[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

byizpolaroid byizpolaroid

54 posts   93 followers   302 followings

JADI KAN POLAROID πŸ’ž  Owner by @izzattialias & @byizcosmetic πŸ’‹ DROPSHIP NEEDED πŸš— Available COD KPTM BANGI πŸ“² Whatsapp only +60172087789

http://www.instagram.com/byizcosmetic

CIKGU SEKOLAH PEMINAT DYXY 😍😍
.
.
.
Cikgu kan sibuk, naik turun tangga. Muka berpeluh2. Nak touch tak sempat. Tapi bila pakai je Dyxy, student pun puji muka nampak niceeeee πŸ’•πŸ’• .
.
Mesti kembangkan kena puji 😍 Manusia kan suka dipuji . Jom dipuji, whatsapp +60172087789
.
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahaminz

CIKGU SEKOLAH PEMINAT DYXY 😍😍
.
.
.
Cikgu kan sibuk, naik turun tangga. Muka berpeluh2. Nak touch tak sempat. Tapi bila pakai je Dyxy, student pun puji muka nampak niceeeee πŸ’•πŸ’• .
.
Mesti kembangkan kena puji 😍 Manusia kan suka dipuji . Jom dipuji, whatsapp +60172087789
.
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahaminz

CIKGU SEKOLAH PEMINAT DYXY 😍😍
.
.
.
Cikgu kan sibuk, naik turun tangga. Muka berpeluh2. Nak touch tak sempat. Tapi bila pakai je Dyxy, student pun puji muka nampak niceeeee πŸ’•πŸ’• .
.
Mesti kembangkan kena puji 😍 Manusia kan suka dipuji . Jom dipuji, whatsapp +60172087789
.
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahaminz

Zati mencari 5 orang sahaja untuk mengisi kekosongan DROPSHIP ❕❕ .
.
Zati nak cari yang betul betul nak jadi Dropship, taknak yang angan angan je πŸ˜“ Taknak daftar harini, esok bagi alasan sibuk la apa laa . Tau tau tau 😜
.
.
Siapa yang rajin promote, betul betul nak bantu keluarga ringan kan beban dorg. Kalau rajin sebulan boleh dapat RM500-RM1500 sebulan. .
.
RAJIN ❕
KOMITED ❕
PANDAI PROMOTE ONLINE ❕
PENGGUNA DYXY (advance) ❕
.
.
Whatsapp zati sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Zati mencari 5 orang sahaja untuk mengisi kekosongan DROPSHIP ❕❕ .
.
Zati nak cari yang betul betul nak jadi Dropship, taknak yang angan angan je πŸ˜“ Taknak daftar harini, esok bagi alasan sibuk la apa laa . Tau tau tau 😜
.
.
Siapa yang rajin promote, betul betul nak bantu keluarga ringan kan beban dorg. Kalau rajin sebulan boleh dapat RM500-RM1500 sebulan. .
.
RAJIN ❕
KOMITED ❕
PANDAI PROMOTE ONLINE ❕
PENGGUNA DYXY (advance) ❕
.
.
Whatsapp zati sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Zati mencari 5 orang sahaja untuk mengisi kekosongan DROPSHIP ❕❕ .
.
Zati nak cari yang betul betul nak jadi Dropship, taknak yang angan angan je πŸ˜“ Taknak daftar harini, esok bagi alasan sibuk la apa laa . Tau tau tau 😜
.
.
Siapa yang rajin promote, betul betul nak bantu keluarga ringan kan beban dorg. Kalau rajin sebulan boleh dapat RM500-RM1500 sebulan. .
.
RAJIN ❕
KOMITED ❕
PANDAI PROMOTE ONLINE ❕
PENGGUNA DYXY (advance) ❕
.
.
Whatsapp zati sekarang πŸ‘‡πŸ‘‡
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Set Basic Lady πŸ’“ .
1 X DYXY Bccream .
1 X DYXY Facemist Greentea .
1 X DYXY BrushGebu . 🎁 FREE GiFT .
πŸ“¦ FREE POSTAGE .
πŸš— FREE COD .
.
Ada yang nak join Postage dan Cod harini ? Zati ada buat Cod area ; .
βœ”οΈ Kajang
βœ”οΈ Semenyih .
βœ”οΈ Bangi .
.
Meh whatsapp Zati πŸ˜‰ .
πŸ“² +60172087788 . .
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Set Basic Lady πŸ’“ .
1 X DYXY Bccream .
1 X DYXY Facemist Greentea .
1 X DYXY BrushGebu . 🎁 FREE GiFT .
πŸ“¦ FREE POSTAGE .
πŸš— FREE COD .
.
Ada yang nak join Postage dan Cod harini ? Zati ada buat Cod area ; .
βœ”οΈ Kajang
βœ”οΈ Semenyih .
βœ”οΈ Bangi .
.
Meh whatsapp Zati πŸ˜‰ .
πŸ“² +60172087788 . .
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Set Basic Lady πŸ’“ .
1 X DYXY Bccream .
1 X DYXY Facemist Greentea .
1 X DYXY BrushGebu . 🎁 FREE GiFT .
πŸ“¦ FREE POSTAGE .
πŸš— FREE COD .
.
Ada yang nak join Postage dan Cod harini ? Zati ada buat Cod area ; .
βœ”οΈ Kajang
βœ”οΈ Semenyih .
βœ”οΈ Bangi .
.
Meh whatsapp Zati πŸ˜‰ .
πŸ“² +60172087788 . .
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Siapa Teringin Nak Cantik?
.
Mesti semua nak kan? Nama pun perempuan. Wanita dan kecantikkan tu perkara yang sinonim. Bezanyaaaaa
.
Sama ada kita usaha untuk cantikkan diri atau tidak. Kalau kita rajin usaha maka akan temui lah hasilnya. Zaman 2017 bukannya susah sangat nak cantik. Lambakkan produk cantik banyak. Cuma kita bijak atau tidak sahaja untuk menilai. Yang murah atau mahal, kualiti dan quantiti. Semua tu perlu. Jangan nak murah sudahnya kulit muka jahanam. Samada usaha kita berpanjangan atau sekadar hangat hangat tahi ayam. Nak lawo kena belanja kak/dik/maksik oii, kena berani keluar modal baru dapat hasil πŸ˜‰ Ada ke yang nak lawa tapi menung je?
.
No no, taknak macam tu tauu 😘😘 Nak cantik? 3 minit je boleh cantik dah sekarang. Dengan Dyxy je tau sebab dyxy je yang best. Makeup tahan lebih 8 jam 😍 zati open booking set dyxy serendah RM20 je tauu . FREE COD KAJANG SEMENYIH DAN BANGI
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Siapa Teringin Nak Cantik?
.
Mesti semua nak kan? Nama pun perempuan. Wanita dan kecantikkan tu perkara yang sinonim. Bezanyaaaaa
.
Sama ada kita usaha untuk cantikkan diri atau tidak. Kalau kita rajin usaha maka akan temui lah hasilnya. Zaman 2017 bukannya susah sangat nak cantik. Lambakkan produk cantik banyak. Cuma kita bijak atau tidak sahaja untuk menilai. Yang murah atau mahal, kualiti dan quantiti. Semua tu perlu. Jangan nak murah sudahnya kulit muka jahanam. Samada usaha kita berpanjangan atau sekadar hangat hangat tahi ayam. Nak lawo kena belanja kak/dik/maksik oii, kena berani keluar modal baru dapat hasil πŸ˜‰ Ada ke yang nak lawa tapi menung je?
.
No no, taknak macam tu tauu 😘😘 Nak cantik? 3 minit je boleh cantik dah sekarang. Dengan Dyxy je tau sebab dyxy je yang best. Makeup tahan lebih 8 jam 😍 zati open booking set dyxy serendah RM20 je tauu . FREE COD KAJANG SEMENYIH DAN BANGI
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

Siapa Teringin Nak Cantik?
.
Mesti semua nak kan? Nama pun perempuan. Wanita dan kecantikkan tu perkara yang sinonim. Bezanyaaaaa
.
Sama ada kita usaha untuk cantikkan diri atau tidak. Kalau kita rajin usaha maka akan temui lah hasilnya. Zaman 2017 bukannya susah sangat nak cantik. Lambakkan produk cantik banyak. Cuma kita bijak atau tidak sahaja untuk menilai. Yang murah atau mahal, kualiti dan quantiti. Semua tu perlu. Jangan nak murah sudahnya kulit muka jahanam. Samada usaha kita berpanjangan atau sekadar hangat hangat tahi ayam. Nak lawo kena belanja kak/dik/maksik oii, kena berani keluar modal baru dapat hasil πŸ˜‰ Ada ke yang nak lawa tapi menung je?
.
No no, taknak macam tu tauu 😘😘 Nak cantik? 3 minit je boleh cantik dah sekarang. Dengan Dyxy je tau sebab dyxy je yang best. Makeup tahan lebih 8 jam 😍 zati open booking set dyxy serendah RM20 je tauu . FREE COD KAJANG SEMENYIH DAN BANGI
.
#teamdyxy #teamzt #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyolaklempit #dyxysemenyih #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyselangor #exlusive #dyxykajang #dyxybangi #freepos #cantik2 #makeuptutorial #kajang #semenyih #freecod #dyxykptmbangi #dyxycodsemenyih #dyxycodkajang #kptmbangi #dyxycyberjaya #dyxy #dyxyfreecod #codbanting #codkptmbangi #simplemakeup #mudahmy #titiancinta #fattahamin

PUTIH GEBU MULUS DENGAN DYXY
.
.
.
.
.
Cantiknyaa diaaa 😍😍 takjemu mata memandang, dia pakai apa ye? .
.
Ofkos lah DYXY πŸ’•πŸ’•πŸ’• Meh dapatkan offer set combo dyxy jugak, ws zati +60172087789 atau klik je link dekat bio tuuuu
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

PUTIH GEBU MULUS DENGAN DYXY
.
.
.
.
.
Cantiknyaa diaaa 😍😍 takjemu mata memandang, dia pakai apa ye? .
.
Ofkos lah DYXY πŸ’•πŸ’•πŸ’• Meh dapatkan offer set combo dyxy jugak, ws zati +60172087789 atau klik je link dekat bio tuuuu
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

PUTIH GEBU MULUS DENGAN DYXY
.
.
.
.
.
Cantiknyaa diaaa 😍😍 takjemu mata memandang, dia pakai apa ye? .
.
Ofkos lah DYXY πŸ’•πŸ’•πŸ’• Meh dapatkan offer set combo dyxy jugak, ws zati +60172087789 atau klik je link dekat bio tuuuu
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

MALASNYA LAH HAI NK BERSIAP !
.
Siapa ada masalah ni? .
Apply toner lah
Apply moisturiser lah
Apply sun block lagi
.
Ish.. Rimas kan. Kita sekarang nak kejar masa. Bukan buang masa 😀
.
DENGAN COMBO DYXY.πŸ‘‡πŸΌ Byk kelebihannya mcm kat bawah ni:
.
βœ” TAHAN LAMA
βœ” JIMAT MASA DAN WANG
βœ” TAK PERLU BEDAK/ CONCEALER LAIN
βœ” TUTUP PARUT/ JERAWAT / JERAGAT
βœ” FLAWLESS DAN TAK BERCAPUK
.
Best kan? Oh Yaaa. Free Gift pun ada tau kalau beli Set Combo Dyxy 😘😘
.
Rugi kalau tak beli tau !
.
Whatsapps zati sekarang πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #dropshipdyxyneeded #dropshipmalaysianeeded #dropshipneeded

MALASNYA LAH HAI NK BERSIAP !
.
Siapa ada masalah ni? .
Apply toner lah
Apply moisturiser lah
Apply sun block lagi
.
Ish.. Rimas kan. Kita sekarang nak kejar masa. Bukan buang masa 😀
.
DENGAN COMBO DYXY.πŸ‘‡πŸΌ Byk kelebihannya mcm kat bawah ni:
.
βœ” TAHAN LAMA
βœ” JIMAT MASA DAN WANG
βœ” TAK PERLU BEDAK/ CONCEALER LAIN
βœ” TUTUP PARUT/ JERAWAT / JERAGAT
βœ” FLAWLESS DAN TAK BERCAPUK
.
Best kan? Oh Yaaa. Free Gift pun ada tau kalau beli Set Combo Dyxy 😘😘
.
Rugi kalau tak beli tau !
.
Whatsapps zati sekarang πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #dropshipdyxyneeded #dropshipmalaysianeeded #dropshipneeded

MALASNYA LAH HAI NK BERSIAP !
.
Siapa ada masalah ni? .
Apply toner lah
Apply moisturiser lah
Apply sun block lagi
.
Ish.. Rimas kan. Kita sekarang nak kejar masa. Bukan buang masa 😀
.
DENGAN COMBO DYXY.πŸ‘‡πŸΌ Byk kelebihannya mcm kat bawah ni:
.
βœ” TAHAN LAMA
βœ” JIMAT MASA DAN WANG
βœ” TAK PERLU BEDAK/ CONCEALER LAIN
βœ” TUTUP PARUT/ JERAWAT / JERAGAT
βœ” FLAWLESS DAN TAK BERCAPUK
.
Best kan? Oh Yaaa. Free Gift pun ada tau kalau beli Set Combo Dyxy 😘😘
.
Rugi kalau tak beli tau !
.
Whatsapps zati sekarang πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
πŸ“² +60172087789
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #dropshipdyxyneeded #dropshipmalaysianeeded #dropshipneeded

"DYXY NI MAHAL LAH, AKAK TAK MAMPU"
.
Akak, berbaloi tau akak beli sebab rm145 tu boleh tahan 4-5 bulan. .
Okay kan 4 bulan sama dengan 120 hari .
So 145/120 = RM1.20 sehari
.
Dalam RM1.20 je akak guna hari hari .
Jimat sangat dah dari akak beli macam macam bedak, krim, concealer, and sunblock tu. Untuk chantek, takkan tak sanggup melabur RM1.20 sehari?
.
Budak kecik pun menabung sekarang kurang2 RM2 tau.
.
Nak sayang orang jangan tengok rupa, kena tengok hati πŸ™ˆβ€οΈ,
Nak tengok barang jangan tengok harga tengok kualiti πŸ’•πŸ‘πŸ½
.
Faham ke faham ?
.
Kalau faham jom beli . Rugi sangat tak beli tauuu . Orang lain semua dah flawless tau pakai dyxy ni awak bila lagi . Jom whatsapps zati
.
πŸ“² +60172087789
.

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

"DYXY NI MAHAL LAH, AKAK TAK MAMPU"
.
Akak, berbaloi tau akak beli sebab rm145 tu boleh tahan 4-5 bulan. .
Okay kan 4 bulan sama dengan 120 hari .
So 145/120 = RM1.20 sehari
.
Dalam RM1.20 je akak guna hari hari .
Jimat sangat dah dari akak beli macam macam bedak, krim, concealer, and sunblock tu. Untuk chantek, takkan tak sanggup melabur RM1.20 sehari?
.
Budak kecik pun menabung sekarang kurang2 RM2 tau.
.
Nak sayang orang jangan tengok rupa, kena tengok hati πŸ™ˆβ€οΈ,
Nak tengok barang jangan tengok harga tengok kualiti πŸ’•πŸ‘πŸ½
.
Faham ke faham ?
.
Kalau faham jom beli . Rugi sangat tak beli tauuu . Orang lain semua dah flawless tau pakai dyxy ni awak bila lagi . Jom whatsapps zati
.
πŸ“² +60172087789
.

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

"DYXY NI MAHAL LAH, AKAK TAK MAMPU"
.
Akak, berbaloi tau akak beli sebab rm145 tu boleh tahan 4-5 bulan. .
Okay kan 4 bulan sama dengan 120 hari .
So 145/120 = RM1.20 sehari
.
Dalam RM1.20 je akak guna hari hari .
Jimat sangat dah dari akak beli macam macam bedak, krim, concealer, and sunblock tu. Untuk chantek, takkan tak sanggup melabur RM1.20 sehari?
.
Budak kecik pun menabung sekarang kurang2 RM2 tau.
.
Nak sayang orang jangan tengok rupa, kena tengok hati πŸ™ˆβ€οΈ,
Nak tengok barang jangan tengok harga tengok kualiti πŸ’•πŸ‘πŸ½
.
Faham ke faham ?
.
Kalau faham jom beli . Rugi sangat tak beli tauuu . Orang lain semua dah flawless tau pakai dyxy ni awak bila lagi . Jom whatsapps zati
.
πŸ“² +60172087789
.

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codkajang #codsemenyih #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags