WEEKEND 🖤 Vi holder det gående og har -25% på ALT i butikkene i dag også!

For en start på helga!! 😱🤤 #levis #carlings

God helg og husk Farsdag i mårra 😎💪🏼

Hvem har lyst å være med oss på konsert på Lørdag? 😄🙌🏼 @hajkband står for helgas begivenhet på @bastardtromso og vi ønsker å dele ut litt billetter! Lik bildet, så trekker vi ut noen heldige vinnere 😎

ALLE Bomber-Jakker får du -25% avslag på, helt fram til Mandag 😎👊🏼

♻️💚🌎 I EU forbrukes det 200 plastposer per person per år. Det vil si at EU har et årlig forbruk på ca. 100 milliarder plastposer. Kun 7 % av disse resirkuleres.
Det ligger et stort potensiale til å få ned forbruket av plastbæreposer mye, ved å kun endre vaner. Dette ønsker Carlings å bidra til.
Alle poser, både plast og papir, har en negativ miljøpåvirkning. Det går med mye ressurser til både produksjon, transport og gjenvinning.
EU har vedtatt et plastposedirektiv som skal redusere forbruket av plastposer vesentlig de kommende årene. Hensikten med direktivet er å redusere negative miljøeffekter fra plastbæreposer ved redusert forsøpling, reduserte avfallsmengder og mer effektiv ressursutnyttelse. Plastbæreposer er i mange land et forsøplingsproblem, en viktig kilde til marin forsøpling og en kilde til mikroplast. Det er viktig å ha et bevist forhold til de miljøutfordringene bæreposer medfører. Ved å ta betalt for bæreposene kan Carlings bli en større del av løsningen.

Most Popular Instagram Hashtags