[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

calleschulman calleschulman

2869 posts   202593 followers   574 followings

Calle Schulman  calle@goodenoughmedia.se

https://itunes.apple.com/se/podcast/schulman-och-g%C3%A5rdinger/id1208179728?mt=2&i=1000386800114

Medvind i Karlsborg! Bodde på ljuvliga Idas Brygga. Rekommenderar verkligen att stanna här. Glo på båtarna i Göta Kanal och höra gubbarna sucka åt sina fruar som står med tamparna i fören och ta en hamburgare med fem plus-pommes. Vår miniturné fortsätter nu till en oupptäckt pärla på Gotland - Rute. Hej!!!

Midsommar i Sandhras hembygder. Fint. Hoppas ni alla har det riktigt bra idag!

Tom Allan och Bruno Mars.

Min pojkes skor bredvid mina. Vet inte varför jag får ont i hjärtat när jag ser dem. Kanske för att jag vet att han håller på att växa in i mina. Eller nåt. Äh. Hur som helst! Jag läser lite ur boken som kanske aldrig kommer bli utgiven i senaste avsnittet av Schulman Gårdinger! Länk i bion!

Penny och Sandhra var själva på Grönan. Penny vann en sån där kolossalt stor chokladlåda. Chockad av att vinna. (Vad hon inte visste var att Sandhra i smyg hade köpt alla nummer. Så fint gjort att det gör ont.)

"Om du är mamma och röker bör du bjuda ungen på en cigg om han ber om det. Var inte snål."

Funderat ett tag över de stora hjälporganisationerna som har en massa folk som springer efter en och vill att man ska bli medlem och betala månadsavgift. De ser så snälla ut. Som riktiga eldsjälar. Ofta liknande klädsel och frisyr. Pålitlig och from uppsyn. Så träffade jag en bekant som sysselsatte sig med sånt där nyligen. Han garvade och berättade hur mycket pengar han tjänade. Ofta mer än 30 000/mån - han fick den första månadens summa i egen ficka. Han berättade att det "gick hem" att vara klädd just så där. De är med stor sannolikhet inga eldsjälar. De vill tjäna pengar. Är lite...brydd. Inte fel att tjäna pengar! Och förstår att organisationerna behöver månadsgivare för att kunna budgetera ordentligt. Men vi ska VETA det här. Att det skulle vara bättre att på egen hand kontakta organisationen för att slippa en onödig kostnad för dem. Å andra sidan har de stora jättarna så enormt mycket administration att alldeles för lite kommer fram. Bättre välja till exempel @projplayground eller någon annan som ni litar på tycker jag. Där kan man SE resultaten med egna ögon. Där försvinner inte pengarna till vd-arvoden och kändisar som får rätt feta arvoden för att bli nedflugna till typ Uganda för att pressa fram tårar framför en kamera och sen känna sig belåtna över sin "insats" och bli älskad av tv-Sverige. Edit: För tydlighets skull. Jag älskar människor som bidrar. Och har som sagt inget emot de som värvar. Och det finns säkert undantag. Men det är mer effektivt att ge pengar direkt till organisationerna. Kolla noga först vad dealen är. För syftet är ju att hjälpa - inte slösa.

Att leka kurragömma utan att ha någon att leta efter är...starka saker!

Det är tisdag och det betyder Pojkdrömmar!!! Varför måste de spotta så mycket i den där hinken? Hur känns det att få en riktigt fet smäll? Varför är det alltid farbröder som står och hojtar i ringhörnan mellan ronderna? Lyssna då! Och säg vilka dröm-livsstilar ni vill veta mer om. Länk i bion. Och androjders kan lyssna via podventory.com Tack storspelare.com - spelsajten för tuffingar som KAN spel -för att ni gör detta möjligt!

Önskar jag var han.

Idag ska jag spela in Pojkdrömmar med knock out-kungen Oscar Ahlin! Han till höger i bild såklart. Ska ta reda på ALLT! Som det här med spotthinken. Och exakt hur det känns att gå in i ringen innan match. Vad skriker de där farbröderna i ens ringhörna? Kul!!! @oscarahlin

Visst minns man koncentrationen man kände för att få buketten lika fin som vuxnas. Hur handsvetten blandades med fukten från stjälkarna och jordgrus från rötter som råkat åka med. Man ville inte ha med rötterna. De jäkla rötterna. Så drog man i dem och hela blomman drogs ned mellan fingrarna. Men man tyckte det blev fint ändå. Ja. Sen gjorde man en anordning för att hålla blommorna vid liv med vatten i en liten plastpåse. Så glömde mamma påsen i handskfacket sen. Man glömde själv också såklart. Hela ansträngningen förgäves.

Most Popular Instagram Hashtags