calleschulman calleschulman

2823 posts   204809 followers   572 followings

Calle Schulman  calle@goodenoughmedia.se

https://itunes.apple.com/se/podcast/schulman-och-g%C3%A5rdinger/id1208179728?mt=2&i=1000385747357

Pojkdrömmar tillbaka i veckan!! Spelar in första avsnittet i morgon. Skulle vilja klippa podden själv. Nån som vet vilket program som är bäst? Och har ni några önskegäster? Och! Framför allt! Tack Moa Carlberg för bildbidraget!!! Älskar den här.

Samarbete med Zonnic @zonnic_nordics. Jag har rökt för att trösta mig. Och för att fira. Eller för allt där emellan. Men har bestämt mig för att lägga av med den där vidriga skiten. Och så här stark kände jag mig idag när jag fick in en idé till en kund och INTE firade med en cigg. Jag är stark! Ni också! Lägg upp en segergest och tagga med #zonnicseger så vinner en av er en riktigt fläskig brakmiddag för två på Brillo för 3000 spänn. Jag är med och tar en fördrink och lämnar er sen. Roligt! Fyra personer vinner resecheckar för 1500 kr. Zonnic receptfritt nikotinläkemedel för rökavvänjning. Åldersgräns 18 år. Läs bipacksedeln. www.niconovum.se

På väg hem. Briljanta dagar. Total avkoppling. Det ÄR tufft att testa såna här ställen. Men! Har fått i uppdrag av Lifestyle Publishing - det är dem jag testar stället för - att tävla ut en resa hit. Med allt inkluderat. Ni vet när all personal kan ens namn. När man blir upphämtad i en sportbil från stationen. När man kan få underbenet tvättat i åsnemjölk innan läggning. (Vissa vill kanske sånt. Här grejar de i så fall det.) Återkommer med detaljer. Kul!

Skål för @alexschulman idag!

@sandhrajohnsson påstår att ingen är bättre än hon på att backa i hög hastighet. Idag gjorde hon det i en Porsche 991. Satan.

Press-testet av @resortragaz fortsätter. Vi kämpar på. Gillar verkligen detaljen att man får låna en Porsche några timmar när man vill sticka upp i bergen. Och så kom Sandhra överens om att det är bäst att hon kör.

Tystnaden som uppstod vid poolen på @resortragaz efter detta.

Det är ett hårt jobb att åka runt och testa hotell. Idag testar vi spa på @resortragaz. Jag är ingen spa-kille direkt. Kan tycka att det är besvärligt att njuta framför andra människor. Tur då att man kan hyra hela skiten och vara privat! Bra hotellet! Bra Arja!

Allt kändes plötsligt meningslöst. Läste om Emma. Och har turen att kunna bidra med något. Kan ni också göra det kanske? Tänk om det går? Tänk om vi kan få vara med och hjälpa henne överleva. Läs på goemma.se och swisha något - om ni kan och vill - till 0767 608 360. #goemma

När jag var 14 flyttade jag från Stockholm till Bua. Som ensam lillebror. Alex stannade kvar i Stockholm och Nicke gjorde FN-tjänst i forna Jugoslavien. Jag var nervös. Och hade det kanske inte jättelätt med mamma och pappa. Så jag tog på mig all attityd jag kunde hitta. Ut och in-vänd bomberjacka. Nån konstig ligistkeps. Solglasögon. För att stålsätta mig. Som när folk åker in i fängelse och vill ge en bild av sig som man tror ska skydda en mot dåligt folk. Någon av de första dagarna blev jag bjuden på fest. Jag fattade det kanske inte då. Men målet med att bjuda dit mig som nyinflyttad var att spöa upp mig. Något alldeles kolossalt. Minns att killen höll upp mig mot en vägg för att jag inte skulle falla ihop och att för att han skulle kunna fortsätta mata slag. Någon gav mig bindor att stoppa blodet med. Tog mig hem. Sönderslagen. Någon timme innan hade Nicke kommit hem. Han satt i full militär-uniform med blå basker och såg mig. Frågade tyst var jag hade varit. Var detta hade hänt. Och så drog han. Jag somnade. Fick höra sen att Nicke åkte raka vägen dit. Skrek med militär-röst efter vem som slagit hans lillebror. Och skrämde skiten ur honom. Ingen slog mig efter det. Glömmer aldrig det. Har ganska många minnen av hur Alex hjälpt mig också. Ska skriva om det sen. Otroliga saker. Även i nutid. Ville bara säga att jag är så glad att ha syskon. Hoppas ni har syskon. Som ställer upp och som ni ställer upp för. Har man inte syskon kan man såklart hitta samma saker hos andra människor.

Jo vi är inne på 19e rätten på flådig Michelin-krog och rätt många glas vin. Rätt tipsy och mycket mätta. Fem plus-upplevelse. Tack Arja för sången! Pricken över i. Icing on our cake.

Svåra beslut på @resortragaz.

Most Popular Instagram Hashtags