camiliaaaaa_ camiliaaaaa_

332 posts   119,079 followers   528 followings

CAMILIANOH  Founder of @bysitiscarf 19 • MY • I am just ordinary girl For Photoshoot booking - do contact me at DM New Tutorial here 👇

Hi girls ! Here's my new collection for @bysitiscarf ! Probably my all time fav sbb i jenis selalu lambat and tk sempat nk gosok tudung 😭 .

KENAPA KORANG KENA BELI ARABIC FRINGE SHAWL NI ? • ironless
• ‎pinless
• ‎tak jarang
• ‎material lembut and tk mudah rosak bila kena pin / jarum • ‎easy to wear , campak campak je dah siap • ‎boleh pakai as turban , shawl labuh / pendek • ‎pilihan warna pastel yg HOT SELLER • limited stock so better grab cecepat 😆

Disclaimer : Colour might be slightly different due to lighting effect

Nothing feels better than this .
#selfmakeupbycamilia

Hi camy akan keluarkan new colour untuk
Basic camilia shawl and bawal basic siti 💕
.
.
@shira.noh gaya kan shawl colour dusty mauve . Soo simple kan ? If korang xde inner silang korang boleh gantikan dgn inner snowcap biasa .
.
Basic Camilia Shawl from @bysitiscarf
Tutorial by @shira.noh
.
.
Do tag kawan2 korang kay ❤️ !

Love love loveee !!! Makeup by @loveyayamua

Its up now on YouTube link at my bio ! Or you can just swipe up on my insta story ! ❤😘

Me trying to be patung hm
#selfmakeupbycamilia .

Lens @vinscon_shop In bella grey

Do it for the gram 👀
📷 : @ashrffqrie

Song : D.ear X Jaehyun - Try Again

Love my lashes ! Tk payah pakai bulu mata palsu 😆#selfmakeupbycamilia

🌼🌻

I'm not a neat person when it comes to dressing up , you can clearly see 🙇

Most Popular Instagram Hashtags