[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

butikinspirasihana butikinspirasihana

3515 posts   56347 followers   1067 followings

Tudung Shawl Labuh ekslusif  #tudungumrah #shawlumrah #instantshawl Shawl tudungUmrah haji Featured in Harian Metro, TVAlHijrah,IKIM,TV3 AstrOasis,TV9, Wasap/Telegrm 016-2620844

http://www.inspirasihana.com/new-arrival

Awak- awak ๐Ÿ˜Š Shawl Instant two loops double sided ni hanya RM100 saja free postage utk 2 lai tau.Ada lagi 6 warna je yang tinggal.
.
.
Best tau pakai shawl Instant Irdiena ni sebab satu shawl je ada dua warna memang berbaloi sangat ๐Ÿ˜Š
.
.
Lekaih wasap terus ke 016-2620844/016-2620449 utk order sblm stok habis ๐Ÿ˜Š
.
.
Online pun boleh terus ke www.inspirasihana.com je terus sampai ke ointu rumah atau ofis esoknya ๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #telekung #tudungtelekung #telekungmadeena

Shawl Instant satin silk Pucci soft awning yang cantik ni pada harga clearance ???
.
.
Masya Allah memang berbaloi tau beli di saat ini. Dah la tinggal beberapa warna je lagi dekat butik .
.
.
Shawl instant yang mudah dipakai hanya sarung je dua kali dah cantik selesa untuk dipakai ke pejabat atau ke mana2 saja special occasioan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Lekaih wassap 016-2620844/016-2620449 sekarang sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #telekung #tudungtelekung #telekungmadeena

Masya Allah warna tudung Telekung dan Shawl Telekung warna grey, hitam dan 5 warna lain dah restock di Inspirasihana dan sampai butik hari ni alhamdulillah ๐Ÿ˜Š
.
.
Warna grey ni antara warna favourite yang dipilih oleh tetamu-tetamu Allah untuk menunaikan umrah haji dengan Tudung Telekung dan Shawl ready to Solat Madeena yang sejuk selesa dan ironless serta telekung 3 dalam 1 yang sangat fleksibel sesuai dipakai harian , dipakai solat , dipakai untuk menunaikan umrah dan haji serta mana2 occasion lagi in sha Allah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Lekaih dapatkan skrg dengan online di www.inspirasihana.com atau terus wassap ke 016-2620844 sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #telekung #tudungtelekung #telekungmadeena

Sobahalkhair semoga hari ini lebih baik dari semalam ๐Ÿ˜Š
.
.
Sentiasa doakan kita berada di kalangan hamba2 Allah yang baik2 semoga kita terpelihara dari dosa dan maksiat kepada Allah.
.
.
Kita sebagai hamba Allah juga berperanan penting dalam membentuk generasi akan datang untuk meletakkan Allah number 1 dalam semua aspek kehidupan supaya anak2 kita juga sentiada dilindungi Allah di dunia dan akhirat in sha Allah amiin.
.
.
#throwback wanita solehah mendapatkan #tudungumrah dan #shawlumrah dari #inspirasihana ๐Ÿ˜Š selesa ibadah anggun bersyariat sentiasa in sha Allah ๐Ÿ˜Š
.
.
Lekaih wasaap 016-2620449/016-2620844 utk mendapatkannya atau terus ke www.inspirasihana.com sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š
.
.
Lekaih dapatkan skrg dengan online di www.inspirasihana.com atau terus wassap ke 016-2620844 sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #telekung #tudungtelekung #telekungmadeena

Doa, Sabar dan Redha lah bila kita di uji atau di timpa musibah.. Anak tahfiz atau hamil Quran ini mereka mati dalam belajar, dikira syahid akhirat.

An - Nawawi dalam kitabnya Tibyaan fi Adaabi Hamalati Quran mendatangkan satu Hadith Sahih berkenaan dilebihkan ahli Quran berbanding yang lain,

ุนู† ุฌุงุจุฑ ุฃู† ุงู„ู†ุจูŠ ุตู„ู‰ ุงู„ู„ู‡ ุนู„ูŠู‡ ูˆุณู„ู… ูƒุงู† ูŠุฌู…ุน ุจูŠู† ุงู„ุฑุฌู„ูŠู† ู…ู† ู‚ุชู„ู‰ ุฃุญุฏ ุซู… ูŠู‚ูˆู„ ุขูŠู‡ู…ุง ุฃูƒุซุฑ ุฃุฎุฐุง ู„ู„ู‚ุฑุขู† ูุฅู† ุฃุดูŠุฑ ุงู„ู‰ ุฃุญุฏู‡ู…ุง ู‚ุฏู…ู‡ ูู‰ ุงุงู„ุญุฏ

Baginda Rasul adalah ia ialah menghimpunkan antara dua lelaki dari segala yang terbunuh syahid dalam peperangan Uhud kemudian Baginda berkata, bermula yang mana satu dari keduanya ialah yang paling banyak nisbah ambil bagi Quran, maka jika diisyaratkan Baginda kepada salah satu dari dua mayat tadi nescaya Baginda dahulukan yang paling banyak dengan Quran pada liang lahad.

Para waris, anda hanya perlu menunggu di pintu syurga untuk mereka bukakan pintu syurga terhadap anda.

Ini disebut oleh Imam Nawawi juga dalam Azkaar berkenaan satu Hadith dengan sanad yang Hasan bahawa ada sahabat sebut anak kecilnya telah mati, Baginda takziahkan dan menyebut,
ูŠุง ูู„ุงู† ุฃูŠู…ุง ูƒุงู† ุฃุญุจ ุงู„ูŠูƒ ุŸ ุฃู† ุชู…ุชุน ุจู‡ ุนู…ุฑูƒ ุฃูˆ ู„ุง ุชุฃุชูŠ ุบุฏุง ุจุงุจุง ู…ู† ุฃุจูˆุงุจ ุงู„ุฌู†ุฉ ุฅู„ุง ูˆุฌุฏุชู‡ ู‚ุฏ ุณุจู‚ูƒ ุงู„ูŠู‡ ูŠูุชุญู‡ ู„ูƒ
Hei fulan, mana satu adalah lebih dicintai kepada kau ? Bahawa kau persedapkan dengan anak kau akan umur kau yakni rasa seronok ada anak atau kau tak datangi nanti akan satu pintu dari segala pintu syurga melainkan kau dapati anak kau itu sungguh dia telah mendahului akan kau maka dia bukakan pintu syurga itu bagi kau.

Sahabat itu menjawab dah tentu dia nak si anak itu bukakan pintu untuk dia masuk ke syurga, balas Nabi, ูุฐู„ูƒ ู„ูƒ maka demekian itulah untuk manfaat kau yakni di sana nanti.

#ู†ุฌูˆู…_ุงู„ุฌู†ุงู†

Selamat hari Malaysia dan selamat berhujung minggu semua .
.
.
Butik Inspirasihana Ipoh dibuka seperti biasa hari ni dari jam 9 0agi hingga 6 ptg ๐Ÿ˜Š Jom dapatkan semua stok clearance yang cantik dan syariah compiance pada harga 3 lai RM100 skrg sblm habis.
.
.
Gps butik Inspirasihana Ipoh.
Waze butik Inspirasihana Ipoh .
.
.
Atau wasaap 016-2620844 atau terus online www.inspirasihana.com sblm stok habis ๐Ÿ˜Š

Jom contact kami untuk mendapatkan tudung dan shawl labuh pada harga clearance ๐Ÿ˜Š

Tercari- cari shawl instant soft awning ready to solat yang selesa , sejuk dan ironless???
.
.
Shawl instant soft awning Arraudhah lah pilihan utama dan yang terbaik. Lagi best boleh dipakai harian pulak tu sebab ada banyak pilihan warna dan boleh pakai dengan cepat hanya sarung je dua kali dan tak perlu iron ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Buat tetamu Allah semestinya shawl instant soft awning berdagu Arraudhah menjadi pilihan untuk dipakai ziarah umrah atau menunaikan haji dengan pemakaian yang fleksibel dapat memudahkan ibadah dengan selesa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Lekaih dapatkan skrg dengan online di www.inspirasihana.com atau terus wassap ke 016-2620844 sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017 #telekung #tudungtelekung #telekungmadeena

Cantiknya pakai shawl instant soft awning moss crepe Raudhah two loops ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Selesa , sejuk dan ironless ๐Ÿ˜Š
.
.
Dapatkan skrg di www.inspirasihana.com afay teruz wassap ke 016-2620449/016-2620844 skrg sblm stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Lekaih dapatkan skrg dengan online di www.inspirasihana.com atau terus wassap ke 016-2620844 sebelum stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih .
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017

Buat semua wanita yang dirahmati Allah...hari ni Butik Inspirasihana dibuka seperti biasa dari jam 9 pagi hingga 6 ptg jemput datang tau. Sales kombo Raya haji dan cuti sekolah masih lagi berlangsung selagi stok masih ada ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
.
.
Waze je gps butik Inspirasihana Ipoh.
.
.
Grab now while stock last at Www.inspirasihana.com @ wasaap terus ke 016-2620844 selagi Stok masih Ada.

Dapatkan juga Dari Semua #dropshipperinspirasihana Dan #stokisinspirasihana yang berdekatan anda ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
www.inspirasihana.com
.
.
@kataloginspirasihana
.
.
@umrahhaji_ih

#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #dropshipperinspirasihana #dropshipper #stokisinspirasihana #inspirasihana #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017

Sobahalkhair smg hari ini lebih baik dari semalam ๐Ÿ˜Š
.
.
Mulakan setiap pagi dengan bersykur , bersujud dan beristighfar kpd Allah. Semoga Allah ampunkan dosa2 kita yang lalu dan yang skrg.
.
.
Semoga kita terus istiqomah melaksanakan perintah Allah khususnya menutup aurat dengan sempurna. In sha Allah.
.
.
Dengan sentiasa membuat kebaikan atau berada dalam kebaikan contohnya sentiasa menutup aurat dengan baik kerana ikhlas #bertudungkeranaAllah . In sha Allah kita sentiasa ada dalam keadaan berpahala setiap masa .
.
.
Dalam masa yang sama menjaga hati dan lisan supaya kita sentiasa berjaga2 menjadi wanita solehah yang dicintai Allah.
.
.
Selamat beramal semua in sha Allah . Inspirasihana sedang mengadakan clearance sales bagi #instantshawllabuh cantik Rayeena two loops pada harga RM59 sehelai saja dgn free postage ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
Dapatkan skrg di www.inspirasihana.com atau terus wasaap ke 016-2620844/016-2620449 sblm stok habis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
.
.
Anggun bersyariat Indah Terpelihara
.
.
โœ…wassap 016-2620844/ 016-2620449 skrg sblm stok habis atau terus ke www.inspirasihana.com ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Atau terus ke butik Inspirasihana Ipoh .Gps Butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari Isnin hingga Sabtu jam 9 pagi hingga 6 ptg ๐Ÿ˜Š
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara ๐Ÿ˜Š
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Clearance sales shawl Instant labuh cantik Inspirasihana dgn free postage ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ .
.
โœ…Shawl instant soft awning Rayeena terdapat dalam saiz xl, xxl dan xxxl .
.
โœ…shawl instant dgn soft awning yang terletak cantik dari material innet moss crepe yang sejuk selesa dgn jahitan kemas kualiti butik .
.
โœ…dijahit terus dgn shawl instant two loops dari material chiffon panora pelangi yang sweet cantik dan sarung je dua kali dah elok terletak cantik .
.
โœ…dari 12 warna dah tinggal beberapa warna saja lagi yang cantik sweet serta matching dgn banyak pilihan warna baju dan dress .
.
โœ…sesuai dipakai harian , ke ofis atau special occiasion ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿป .
.
โœ…sehelai rm59 saja utk semua saiz ,
rm55 saja selai jika belian 2 lai
Rm50 saja selai jika belian 3 lai ke atas
.
. โœ…ada cabutan hadiah istimewa utk pelanggan yang mendapatkan rayeena dari hq .
.
โœ…wassap 016-2620844/ 016-2620449 skrg sblm stok habis atau terus ke www.inspirasihana.com ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Atau terus ke butik Inspirasihana Ipoh .Gps Butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari Isnin hingga Sabtu jam 9 pagi hingga 6 ptg ๐Ÿ˜Š
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara ๐Ÿ˜Š
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Most Popular Instagram Hashtags