[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

byateennlicious byateennlicious

68 posts   256 followers   955 followings

Nak Cantik?Saya Guide Awak  Product nafura , trulook , nisatouch , ferrarosaeyeshadow , suikone , sab lashes , youth foundation , aldea dd cushion , alisa , brush Pos only 📮

http://permudahkan.urusanku.YaAllah.limpahkan.rezeki.kepadaku.berikan.rahmatmu/

Promo new years❗️

Promo new years❗️

Produk diyakini. Magazine pn approve 👍🏻

Nak kulit cantik kena rajin. Rajin apa? Bkn kena rajin pkai skincare je. Tapi kena rajin survey apa yg skin kita perlukan. Kena rajin research apa masalah kulit kita. Lain org lain elergic. Lain jenis kulit. Kulit licin mcmane pn still kena jaga. Kalau biar tu yg trkumpul kotoran dlm kulit. Jd terjadi la segala blackhead, kulit tak sekala, black sport dan sebagainya. Untuk alaska set sesuai utk kulit berminyak dia berasas kn water base. Best bau dia wangi yg nyaman. Tak cuba taktau dh cuba kita tau. Nanti sy akan update skin sy before after pemakaian set alaska ok!
Untuk order pm 0173944349

#alaska #nafura #alaskagracier #alaskagraciermosturizer #alaskagracierwater #alaskamalaysia #alaskawaterbase #alaskanafura #alaskanafuramalaysia #alaskahopegirl

Testimoni dari pengunaan saya sendiri lepas mengunakan honey bee venom. Kisahnya saya treading buang bulu dkt dahi saya lepas je 3/4 hari dahi tiba naik biji2. Hati masa tu tktau nk kata. Sedih tgk muka sndiri jadi mcm ni. Cuci muka mcm biasa pkai honey bee mcm biasa. Tp kerap malam pn pakai. Dalam seminggu camtu pufff terus licin ok hilang segala bij2. Lega hati lepas dari tgk dahi dh kembali kepada sediakala. Gambar ni tak edit ok. So korang muka ada masalah ke apa wajib try produk nafura ni mmg best ! #testimonidirisendiri .
.
Pm untuk order 0173944349
.
.
#honeybee_serikembangan #honeybee_upm #honeybee_balakong #honeybee_tamingjaya #honeybee_mines #honeybeeserikembangan #honeybeeupm #honeybeebalakong #honeybeetamingjaya #honeybeemines

ANDA ADA MASALAH KULIT KERING? KULIT BERSISIK, GELUPAS?GATAL2 ALAHAN KULIT?MASALAH ECZEMA / RUAM?TUMIT KAKI PECAH2? KETIAK HITAM, SIKU HITAM, CELAH2 TU PUN GELAP JUGA?? DAH BUNTU MENCARI PENYELESAIAN?JOM TRY NAFURA CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM.

KEBAIKAN NAFURA CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM
❤️Melembapkan kulit
❤️Membuang sel sel kulit mati
❤️Merawat kulit yang gatal atau sensitif
❤️Mengecutkan jerawat
❤️Memudarkan parut dan jeragat
❤️Menyihatkan kulit

0173944349

ALISA COTTON ANGEL POWDER RM68 , ALISA LUMIERE RM75(STILL IN PROMO PRICE).
.
Alisa cotton angel powder HD 4gm ❤high definition ❤100% mineral powder
❤use as finishing , guna sikit sahaja ❤mengawal minyak ❤boleh memudarkan garisan kedut dibawah mata dan smile line
.
.
Alisa lumiere powder 10gm ❤loose powder untuk seluruh muka ❤setting makeup base dan concealer (baking techniques) ❤kulit nampak segar dan berseri ❤mencerahkan kulit kusam ❤finishing ade sedikit shimmer ❤Sesuai untuk semua warna kulit
.
.
#alysacottonangelpowder #alysacottonangel #settingpowder #makeup #shazreeyanashukri #alysa #alisa #alysapowder #alisapowder #alisacottonangel #loosepowder #bedakalysa #bedakalisa #alysasrikembangan #alisasrikembangan #bybellvteam #alisalumiere #alisalumieremalaysia #alisalumierebalakong

FACE TOUCH STICK RM48 each

Face touch stick ada 4 warna dan kegunaan .
.
1.beam highligther(highlight)
2.shading brown (shading)
3.romantic pink (blusher)
4.skin coral (blusher)
.
.
#agensahnafura #nafuraproducts

Hey guyss. Dah lunch ke? Now kitorg ade free postage sehingga end of november ni. Rugi gila if korg tak grab now. Pm utk order 0173944349 ❤️ #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #honeybeevenomcream #honeybee_serikembangan #honeybee_upm #honeybee_balakong #honeybee_tamingjaya #honeybee_mines #honeybeeserikembangan #honeybeeupm #honeybeebalakong #honeybeetamingjaya #honeybeemines

Korg dah try alaska moister gel cream?
Korang patut cuba. Cuma spend RM 99 tapi muka boleh jadi mcm pegi facial. Facial sekali buat dah RM200. Ni cuma RM99 boleh tahan sebulan. Memang best. Sejuk mcm berada di alaska 😆

Jom whatapp aten utk order
0173944349

Most Popular Instagram Hashtags