calaqisya calaqisya

10833 posts   514685 followers   3645 followings

Calaqisya ยฎ  Opens daily ๐ŸšซMonday. Shah Alam | Bangi | JB | Ipoh. #Calaqueens

http://www.calaqisya.com/

Simple but still girly, get your Suri Pleated Jubah today darlings ๐Ÿ˜˜.
.
Priced at RM199 each #wudhufriendly #nursingfriendly #calarayabarulahraya #calaraya2017

Satu lagi design janji harga bawah RM200 !
.
Sara Kurong dah available hari ini start di @calaqisyashahalam tau tau!
.
Hanya RM 179 sahaja dan anda boleh menikmati kebahagiaan raya 2017 sunggoh.

CONTEST TIME! We were playing around with our mama at our new office ๐Ÿ’™and we thought that we've got to ask you guys this. She's wearing aya kurong btw in blue in case you're wondering ๐Ÿ˜. How to win? Tell us three reasons why do you love your mama, tag her if she has an ig(if she doesn't that's alright ๐Ÿ˜Š) AND STAND A CHANCE TO WIN ONE AYA KURONG IN THE COLOR OF YOUR CHOICE! Contest end in 3 days time. Comment down below!

Siapa yang mintak plain jubah untuk raya tu?? Kali ni Suri series ada jubah pulak tau dan didatangkan dalam 12 colours jugak (bold and pastel). RM199 untuk material yang sangat berkualiti inshaaAllah, anda boleh dapatkan di semua outlet kami dan online mulai hari ini ๐Ÿ˜˜#wudhufriendly #nursingfriendly #calarayabarulahraya #calaraya2017

We are in the midst of moving to a new office this week. sorry for any inconveniences caused darlings ๐Ÿ˜˜

Morning everyone!! Al stores are open as usual.
Featured product: Alyaa Peplum Kurong .Only few pieces left for this design. Priced at RM199 only ๐Ÿ˜˜ #calarayabarulahraya #calaraya2017

Left: Suri Pleated Kurong
Right: Suri Sash Kurong
Ini antara design yang HOT setiap hari di semua outlet kami dan juga online. Jangan terlambat ya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Available in 12 colours (bold and pastel)
Price : RM329 (members and students get 20% off RM263.10)
#nursingfriendly #wudhufriendly #calarayabarulahraya #calaraya2017

Blackened long line shirt dari @calaknight_menswear ni girl pun boleh pakai tau :) bukan untuk abang sado je hihi. So kalau korang nak sweet sweet husband & wife pakai sama boleh la beli baju ni ๐Ÿ˜! Available at @calaqisyashahalam @calaqisyabangi @calaqisyajb www.calaqisya.com for purchase :) price RM99

Boleh tag rakan rakan anda yang sedang cari kerja :) kami perlukan pembantu butik (contract) di @calaqisyashahalam @calaqisyabangi n @calaqisyajb asap :) siapa yang berminat boleh send resume anda cepat cepat ke career.calaqisya@gmail.com ๐Ÿ˜˜ #cqhiring

Assalamualaikum & good morning our beloved #calaqueens! All stores are open as usual :) (product featured: sneakers by @thecalashoes) #calashoes

A 50++ aunt is wearing our signature Aya Kurong ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Siapa pernah jumpa aunty comel ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ #calaraya2017 #calarayabarulahraya

Most Popular Instagram Hashtags