caramelbyah caramelbyah

499 posts   3,137 followers   93 followings

#1 CARAMEL PUDDING DELIVERY  💯 Made with ❤️ by AH 🎉 Weddings | Events | Parties 🛵 DAILY DELIVERY 10AM-6PM 📍 Walk in Monday - Saturday 🍮 HOW TO ORDER❓click link below 👇🏻👇🏻👇🏻

Thank you so much dear for your support 💕
.
#caramelbyah #cremecaramel #puddingcaramel #madewith❤️byah #desserts #birthdayparty #eventplanning #eventplanner #weddingplanner #potluck #jengukjumaat #mondaysweetness
.
#Repost @mommy_potpet with @get_repost
・・・
Assalamualaikum semua... Nak dijadikan cita, mommy mengidam nak makan caramel dr anak dlm pewot lg... Tup2 mommy belek IG ni terjumpa la page ni 2 bulan lps...
~ ~ ~

Depa juai puding caramel comey lote, haluih ja bekas dia tp isi depa bg tu padat...Mommy ikhlas ckp ni, @caramelbyah paling tersedap di dunia... Smp mommy gan laki mommy kena bahagi2 la caramel tu siap2... (trigt scene Arwah Samsudin gan Arwah Aziz Satar dalam Nujum Pak Belalang dkt dlm gua dok bahagi duit emas curi) Mommy dah repeat 60 pieces dah dr @caramelbyah ni... Lembut, berlemak, x manih meleceh sgt pun... Yg pnting sedap 🤤

~ ~ ~
Plus depa da buat delivery setiap hari... Tu yg syok tu, agak2 mengidam ja, trus whats app ja depa, sruh mai antar smp dpn pintu rumah okay... Highly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻#okaydone #mommypotpet 🧕🏻#mommymakansedapmommyhabaq #mommyrecommend #timepass😜

Alhamdulillah kami dapat deliver @caramelbyah untuk Majlis Aqiqah Baby Iris Kamelia.
.
Kami doakan semoga Baby Iris menjadi anak yang solehah, taat pada mommy and daddy, dan berjaya dunia akhirat ok baby comel 😘.
.
Thank you @wanraimiz beri kepercayaan kepada kami serve caramel pudding untuk tetamu yang hadir.
.
📸 photo by @wanraimiz .
.
#caramelbyah #cremecaramel #puddingcaramel #madewith❤️byah #desserts #birthdayparty #eventplanning #eventplanner #weddingplanner #potluck #jengukjumaat #mondaysweetness #aqiqah

Alhamdulillah for the feedback. Inilah sebab dan semangat kepada kami untuk terus hasilkan the best pudding caramel.
.
We hope our caramel sweetens up your day. Do share and spread the sweetness 🍮🍮🍮😘😘😘
.
#caramelbyah #cremecaramel #puddingcaramel #madewith❤️byah #desserts #birthdayparty #eventplanning #eventplanner #weddingplanner #potluck
#jengukjumaat #mondaysweetness

Most Popular Instagram Hashtags