[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

caaldidi caaldidi

3423 posts   1251 followers   922 followings

Caal Didi  Penerbit Jom Jam Akustik Facebook & Twitter : caaldidi Email : caaldidi@yahoo.com http://klfm.rtm.gov.my

https://www.youtube.com/user/xtendzero

si lapaq yang kuruih kedekiang tak boleh kita kenyangkan dengan kata kenyang saja walaupun dok ulang 1001 kali. jom la balik makan...πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

#PatinMasakTempoyak lunch tadi hehehe

dah nak malam ni. jom la p qeja. nak teman pun ok hehe. thanx lagi untuk @gib_idris untuk pic comel ni haha #photo #photos #pic #pics #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #all_shots #exposure #focus #capture #moment #JomJamAkustik #caaldidi

akan ada saatnya di mana percayamu dikecewakan #WeDontTalkAnymore

thanx @gib_idris ada juga gambar kita haha #MukaAdaSenyum

camera @cikyahpantai ✌✌✌✌✌

#Repost @klfm97.2
・・・
🎸 #JomJamAkustik, 9.30 MALAM ESOK bersama penyampai @djmkayhalil
.
🎸 Berhibur secara live akustik bersama @eeza_3juara (cc : @wtb_records_official) dan @patriotmuzik (cc : @ahmadjeffny @amiruddin.karim)
.
🎸 Dengar menerusi @klfm97.2 #KLfm972 | klfm.rtm.gov.my | myklik.rtm.gov.my/radio | @rtm_malaysia #RTMMobile l @upb_rtm @caaldidi
.
🎸 #music #genre #song #songs #TagsForLikes #melody #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #repeat #listentothis #instamusic #caaldidi
.
Grafik @azmiseven

jom @djaenraen malam kang...coke sebotoi, kfc sekotak...dok kat tasik ka jembatan ka ✌✌✌✌✌🏊🏊🏊🏊🏊 #Repost @mimiemy
・・・
Bertabahlah utk @djaenraen. Semoga lekas sembuh. Ikut nasihat doc ye! #producer #penerbit #penyampai #radio #tv #rtm #announcer #vo #talent #voiceover #pengacara #emcee #mc #masterofceremony #versatile #walla #wallaweh #ilovemyjob #penyanyi #singer #entertainer #wartawanlokasi #reporter #wartawan

Most Popular Instagram Hashtags