[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

byfatinsuhana byfatinsuhana

7359 posts   267689 followers   330 followings

ClosedTill3hb.Samat hari raye!  #HELIZAHELMIxFATINSUHANA @byfatinsuhana.catalogue ⏰10am-6pm 📞03-58876272 (shah alam) 🖥🖥👇👇

http://www.byfatinsuhana.com.my/

Kemain @filzahhaniss berQadira in turquoise ❤ kak ros tengok macam princess dah hee. Tq sayang!
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Manisnya @dyaarusly pakai Amanda Kurung ni. Ayu je tengok ❤
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Sesuci lebaran kesayangan @nntsya____ pakai Khadeeja set khimar BFS ni. Kak ros love ❤️ .
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Warna morning glory yang @orkid__ pakai ni memang menawan ❤ tq love :)
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Apeni @afiqahmardhiah ngan sibling pakai Qadira n Khadeeja in Navy Blue cantik sangat 😍😍 nasib kak ros xde abang hihi.
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Bidadari turun dari langit 😍😍 @fatinmzri . Tq syg pakai Qadira set ❤️
.

Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Kecantikan @erinabrahaman dah macam princess bila pakai Khadeeja #helizahelmixfatinsuhana in Lavender Mist ni ❤ tq love!
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Sejuk mata memandang tengok @shhrlshzln pakai Khadeeja #helizahelmixfatinsuhana in Dark Seagreen ni. Thank you kesayangan!
.
Jangan lupa tag kami dan hashtag #bfsrayaootd2017 untuk memenangi cash RM 100 ! Kami mencari 10 pemenang ❤ are you one of them? :)

Selamat Hari Raya kesayangan! Jangan lupa ootd baju BFS tau #bfsrayaootd2017

Esok jangan lupa pakai baju raya BFS dan tag kami beserta hashtag #bfsrayaootd2017 okay ❤ 10 gambar ootd paling menarik akan memenangi cash RM 100 yeay! Jom kite ootd banyak2 esok 💃🏻💃🏻

Terima kasih kepada semua #bfsangels yang datang ke butik2 kami ❤ we will be closed starting tomorrow untill 2nd of July. Selamat Hari Raya dan Selamat bercuti semua!

Harini butik Shah Alam buat surprise pulak 😱😱 jom datang shopping kat butik! Bigboss @mueiznazari adaaa mana tau dia bagi harga special balik kampung! Jom kesayangan!

Most Popular Instagram Hashtags