butikinspirasihana butikinspirasihana

3230 posts   55787 followers   6897 followings

Shawl Labuh & Tudung Labuh No1  #sedondonraya2017#inspirasihanaraya2017 Shawl tudungUmrah haji Featured in Harian Metro, TVAlHijrah,IKIM,TV3 AstrOasis,TV9, Wasap/Telegrm 016-2620844

http://www.inspirasihana.com/

Sweet dream #inspirasihanalovers 😍😍😍
.
.
Mimpi indah 😊😊😊
.
.
Ada yang tercari2 #shawlinstantsedondon untuk #sedondonraya2017 kali ini ??
.
.
Alhamdulillah Inspirasihana terus menginspirasikan design shawl instant buble chiffon two loops dual tone double sided yang jimat dan unik πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘
.
.
βœ”utk shawl instant dewasa ada dua design dalam 1 shawl flare dan two loops sangat unik
.
.
βœ”utk simanja ada shawl instant two loops yang sangat selesa dan sarung je dua kali juga dengan dua warna dalam satu shawl .
.
βœ”shawl instant Irdiena dewasa ada 12 warna dengan 24 warna pilihan dalam dan luar shawl yang boleh diapakai dengan dua warna baju dan dress memang jimat .
.
βœ”shawl instant si manja Arienna ada 7 warna sedondon dengan si ibu dan boleh dipakai dengan 14 warna baju atau dress kids memang berbaloi .
.
βœ”shawl yang ironless, innerless dan pinless .
.
βœ”flowly , selesa , mudah dan anggu bersyariat di pagi Syawal atau ke mana saja occasioan .
.
βœ”ready stok dan cepat2 grab jom sblm stok habis πŸ˜πŸ˜πŸ–’ wassap 016-2620844/016-2620449 atau terus ke www.inspirasihana.com skrg sblm stok habis tau
.
.
βœ”diskaun 10% dan free postage dgn set sedondon dari #inspirasihana memang berbaloi πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Review lekaih @kataloginspirasihana utk pilihan yang terbaik #raya2017 😍😍😍
.
Jom dapatkan skrg sblm semua warna yang cantik dan menawan kehabisan stok 😍😍😍 Boleh juga terus walk in atau dptkan dari semua stokis Inspirasihana di seluruh Malaysia termasuk Sarawak ,Singapura dan Brunei 😊😊😊
.
.
"Syawal Bersyariat Bersama Inspirasihana" .
.
#instantshawllabuh #shawllabuh #inspirasihanaraya2017 #projekinspirasihanaraya2017 #inspirasihanalover #projekrayainspirasihana2017 #sedondonraya #sedondon2017 #inspirasihana #shawllabuh #tudunglabuh #shawlinstantlabuh #shawlkanakkanak #inspirasihana2017 #bertudungkeranaAllah

COMING SOON... Untuk little #inspirasihanalovers mestilah kami tak lupa! Mesti comel kan dapat pakai sedondon anak beranak/adik beradik/saudara mara, di hari raya nanti? 😍
.
#inspirasihana #shawlinstantkanakkanak #shawlinstantkids #tudunginstantkids

30 APRIL 2017. SAVE THE DATE!
Set reminder Kat handphone atau kalendar sekarang! Kita akan keluarkan bawal satin crepe de SOFEANA ni.
.
Confirm rugi kalau terlupa... Bagi sesiapa yang suka buat persiapan awal raya (sebab nak fokus ibadat yang berkualiti masa Ramadhan), inilah masa terbaik untuk shopping.
.
Kalau tak sabar nak pakai, tak payah tunggu raya! Kita boleh pakai ke kenduri, ofis, tempat belajar dan memacam lagilah!
.
#inspirasihanaraya2017 #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017

Assalamualaikum #inspirasihanalovers, BERITA BAIK untuk semua! Hari ini butik dibuka seperti biasa ye.. Grab lekaih koleksi #inspirasihanaraya secara walk in , online atau melalui stokis sebelum stok habis.

Dapatkan koleksi-koleksi raya yang terbaru seperti bawal satin dan irdiena! Jom rebut kesempatan ni membeli di @butikinspirasihana sementara stok masih ada!!
.
Terus whatsapp Team Inspirasihana 016-2620844 atau terus ke website www.inspirasihana.com (link di profil)
.
#inspirasihanaraya2017 #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017

Maha Suci Allah yang telah menjalankan hambaNya (Muhammad) pada malam hari dari Masjid Al-Haraam (di Makkah) ke Masjid Al-Aqsa (di Palestin), yang Kami berkati sekelilingnya, untuk memperlihatkan kepadanya tanda-tanda (kekuasaan dan kebesaran) Kami. Sesungguhnya Allah jualah yang Maha Mendengar, lagi Maha Mengetahui. (Al-Israa' 17:1)
.
Share & like agar dapat sebarkan kebaikan kepada lebih ramai orang 😊
.
#inspirasihanaraya2017 #projekinspirasihanaraya2017 #shawlinstantirdiena #ramadhan #ramadhancountdown #ramadhanquotes #IsrakMikraj #1438H #Islamituindah

Alhamdulillah selesai shooting shawl dan tudung kanak2 #inspirasihanaraya2017 #projekrayainspirasihana2017 .
.
#shawlinstant & tudung instant 😊😊😊
.
.
Esok shawl sedondon pulak 2 design...tak sabaqqq 😍😍😍
.
.
Senget benget si kecil ni bergaya 😍😍😍
.
.
Stay tuned esok shawl sedondon dua design tau 😍😍😍
.

#inspirasihana #shawlinstantkanakkanak #shawlinstantkids #tudunginstantkids

Inilah sebabnya kenapa perlu dapatkan IRDIENA...
.
Alhamdulillah seronok sangat bila kita dapat kongsi keistimewaan IRDIENA kepada lebih ramai #inspirasihanalovers.
.
πŸ’• Tak iron pun
πŸ’• Kain dia best (unik)!
πŸ’•Cantik sangat!
πŸ’•Kain sedap
.
Bukan kami yang cakap tau, #inspirasihanalovers sendiri mengaku best sangat pakai IRDIENA.
.
Yang belum dapatkan, cepat-cepat whatsapp team kami atau terus ke website sebab stok makin terhad!
.
www.inspirasihana.com
@kataloginspirasihana
@ wassap terus ke 016-2620844 / 011-11015630
@ walk in terus ke butik inspirasihana Ipoh
Gps Butik Inspirasihana Ipoh πŸ‘

#projekrayainspirasihana2017 #inspirasihanaraya2017 #inspirasihana #instantshawllabuh #shawlinstantlabuh #hijablabuh #bertudungkeranaAllah #wanitasolehah

Alhamdulillah Inspirasihana mencetuskan design evergreen bawal satin silk de Sofeanna
.
βœ…dari material satin silk crepe premium yang cantik, high quality , lembut
βœ…dengan 12 warna yang menawan dan mudah matching cantik eksklusif
βœ…sangat mudah dibentuk dan flowly
βœ…boleh dipakai dengan pelbagai gaya tutorial yg mudah
βœ…sangat sesuai dipakai harian , di pagi syawal atau ke mana saja occasion
βœ…harga mampu milik hanya

RM49 saja sehelai
RM 47 sehelai untuk 2 helai
RM 45 sehelai untuk 3 helai ke atas
.
βœ… dengan kombinasi dua material dalam satu bawal satin dan crepe dan boleh pakai dgn dua kombinasi warna berbeza dalam satu bawal
βœ…unik dan sangat berbaloi
βœ…jom grab skrg whatsapp 016-2620844 atau online di www.inspirasihana.com

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags