butikinspirasihana butikinspirasihana

3387 posts   56058 followers   259 followings

Shawl Labuh & Tudung Labuh No1  #readytosolat #Ramadhan #inspirasihana Shawl tudungUmrah haji Featured in Harian Metro, TVAlHijrah,IKIM,TV3 AstrOasis,TV9, Wasap/Telegrm 016-2620844

http://www.inspirasihana.com/new-arrival

Siapakah orang yang terkaya? Orang yang terkaya ialah orang yang mengamalkan hadith
.
"Dua rakaat solat sunat fajar lebih baik daripada dunia dan segala isinya."
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara .
.
Model memakai Tudung Umrah Haji soft awning berdagu Ready to solat Arraudhah eksklusif Gold Metal Tag IH Ramadhan, model cilik memakai tudung sarung soft awning Neena Kids basic 😍😍😍
.
.
Semuanya boleh di grab di sini sebelum stok habis.
.
.
www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
GPS butik Inspirasihana Ipoh .
.
@kataloginspirasihana
@umrahhaji_ih .
.
#inspirasihanaraya2017 #ramadhan2017 #bertudungkeranaAllah #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena #shawllabuhsedondon #tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel #tudungumrahhaji #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #inspirasihanalover #puccilabuh #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh #tudung #shawl

Jadikan koleksi #inspirasihanaraya2017 dari @butikinspirasihana sebagai pilihan utama ke arah menjadi muslimah taat. Semoga bermanfaat.
.
Follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di .
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih .
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

TAHU TAK CLEARANCE SALES HANYA SAMPAI 31 MEI SAHAJA? 😱
.
Harga bermula dari RM 19 je!
.
Kalau teringin Shawl Instant Bubble Chiffon Crepe Two Loops Edora Diamond Rose macam Ustazah @fatimah_syarha pakai ni pun ada.😊 Tapi warna ni dah habislah πŸ˜‚
.
Semuanya boleh di grab di sini sebelum stok habis.
.
.
www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
GPS butik Inspirasihana Ipoh.
.
@kataloginspirasihana
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
οΏ½Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih
.
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

Melabuhkan tudung selain daripada memang dituntut oleh agama, bagi saya ia merupakan 1 langkah untuk saya jaga iman dan akhlak saya. Ditambah pulak dengan dunia sekarang yang penuh dengan fitnah, lagi-lagi ia buatkan kita sebagai wanita ni kena lebih berhati-hati. Saya rasa lebih mahal dan berharga bila saya mula melabuhkan tudung. Tak percaya? Boleh mulakan sekarang.
.
Jadikan mini tudung telekung shawl MADEENA pilihan utama Ramadhan dan Syawal ini.
Harga berpatutan, tebal, sejuk, dan selesa.
Memang best dan sesuai untuk Solat Terawih nanti
In shaa ALLAH
.
Semuanya boleh di grab di sini sebelum stok habis.
.
.
www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
Gps butik Inspirasihana Ipoh .
.
@kataloginspirasihana
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
οΏ½Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih
.
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

Assalammualaikum, sahabat-sahabat #inspirasihanalovers
.
Checklist target Ramadhan :-
.
1. 1 hari 1 juzuk 30 juzuk sebulan
2. Tarawih tidak skip
3. Zikir
4. Sedekah setiap hari
5. Solat Fardhu Jemaah
Apa amalan target sahabat ramadhan ini?
.

www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
Gps butik Inspirasihana Ipoh .
.
@kataloginspirasihana
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
οΏ½Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih
.
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

Bila hampir Ramadhan,
kita mesti teringat Solat Terawih kan?
Inilah masanya untuk mencari telekung yang sangat selesa untuk solat Terawih dan Hari Raya
Telekung kita pakai mestilah bersih, elok, yang selesa.

Yang penting tak jarang, tak menampakkan aurat.
.
Jadikan mini tudung telekung shawl MADEENA pilihan utama Ramadhan dan Syawal ini.
Harga berpatutan, tebal, sejuk, dan selesa.
Memang best dan sesuai untuk Solat Terawih nanti
In shaa ALLAH
.
Semuanya boleh di grab di sini sebelum stok habis.
.
.
www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
Gps butik Inspirasihana Ipoh .
.
@kataloginspirasihana
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
οΏ½Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih
.
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

Sobahalkhair #inspirasihanalovers 😍😍😍
.
.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam in sha Allah 😊😊😊
.
.
Road to Ramadhan - 2 days more😍😍
Dah ada checklist sepanjang Ramadhan??? Banyakkan amalan di Ramdhan yang mulia ya in sha Allah ganjarannya berlipat kali ganda.
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara .
.
Model memakai Tudung Umrah Haji soft awning berdagu Ready to solat Arraudhah ekslusif Gold Metal Tag IH Ramadhan , model kanak2 memakai tudung sarung aoft awning Neena Kids basic dan Puan @hana_khairi memakai shawl instant soft awning Pelangi Rayeena new arrivals 😍😍😍
.
.
Semuanya boleh di grab di sini sebelum stok habis.
.
.
www.inspirasihana.com
Wassap 016-2620844
Gps butik Inspirasihana Ipoh .
.
@kataloginspirasihana
@umrahhaji_ih .
.
#inspirasihanaraya2017 #ramadhan2017 #bertudungkeranaAllah #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena #shawllabuhsedondon #tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel #tudungumrahhaji #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #inspirasihanalover #puccilabuh #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh #tudung #shawl

Selamat Pagi #Inspirasihanalovers, Kesabaran merupakan kemampuan jiwa untuk bertahan dalam keadaan buruk. Semoga dirahmati Allah sentiasa
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di .
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih .
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya2017

#inspirasihanalovers 😊😊😊
.
.
3 hari saja lagi Ramadhan akan menjelma in sha Allah.
.
.
Inspirasihana aktif menyediakan pelbagai design ready to solat #tudunglabuh dan #shawllabuh sempena kedatangan Ramadhan yang mulia ini masya Allah.
.
.
Alhamdulillah hari ni dah shooting lagi 12 warna baru Shawl Instant Soft awning berdagu umrah haji Arraudhah dengan design ekslusif with gold metal tag #inspirasihana yang unik dan cantik bersama tudung si manja yang selesa 😍😍😍
.
.
Dengan pemakaian ready to solat mudah sangat untuk kita menambah pahala ibadah wajib dan sunat di bulan Ramadhan. Dengan tudung dan shawl Inspirasihana khas Ramadhan , kat mana2 pun kita boleh solat dan bertadarus Al quran. Tambahan pula semua design sangat sesuai dan selesa sejuk anggun bersyariat dipakai harian dengan material high quality dan ironless 😊😊😊
.
.
Nak booking ?? Terus wasaap ke 016-2620844 atau terus ke www.inspirasihana.com klik pada shawl tudung umrah haji sebelum kehabisan stok 😊😊
.
.
.
#inspirasihanaraya2017 #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena #shawllabuhsedondon #tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel #tudungumrahhaji #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #inspirasihanalover #puccilabuh #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Siapa peminat Shawl Instant Moss Crepe Two Loops Umrah Haji Berdagu Arraudhah?
.
Kali ini ARRAUDHAH tampil dengan keluaran eksklusif sempena meraikan ketibaan Ramadhan dan Syawal yang bakal menyusul. .
Lengkapkan lagi busana muslimah anda di bulan Ramadhan tak lama lagi. Segera WhatsApp 016-2620844 sekarang sebelum stok habis... atau boleh layari laman web kami di www.inspirasihana.com

Shawl Instant Moss Crepe Two Loops Umrah Haji Berdagu Arraudhah melengkapkan lagi busana muslimah anda di bulan Ramadhan tak lama lagi. Dapatkan segera dengan WhatsApp 016-2620844 sekarang sebelum stok habis... atau boleh layari laman web kami di www.inspirasihana.com

GALAKAN UMRAH KETIKA RAMADHAN
.
Masya Allah betapa ramai tetamu-tetamu Allah berlumba -lumba ingin menunaikan ibadat umrah ke tanah suci Mekah di bulan Ramadhan yang mulia ini kerana dengan fadhilat dan hikmahnya yang hebat.
.
Menurut hadith Sahih Bukhari:

فَΨ₯ΩΩ†ΩŽΩ‘ ΨΉΩΩ…Ω’Ψ±ΩŽΨ©Ω‹ فِى Ψ±ΩŽΩ…ΩŽΨΆΩŽΨ§Ω†ΩŽ ΨͺΩŽΩ‚Ω’ΨΆΩΩ‰ Ψ­ΩŽΨ¬ΩŽΩ‘Ψ©Ω‹ Ω…ΩŽΨΉΩΩ‰
β€œSesungguhnya umrah di bulan Ramadhan seperti berhaji bersamaku” (HR. Bukhari no. 1863).
.
Subhanallah. Ayuh kita niatkan untuk umrah dan Haji dengan tekad kerana kita harus yakin bahawa berangkat umrah/haji bukan masalah wang, namun undangan Allah, siapa yg diundangNya maka akan diberi jalannya, Insya Allah
.
.
Ramadhan pun dah dekat , Inspirasihana berterusan mengeluarkan lebih banyak warna untuk pilihan shawl instant soft awning berdagu Arraudhah moss crepe ready to solat dan juga Tudung Denim berdagu Asssofa yang sangat selesa untuk dipakai harian terutamanya untuk menyambut kedatangan Ramadhan yang dinantikan khususnya buat tetamu -tetamu Allah.
.
.
Ibadah pun lebih selesa dengan shawl dan tudung instant berdagu yang selesa .Indahnya memakai #shawlinstant moss crepe soft awning berdagu #arraudhah dan tudung denim berdagu Umrah haji AssofaπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Sangat sejuk, tidak melekap dan rasa tenang menunaikan ibadah Umrah haji dan ibadah harian dengan design ready to solat πŸ‘
.
.
Travel friendly sebab ironless hanya gulung2 je pas tu sarung dua kali .Bila nak pakai terus sarung je terletak elok dgn 15 warna Yg sweet dari saiz xl , xxl dan xxxl untuk shawl Instant Arraudhah dan akan direstock lagi dengan 12 warna eksklusif bersama metal tag special edition Inspirasihana dan denim Assofa pula ada hampir 15 warna masya Allah banyak sangat pilihan warna terbaik untuk bakal tetamu AllahπŸ‘
.
.
Jom grab Hari Ni sebelum Stok habis Di http://www.wasap.my/60162620844 atau terus Di www.inspirasihana.com dan klik bahagian tudung shawl umrah haji πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di .
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih .
#tudunglabuh #shawllabuh #ramadhan #shawlumrah #tudungumrah #ramadhan2017 #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #inspirasihanaraya201

Most Popular Instagram Hashtags