[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

Idag kommer barnen och Good Enough tuffar på och snart är jag helt och hållet 100% skuldfri från alla bolån och CSN och allt vad det är och livet är bra och snart blir det en härlig resa och nu kommer energin tillbaka att bidra till att göra bra saker för andra. Har sparat in på allt. Nu ska det tillbaka.

Ni vet att nytt avsnitt är ute? Härligt tycker jag! Vad tycker ni? Svara på det. Länk i bion.

Fy fan vad det är härligt att vara i gång. Att det HÄNDER något med kroppen. Kan inte nog hylla @livajaperformance (”Roman Plågaren” i min telefonbok.) Vill göra MER! Blev ju succé med Sandhras självförsvarskurs för tjejer. Jag vill också kunna försvara mig! Och ingen skulle lära en det bättre än Roman. Kanske en sån grej man gör själv. Eller så drar man ihop några stycken. Äh. Vet inte. Säg till i DM om ni är sugna. Våldsamma jävlar i alla former ska hålla sig borta.

Ja NÅN måste ju vakta Humlegården också.

Är ihop med denna där! Är det ens lagligt @alexschulman ?

Ute och letar bra restauranger där man inte måste äta döda djur utan GOD vegetarisk mat. Hittat Mother! Kolla geotaggen ovan. Mycket bra! Säg gärna till om ni vet fler medvetna restauranger som inte bara tänker på siffror utan som bryr sig. Som de gör här.

Torsdag och en hel vecka till nästa rätt oklara entimmes-promenad till förskolan och skolan. Tom Allan med pannlampa och sjömanskläder och exakt en sån blick man vill att ens barn ska ha så ofta som det bara är möjligt. Så mycket kärlek i livet nuförtiden.

Vill tydliggöra några saker angående mitt förra inlägg. 1. Det finns ingen som säger något annat än att alla kalvar rycks bort från sin mamma rätt omgående efter födseln. Som råmandes i panik lämnas kvar. Tjurkalvarna blir kalvfärs. På filmen som jag och Penny såg bortkörda medelst skottkärra. Det finns säkert mindre trevliga sätt. Haka inte upp er vid såna detaljer. Och de andra förs bort för att bli mjölkkor. Fram till den dagen några år senare när hon inte är en bra affär längre och får en bultpistol i huvudet och går till slakt också hon. Det är så. Obestridligt. 2. Att läsa alla kommentarer från bönder som är hitskickade från något forum på nätet gör... ont. Jag vet att de flesta bönderna har ett hjärta. De är hårt drivna att tjäna pengar och ser sina marginaler krympa. Därför ”tvingas” de till den här hanteringen. De här kommentarerna att jag ska bli överkörd av en tröska (!) och att jag ska dra åt helvete gör mig bara mer övertygad. Jag slås av hur många av er helt saknar skam. Eller förståelse. Eller respekt för djuren. Jag har någon tanke som vägrar släppa mig. Som går ut på att vi kommer få betala för det här. På något sätt. Saker har medvetet hållits undan för oss. Det är enbart därför kött- och mjölkindustrin har kunnat hållas så stor. För att vi inte visste. Jag är stolt och glad över att nästa generation får veta. Och de accepterar inte det här. Jag är glad att jag berättade för Penny. Och jag är glad över hennes reaktion. Hon har full rätt att få veta vad hon äter och dricker. 3. Jag är inte köttfri. Snart är jag det. För ju mer jag läser desto mer växer färsen i munnen. Men det är slående nu när jag är mer aktiv att hela vår matkonsumtion är uppbyggd av kött och mjölk. Jag vill inte bli konspiratorisk. Men man har lyckats få in kött- och mjölkprodukter i det allra mesta. Det ÄR inte helt enkelt att laga en kött- och mjölkfri kanonmiddag. Men jag övar. Hittar fler och fler recept. Det kommer gå. 4. Hade ingen fjärde punkt. Mer än att upprepa att jag är glad att vara nyväckt. Även om jag kanske försovit mig. Jag är glad att nästa generation får veta mer än vi. Och att den verkar ha större respekt för liv än nuvarande och tidigare generationer.

Framsteg här hemma! Kanske tycker någon att barn inte ska ta ställning. Så kanske det är. Men det måste vara bra att de vet hur saker ligger till. Att de får veta hur det går till när korna mjölkas. Penny vet nu. Och vill inte dricka mer mjölk. Hennes beslut. Det tycker jag är bra.

Nytt avsnitt! Länk i bion! Bra ljud och allt.

Mitt smultronställe i Stockholm. Lite utlandskänsla här! Man kanske inte får vara ifred om det nu är det man är ute efter. För alla går förbi här. Alla. Men cappuccinon är oöverträffad. Och lunchlådorna. Bra @cafesubito! Kolla geotaggen om ni vill testa. Sitta i men bredvid.

På väg hem. Framför mig på gatan tränar en äldre man. Kanske 80 år. Han har shorts. Löparskor. Collegetröja. Han springer inte men går inte heller. Han...lufsar. Frustar. Han vill inte dö. Det är så fint och bra. Fastän det gör lite ont i mig. Min pappa tränade på exakt samma sätt när han blev gammal. För att han ville leva så länge det bara var möjligt. Aldrig ge upp. Hur som helst. Jag såg att jag skulle komma ikapp den här mannen bara genom att promenera. Och tänkte att jag kanske borde sakta ned. Att han kanske skulle bli sårad av att någon kan PROMENERA ikapp hans löpning. Men jag gjorde det. Gick ikapp. Och kan nu inte sluta tänka på det. Det finns något i mig som tror att jag kan underlätta för andra genom att göra mig själv långsammare. Sämre. Att underprestera. De sista åren pappa levde. Och mamma också för den delen. Så sa jag alltid att jag inte mådde så bra, att jag var sjuk eller hade ont nånstans. För att göra dem muntrare. Fastän allt var bra med mig. Knasigt. Ska inte föra vidare det draget.

Most Popular Instagram Hashtags