camiliaaaaa_ camiliaaaaa_

339 posts   150,511 followers   590 followings

CAMILIANOH  πŸ‘‘ Founder of @bysitiscarf πŸ“§ Email for any Photoshoot inquiries. πŸ“ Malaysia

Tak retilah nak berootd lawa lawa ni ☹️🧑

Remembering sunday ✨

🌻

Ni dah cermin diri sendiri dah pastu nak kena buat apa ? 🀨

Korang nak pandang siapa ? Makanan ke I cepat bagitahu ! HAHA .
Ps: mohon terliur ya tengok ayam ayam tu 😎

#goobnemalaysia

Annyeong! πŸœπŸ²πŸ˜πŸ˜‹ Siapa suka korean food kat sini? If you one of them I definitely akan suggest korang makan dekat @goobnemalaysia idk why but dkt sini when i makan korean food i tak rasa muak tk mcm other korean food restaurant πŸ˜…kedai dia dekat mytown cheras je sebelah GSC , selalu nampak dekat discover instagram je pasal goobne ni πŸ˜‚ akhirnya dpt juga try. My fav menu is Volcano Cheese Tteokbokki, Shark Blood and also jjamppong (yg sup warna merah tu) ! Sumpah aku tak tipu sedap weh Tteokbokki dia plus the cheese tu en cam aduh nikmatnya weh 😭😩 . Rate for food 9.5/10 ✨ Confirm akan repeat lagi lepasni !
#goobnemalaysia .

Tag kawan korang yang suka makanan korea please ! πŸ˜‚

Goodnight people ✨

Sekali pandang nampak saya, dua kali pandang nanti nampak jodoh pulak πŸ™„ eh sudahlah berdrama pula.
#selfmakeupbycamilia
Wearing Shawl in Ocean Blue @bysitiscarf

Don't feel guilty for doing what's best for you ❀️ .

Wearing Shawl in Dusty Light Cream @bysitiscarf

When you receive a message from your loved ones πŸ˜† πŸ“Έ : @syafix.vendimia

Nampak macam ayu pakai tudung mcm ni, aik tapi saya camilia πŸ€”πŸ€¨ .

boleh bincangkan tak siapa ayu ?

Most Popular Instagram Hashtags