[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

cardinia_official cardinia_official

22 posts   2612 followers   131 followings

Cardiniaraya2017  Clothing Spice Up Your Appearence #cardinia πŸ“‹ : 00064055xxxx-D πŸ“§ : cardinia17@gmail.com πŸ“² : +6011-18828090 πŸ“« : Worldwide Shipping (Weekdays)

Thank you si cantik manis @ernibougas for choosing us on the 2nd Eid πŸ˜™ πŸ’•
#cardiniaraya2017
#repost @ernibougas

Alhamdulillah...cantik nyer @ernibougas menggayakan our Carmela in pink colour 😍 Thank you darling 😘

Carmela pink ni still available ye..cepat2 wassap our team sebelum kehabisan stock!! πŸ˜„
#cardiniaraya2017

Nak bergaya seperti ARTIS, jom bergaya dgn CARMELA drape dress sangat ELEGANT dan pasti uolls nampak GLAMOUR di pagi raya πŸ˜ŠπŸ˜™.. #cardiniaraya2017

CARMELA in Grey | Free saiz fit to XL
Do WhatsApp us for more details 😘

Psst psstt!!..sebelum tido jom cuci2 mata dulu uolss πŸ‘€

CARMELA in Pink/Grey | Free saiz fit to xl
Untuk order boleh terus wassap kat no 011-11292905 😘

Selamat menyambut bulan Ramadhan semua..sama2 kita menambahkan amalan di bulan mulia ini.. In Shaa Allah...β˜ΊπŸ˜˜πŸ‘ #cardiniaraya2017
CARMELA in Black | Free saiz fit to xl

CARMELA in Blue | Free saiz fit to XL
Do WhatsApp us now for more details 😘
#cardiniaraya2017

CANTIKNYAA!, sis nak bgtaw CARMELA Drape dress ni ade 4 attractive colours..So,which is your choice?Do WhatsApp us now for more details😚
#cardiniaraya2017
CARMELA Drape dress | black,pink,grey | Free saiz fit to XL

Ade tak yg tema warna pink raya tahun ni? Mesti comel kan ..😍😜 Kita pun ade colour pink uolls,
Glamour pink from cardinia πŸ˜™πŸ’‹ CARMELA in pink | Free saiz fit to XL

Salam semua! Selamat berhujung minggu..dah terfikir ke nak pakai baju ape raya tahun ni? Ape kata CARMELA black dress sgt versatile dan anggun !πŸ’‹ CARMELA in black | Free saiz fit to XL

Salam semua! Selamat berhujung minggu..dah terfikir ke nak pakai baju ape raya tahun ni! Ape kata CARMELA black dress sgt versatile dan anggun! πŸ’‹ #cardiniaraya2017

CARMELA in black | Free saiz fit to XL

CARMELA in Grey akan membuatkan diri anda lebih stylish girls!! Padankan dgn heel yg tinggi then you'll feel gorgeous πŸ’‹

Most Popular Instagram Hashtags