byabsolute byabsolute

9,417 posts   107,698 followers   577 followings

ABSOLUTE BANGI SENTRAL  ❤️ Ground Floor, 3-39-01, BANGI SENTRAL 📲 +60133980299

Hai chuolss semua !! harini kami akan beroperasi sampai 1.30 ptg 😉😉 Jangan lupa grab special promotion kami di butik ya😘

Esok kita buka sampai 2 petang sahaja tau!! ❤️❤️❤️
.
SALE BELI 2 FREE 1 😱😱😱

Semakin hari, Ramadhan semakin menjauhi kita. semoga kita bertemu semula dengan Ramadhan yang akan datang dan semoga amalan kita di Ramadhan kali ini diterima Allah.
.
Amin Ya Rabbal 'Alamin.

Selamat Hari Raya !

Pagi-pagi butik dah kena serbu! Sayang semua kalau nak datang shopping boleh datang ke Absolute Bangi Sentral kami buka sampai 11 malam tau!
.
Beli 3 FREE 1 tau!!

Last call untuk #absolutelovers . Cepat grab koleksi hot #labelle yang digayakan oleh Miss Azza manis kita ni. Hanya RM 49 sahaja tau. Senang pakai dan labuh boleh di adjust tau😉

Beli 3 PERCUMA 1 shawl
Beli 5 PERCUMA 1 Shawl + 1Inner
Beli 6 PERCUMA 2 Shawl + 2Inner

Jom serbu butik Absolute beramai-ramai untuk hujung minggu terakhir bulan Ramadhan..Kak Senah, Kak Leha semua ade untuk melayan dan membantu #absolutelovers kita dalam pemilihan shawl dan warna😉😉

Jom shopping online!
Click www.absolute.my, pilih dan bayar!!!
#mudahdancepat

Sempena Cuti hari ni Kak Senah bagi offer kat korang!!
Beli 2 helai shawl dan korang boleh dapat shawl ketiga dengan separuh harga !!!! Ye, betul sayang!! Tak tipu!! 👉Boleh beli melalui whatsap
http://www.wasap.my/60138040299/offerwesak

Atau pon boleh walk in kat Butik Absolute Bangi Sentral setiap hari dari pukul 10am-6pm, buka semula pukul 8.30pm-10pm!!
Hari ni je tau!!

Jadore Instant Shawl !

RM 55 sahaja!! Buat Kak Senah nak nangis tengok koleksi ni dah hampir Sold Out tau.
Sebab ada pleated yang dijahit dan batu yang disusun seperti kerongsang yang sangat menarik!! #jadoreinstantshawl

Royal Basic shawl sesuai untuk wanita Gojes!!
.
Dengn susunan batu permata seperti crown ratu sehari tapi nampak elegan!
.
RM 79 sahaja

Dapatkan segera di www.absolute.my
.
Butik Absolute Bangi Sentral
.
Serta hotline whatsapp! 013-8040299

Bebetul Raya atau omputih kata Absolutely Raya!! Make sure korang tengok video ni sampai abis tau!! Ada 9 koleksi kali ni yang ummmppphhh, sweet dan gojes!!

‘Sayalah calon menantu mak awak!’ Statement korang di pagi raya bila pakai shawl ni tau!!
#hanya RM 69 je
#absolutelyraya

Most Popular Instagram Hashtags