calleschulman calleschulman

2756 posts   208745 followers   554 followings

Calle Schulman  calle@goodenoughmedia.se

http://silja.se/mat

Med min fina gamla älskade parhäst och Pennys gudfar @matsdicklen och äter krabba och firar måndag på fina @restauranghillenberg . Man ska ha något att fira varje dag.

Att äta lunch med Alex. Tack för att du kämpar @sandhrajohnsson !

Roomservice på måndagsmorgnar gör hela veckan lite lättare. Bra Hobo.

Det ÄR härligt att checka in på hotell hemma. Penny fabulerar fritt från Spiderman-tidning för Allan och vinet har just kommit in och vi sitter i rad som på bio för alla vill sitta bredvid alla. Fint! Bra söndag på Hobo.

Staycation på otroligt härliga @hobosthlm . Var här på möte förra veckan. Penny var med för hon var sjuk. Och har pratat om att bo här sen dess. Så idag checkade vi in! Nu när Stureplan snart ska typ rivas är det hitåt allt dras. Och det är inte illa alltså! Bra Hobo! Bra Brunkebergstorg!

Väskan till höger. Israelisk militärväska. Fick den av min brorsa Nicke (eller snodde jag den?) Har flyttat marmorbyster med den mellan alla mina bostäder. Backpackat åt helvete med den. Jag har haft den som dörrstopp på en vind i sju år. Den kostar kanske trehundra spänn. Väskan till vänster. Tom Ford. Köpt för 25000 för två år sen. Dragkedjan gick sönder andra veckan. I förrgår gick axelbandet av. Alltså AV. Mitt på lädret. Skärpning Tom Ford. Men ännu mer: skärpning Calle. För att få en riktigt bra väska måste man gå upp till åtminstone 35-40 000. Det borde jag ha förstått.

På Brillo med den senaste Schulman-pojken. Som inte är i bild. Fint! Bra Schulman.

Mående-goalz. Hår-goalz.

Jidder på AWn på Riche när Allan ville smaka lite pommes med dagis-fingrar. Älskar Riche. Bra @anderstimell!

Om man vill hålla sin hjärna och sitt hjärta i form ska man umgås med såna här människor som Mattias Dymling och Sandhra. Gärna över skaldjur såklart.

P R E M I Ä R! Sturehof med @realklaslindberg och @alexschulman och ljus, ljus öl. Vad fint. Älskar livet.

Tre saker har slagit mig vad gäller rörligt innehåll online. 1. Håll inte på med widescreen och skit. Vem orkar vända telefonen åt sidan och klicka på "fullskärm"? Gud. Alternativet är att stå och kisa på en liten centimeter-hög remsa till bild. Jag ska ge mig fan på att mina grejer ska filmas i kvadratiskt format. Eller möjligen till och med stående format. 2. Den som inte textar alla filmer de gör behöver börja göra det. Nu går folk omkring med telefonen mot örat för att kunna förstå innehållet istället för att titta på klippet. Vansinne! Räkna bort ljudet! Minimera ljudets betydelse för innehållet så mycket som möjligt. Starta en podd om ni vill göra grejer där ljudet är viktigast. 3. Om nu ljudet ändå ÄR viktigt - testa hur klippet uppför sig i en mobiltelefon ute i trafikbruset innan ni publicerar det. Man kan optimera ljudet mer än man tror. Ja. Det var de tre punkterna jag tänkte på. On the house! Annars har Good Enough Media såklart koll på detta. Med oss får man ännu mer insikt om hur bra saker kan göras. Hej!

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags