[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

byfatinsuhana byfatinsuhana

8491 posts   281438 followers   328 followings

SALE BAJU KURUNG! RM130😱  πŸ“±whatsapp: 0194137334 | πŸ“ž03-58876272 (shah alam) πŸ–₯πŸ–₯πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.byfatinsuhana.com.my/

Agaknya ape yang sis kita tgh fikir tu? πŸ€”
.
.
Ayla & Aneesa Kurung | RM130

Dah decide warna apa pilihan hati untuk Koleksi Baju Kurung Cotton BFS ni? Kalau keliru grab je semua yg berkenan! RM130 je sepasang! 😘

Alhamdulillah. Ramai jugak peminat Baju kurung rupanya. Rasa-rasa raya tahun ni nak kluar kan Koleksi Baju Kurung tak? 😊

Good Morning! Have a nice day everyone!!
.
.
.
.
.
Celine Kurung | RM130

Okay pilih je mana berkenan! 😁 Harga SALE RM130 sahaja. Boleh slide untuk lihat pilihat warna yang tinggal 😘
.
.
.
Celine Kurung | RM130

Ade tak yang berminat dengan celine kurung ni? baik grab cecepat sbb sekarang harga sale RM130 jer tu
.
.
www.byfatinsuhana.com.my
whatsapp: 0194137334

NOW RM130‼️
.
Rugi tak kalau tak dapatkan celine kurung ni sebab koleksi ni antara yang best selling! ❀️ Available di website dan boutique. kalau jauh boleh whatsapp Kak Ros di 0194137334 😊
.
www.byfatinsuhana.com.my

Morning! Happy working kesayangan. 😘
.
.
πŸ‘— Celine Kurung | RM130

Morning! Happy working kesayangan. 😘
.
.
πŸ‘— Celine Kurung | RM130

Lima Pilihan Warna Pastel idaman kalbu kesayangan semua! Tinggal nak pilih je mana satu. Nak semua pon boleh! ☺️
Serious talk Eleanor Kurung ni RM130 jer sis 😍
.
Design fish tail ala-ala princess pulak tu. Just RM130, its so worth it ❀️
.
Nak tak?

Mesti ada kan? Sila tag lelaju πŸ˜†

Its easy to make your self happy, JUST SMILE 😁
.
.
.
.
.
Eleanor Kurung | RM130

Most Popular Instagram Hashtags