calleschulman calleschulman

2909 posts   200896 followers   579 followings

Calle Schulman  calle@goodenoughmedia.se

http://www.adlibris.com/se/bok/vem-fan-ar-han-9789176179253

Det har sina fördelar att vara ihop med en tjej som fixat hår och make på Hollywood-stjärnor i LA i två år! Tack @sandhrajohnsson ! Vill aldrig ha lägre frisyr än så här. Och visst ÄR jag trevligare än Kanye?

Blir så tydligt ibland. Att man skiter i allt som inte betyder något. Som inte är äkta. Längtar tillbaka till Värmland. Blir jordad där.

Så jävla roligt! Den här boken MÅSTE ni köpa. Om ni är nyfikna. På hur sakerna KAN gå till. Bra @danielredgert ! Stolt att känna dig. Länk i bion! Köp NUUUU.

Min Dolores @sandhrajohnsson.

Första gången Sandhra fick smaka på rejält med björk-smisk i bastun och hon älskade det!

På torpet! Har just åkt på stryk i Yatzy. Så mycket knott att det är inte klokt. Och nu en kortis vid sjön på enda platsen med mobiltäckning.

Min text i Expressen idag! Den handlar om att barnen inte ska behöva gå runt och tro att just deras familj är trasig. Länk i bion! Säg gärna vad ni tycker!

Kan verkligen rekommendera @drivenowswe - man blippar en bil i närheten så har man den så länge man vill. De har dessutom ett gäng såna här bilar utan tak. Kostar lika lite som de andra elbilarna och minicoopersarna! Bara dumskallar äger bilar när detta finns! Man behöver inte ena betala p-avgiften. Bara att ställa sig på första bästa plats. Det här är reklam för något bra. Och länk finns i bion - använd den så slipper ni anslutningsavgifterna och så får ni massa extratid att åka runt och ha det gött med. Alla vinner! (Kvinnan och hunden ingår ej i erbjudandet.)

Vi firar tisdag på Sturehof. Älskar den här platsen så mycket. Ni som inte varit här - jag vet att ni också skulle göra det. Alla är välkomna här. Och är så rädd för den här ombyggnationen de planerar. Som riskerar att göra den här platsen till ett bullerbygge i många år. Det blir inte bra. #stoppastureplanerna. Revidera dem i alla fall. Sturehof är en dam som man måste behandla varsamt.

Så här utvilad blir man om man litar på att få semester med hjälp av @bookingcom ! Då så otroligt många av har egna historier om deras arbetssätt tackade jag med glädje ja till att komma till Nyhetsmorgon i morgon och prata mer. Har rätt stora ambitioner med det här. För det handlar inte bara om mig utan om så många andra. På egen hand orkar man inte. Men är man fler kan man bli så irriterande för dem att de måste göra något åt saken. Titta 07:15! Särskilt du - Josef A - på Booking som var den första hos er att påstå att jag helt enkelt ljuger. Kommer inte bedriva en hatkampanj. Men vill ge upprättelse för så många som möjligt som åkt på samma luring som vi. Och se till att så få som möjligt gör det i framtiden. Bästa knepet: undvik @bookingcom redan från början. De kan när som helst påstå att man inte läst hittepå-paragrafer.

Nu tar Pontus fram fin-flarrorna för "det är ju ändå helg!" Bollinger Vielle Vignes 1990. @gibbon64 @sandhrajohnsson

Shalom! Sista hela dagen av den härligaste, varmaste, stökigaste och mest kärleksfulla semesterveckan. Synd att en person alltid måste hålla i kameran. Bra att tänka på när vi ser alla härliga bilder. Att en står bakom. @sandhrajohnsson

Most Popular Instagram Hashtags