bymawaddahizzatiagent bymawaddahizzatiagent

457 posts   849 followers   2,862 followings

PAKAR TUDUNG EXPRESS NO 1  👧MIAGENTIZYAN78 KAK YAN 📲DM / WHATSSAP/TELEGRAM +6011 3599 5904 📧bymawaddahizzatiagent@gmail.com 💳 PAYMENT THRU MBB & CIMB

Regrann from @nurshaidatulakhma 💕
.
.
#MICallistaBawalInstant masih available few colours 😘
.
.
#Bymi78 #bymi78feedback

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau. .
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau. .
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI warna canary tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau. Masih avail bidg 60
.
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI warna seagreen tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau. Warna ni dh sold out tau 😉 banyak lagi warna hot yg kita restok
.
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI warna waves tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau. Warna ni avail bidg 50 sahaja .
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Thank you sister yang pakai bawal squircle MI sebelah kanan tu 😍 tengok pun dah tau senang bentuk dan best! 🤩 Korang dah grab ke belum? Promo 4pcs RM100 masih berjalan tau.
.
.
#Bymi78 #bymi78feedback #MIBawalSquicircle

Dah grab ke belum? Dah alang-alang tengah sale. Kita restock lagi sekali super hot selling Bawal Squircle MI ni 😍🤩 Promo masih onzz 4pcs RM100. Grab now or nevahhhh 💨 .
.
#Bymi78 #MIBawalSquicircle

Dah grab ke belum? Dah alang-alang tengah sale. Kita restock lagi sekali super hot selling Bawal Squircle MI ni 😍🤩 Promo masih onzz 4pcs RM100. Grab now or nevahhhh 💨 .
.
#Bymi78 #MIBawalSquicircle

Dah grab ke belum? Dah alang-alang tengah sale. Kita restock lagi sekali super hot selling Bawal Squircle MI ni 😍🤩 Promo masih onzz 4pcs RM100. Grab now or nevahhhh 💨 .
.
#Bymi78 #MIBawalSquicircle

Mana yang mintak tu? Bawal Squircle kegemaran ramai dah restock ni uols! 🤩 Masih lagi harga promo 4pcs RM100. Kena grab cecepat sebab stok limited gilaaaaa. Rugi lah tak grab sebab harga memang berbaloi sangat-sangat time sale ni. Tag kawan korang yang suka pakai tudung bawal tu. Bawal Squircle MI ni best gila tau! 😍 .
.
#bymi78 #MIBawalSquicircle

Mana yang mintak tu? Bawal Squircle kegemaran ramai dah restock ni uols! 🤩 Masih lagi harga promo 4pcs RM100. Kena grab cecepat sebab stok limited gilaaaaa. Rugi lah tak grab sebab harga memang berbaloi sangat-sangat time sale ni. Tag kawan korang yang suka pakai tudung bawal tu. Bawal Squircle MI ni best gila tau! 😍 .
.
#bymi78 #MIBawalSquicircle

Most Popular Instagram Hashtags