canalstreetarendal canalstreetarendal

336 posts   781 followers   398 followings

Canal Street  Musikkfestival i Arendal 26.—29. juli 2017. Del dine magiske øyeblikk fra tidligere år – tagg bildene med #csarendal ! 🎶

http://www.ticketmaster.no/artist/canal-street-billetter/323163

Solveig underholder festivalens støttespillere og gruppeledere dagen før festivalstart. På fredag står hun på hovedsvcenen! 😍

Er du klar? Nå er det bare noen timer til Dag Jonssen hever trombona for årets første streetparade! 🎶

Lørdag kommer Bare Egil & Aslags superpopulære barneshow til Barnestreet, og Egil lar publikum bestemme hva han skal ha på seg på scenen! Vil du se ham som Dum eller Dummere? Eller i skøytedrakt med tilbehør?? Kom innom teltet på Kanalplassen onsdag og torsdag og avgi din stemme. Spennende valg! 😜👍🏻

Når det kommer amerikanske band til byen må de jo kjøres standsmessig! Odd Jorkjen stiller bil og kaospiloter Jonel og Morten kvalitetssikrer.

Ukas første gruppeledermøte! Nå lager vi festival! 🎶

Vi ønsker velkommen til vårt spennende FESTIVALMARKED, som vil være å finne på Jaktekaia/ Kløckers plass / Kanalplassen under hele festivalen! Søk opp @indietownarendal på Facebook for mer informasjon!

Franje teaterfestival er med for 7. året – følg @franjearendal for informasjon og oppdateringer! 🎭

Det er bare å glede seg til årets talentscene! 8 flotte artister er klare til å vise seg fram på sitt aller beste på Clarion Hotel Tyholmen torsdag og fredag. Arrangementet er støttet av Sørnorsk Jazzsenter, og det er gratis inngang. Her fjorårets vinner Ninv (foto: Bjørg Fossli).

I tillegg til det ordinære skysstilbudet (ferge fra Jaktekaia) har Canal Street egen transport ut til Merdøkonserten: Fra kl. 1300 og utover dagen går det buss fra Peder Thomassons gate ved Kulturhuset. Bussene går fortløpende når de er fulle, og kjører ut til Tromøya der man går over i ferge til Merdø. Buss/ferge tur/retur koster kr 150. Vi selger bare t/r-billetter!

På grunn av større opplegg i år, trenger vi flere hjelpere til vakt og rigg. Ta kontakt med frivillig@canalstreet.no og bli med i den glade frivilligfamilien! 😍 (foto: Bjørg Fossli)

Det neæmå sæ! 😍

🕺🏻💃🏼 Vi teller ned mot sommerens høydepunkt i Arendal! Alt er i rute og vi gleder oss som barn! Bildet av fantastiske Hedvig Mollestad får stå som invitasjon til åpningsdagens sjukt bra program og hele uka med deilige opplevelser sammen! Sjekk websida for siste oppdatering! Utropstegn! 🙃 (foto: Espen W. Johannesen)

Most Popular Instagram Hashtags