[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

butikinspirasihana butikinspirasihana

3533 posts   56566 followers   1091 followings

Tudung Shawl Labuh Ekslusif  #tudungumrah #shawlumrah #instantshawl Shawl tudungUmrah haji Featured in Harian Metro, TVAlHijrah,IKIM,TV3 AstrOasis,TV9, Wasap/Telegrm 016-2620844

http://www.inspirasihana.com/new-arrival

Mencari - cari tudung dan shawl umrah yang berkualiti tinggi , anggun bersyariat dan selesa untuk menunaikan solat , umrah dan travel friendly ???
.
.
Alhamdulillah Inspirasihana mencetuskan Fenomena #shawlumrah #tudungumrah #tudungtelekung yang mudah dipakai , ironless , selesa berkualiti dan mudah dipakai harian amnya dan khas untuk menunaikan #umrah serta #haji 😊😊😊
.
.
3 design tudung denim soft awning berdagu Assofa , shawl berdagu soft awning Arraudhah dan tudung Telekung soft awning berdagu Madeena begitu sinonim dengan semua tetamu Allah yang telah memilikinya dari Inspirasihana untuk menunaikan umrah dan haji sepanjang tahun. Alhamdulillah semuanya memberikan respon yang positif dan repeat order beberapa kali untuk yg tersayang ter.asuk diri sendiri untuk menunaikan umrah haji dengan sangat mydah dan selesa in sha Allah.
.
.
Ibadah lebih mudah dan selesa dengan tudung instant, shawl instant dan tudung telekung instant soft awning berdagu dari #inspirasihana yang selesa dan anggun bersyariat. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Indahnya memakai tudung , shawl dan tudung telekung #umrahhaji yang sangat sejuk, tidak melekap dan rasa tenang menunaikan ibadah Umrah haji dan ibadah harian dengan design ready to solat dari InspirasihanaπŸ‘
.
.
Travel friendly sebab ironless hanya gulung2 je pas tu sarung dua kali .Bila nak pakai terus sarung je terletak elok dgn 15 warna Yg sweet dari saiz xl , xxl dan xxxl untuk shawl Instant Arraudhah dan Tudung Denim Assofa serta 7 warna yang cantik untuk Tudung Telekung Madeena telah memenuhi keperluan #inspirasihanalovers menunaikan umrqh dan haji dengan selesa , mudah , cepat dan bersyariat. Masya Allah banyak sangat pilihan warna terbaik untuk bakal tetamu AllahπŸ‘
.
.
Jom grab Hari Ni sebelum Stok habis Di http://www.wasap.my/60162620844 atau terus Di www.inspirasihana.com & klik bahagian tudung shawl umrah haji juga dari stokis 😊
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
Jom follow pelbagai tips umrah haji dan produk umrah haji Inspirasihana juga di .
.
@umrahhaji_ih
@umrahhaji_ih .
.

#tudunglabuh #shawllabuh #shawlumrah #tudungumrah #telekungsolat #umrah #haji #umrah2017 #haji2017 #readytosolat #bertudungkeranaAllah #tudungtelekung

Tercari-cari Tudung telekung umrah haji 3 dalam 1 yang sejuk selesa sepanjang hari ? 😊

Tudung Telekung madeena boleh pakai dgn pelbagai gaya dengan jahitan kemas kualiti butik membuatkan kita merasa sangat selesa dipakai harian atau beribadah kepada Allah.

Tak perlu susah-susah nak bawak banyak tudung dan telekung ke tanah suci atau travelling sebab sehelai tudung telekung saja boleh dipakai dengan pelbagai gaya untuk dibuat tudung, shawl at telekung .

Lagi mudah sebab tak perlu iron , gulung-gulung je terus pakai cepat mudah dan selesa sangat.

Promosi free postage untuk semua tudung telekung umrah haji Madeena dengan 7 pilihan warna yang "limited stok " telah bermula hari ini .

Jom wasaap terus ke 016-2620844 sebelum kehabisan stok 😁

Boleh juga terus ke Butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps Butik Inspirasihana Ipoh atau dapatkan dari ejen Inspirasihana yang sah sebelum stok habis πŸ˜ƒ
.
.

Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Sedikit perkongsian sewaktu umrah tempohari.
Persekitaran Jabal Uhud meninggalkan kesan yang mendalam di mana di tempat inilah telah syahid Saidina Hamzah dan para sahabat baginda Rasulullah s.a.w

Walaupun cuaca agak panas, tapi umisafiyya masih selesa memakai Mini Telekung Madeena yang dihadiahkan oleh #butikinspirasihanaipoh , sangat selesa dan tidak perlu iron.
Terima kasih kepada Ceo @butikinspirasihana dan #teaminspirasihana kerana menyajikan #tudungumrahaji yang berkualiti.dan selesa.

#inspirasihanalovers
#minitelekungumrahhaji
#telekungmadeena
#hajiumrah2017
#tudunglabugassoffa
#tudunglabuhsyahadah
#instantshawlhajiumrah
#arraudhahxxl
#umrah2017
#cutisekolah

Nak pergi umrah haji pun dah ada shawl Instant two loops ready to solat??? .
.
.
Inilah kelebihan Shawl Instant soft awning berdagu Arraudhah yang sentiasa menjadi pilihan tetamu Allah di Inspirasihana.
.
.
Shawl instant soft awning dari material moss crepe terpilih yang berkualiti tinggi dengan rasa nyaman dan sejuk selesa menyarungnya .
.
Dengan shawl instant saja dah boleh solat di mana saja berada dan boleh dipakai harian tanpe perlu iron. Masya Allah menjimatkan masa dan memudahkan para tetamu Allah dan aktiviti kita seharian .
.
.
Nak gulung2 traveling pun mudah dan cepat, terus sarung je dua kali .
.
.
Shawl instant moss crepe berdagu Arraudhah didesignkan bagi memberikan nafas baru untuk design tudung atau shawl traveling Umrah haji yang sangat selesa dan fleksibel untuk semua peringkat usia dan sesuai dipakai khusus untuk menunaikan umrah haji, dipakai harian atau ke tempat kerja πŸ˜ƒ
.
.
Didatangkan dengan 15 warna pilihan dari saiz xl, xxl dan xxxl untuk pilihan semua wanita muslimah .
.
.
Kalau risau Stok cepat habis . Boleh dapatkan Shawl Instant Moss Crepe soft awning berdagu Arraudhah sekarang sblm stok habis lagi.
.
.
Wassap terus pada cik Nurul skrg Di 016-4194078 / 016-2620449 utk mendapatkan harga istimewa sebelum stok habis.
.
.
Nak online pun boleh Di www.inspirasihana.com .
.
@kataloginspirasihana .
.Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
#shawllabuh #tudunglabuh #shawlinstantumrahhaji #shawlumrahhaji #tudungumrahhaji #inspirasihana
#shawlumrah #tudungumrah #shawlinstantarraudhah #fenomenaarraudhah

Nak pergi umrah haji pun dah ada shawl Instant two loops ready to solat??? .
.
.
Inilah kelebihan Shawl Instant soft awning berdagu Arraudhah yang sentiasa menjadi pilihan tetamu Allah di Inspirasihana.
.
.
Shawl instant soft awning dari material moss crepe terpilih yang berkualiti tinggi dengan rasa nyaman dan sejuk selesa menyarungnya .
.
Dengan shawl instant saja dah boleh solat di mana saja berada dan boleh dipakai harian tanpe perlu iron. Masya Allah menjimatkan masa dan memudahkan para tetamu Allah dan aktiviti kita seharian .
.
.
Nak gulung2 traveling pun mudah dan cepat, terus sarung je dua kali .
.
.
Shawl instant moss crepe berdagu Arraudhah didesignkan bagi memberikan nafas baru untuk design tudung atau shawl traveling Umrah haji yang sangat selesa dan fleksibel untuk semua peringkat usia dan sesuai dipakai khusus untuk menunaikan umrah haji, dipakai harian atau ke tempat kerja πŸ˜ƒ
.
.
Didatangkan dengan 15 warna pilihan dari saiz xl, xxl dan xxxl untuk pilihan semua wanita muslimah .
.
.
Kalau risau Stok cepat habis . Boleh dapatkan Shawl Instant Moss Crepe soft awning berdagu Arraudhah sekarang sblm stok habis lagi.
.
.
Wassap terus pada cik Nurul skrg Di 016-4194078 / 016-2620449 utk mendapatkan harga istimewa sebelum stok habis.
.
.
Nak online pun boleh Di www.inspirasihana.com .
.
@kataloginspirasihana .
.Anggun Bersyariat Indah Terpelihara.
.
.
#shawllabuh #tudunglabuh #shawlinstantumrahhaji #shawlumrahhaji #tudungumrahhaji #inspirasihana
#shawlumrah #tudungumrah #shawlinstantarraudhah #fenomenaarraudhah

Masya Allah comeback #tudungumrah #shawlumrah #raudhah yang ekslusif dan unik .Sejuk selesa dan tak perlu iron dengan design ready to solat yang sesuai untuk tetamu-tetamu Allah dan dipakai harian πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Jom grab lekaih sblm stok habis 😊😊😊
.
.
Jom wasaap terus ke 016-2620844 sebelum kehabisan stok 😁

Boleh juga terus ke Butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps Butik Inspirasihana Ipoh atau dapatkan dari ejen Inspirasihana yang sah sebelum stok habis πŸ˜ƒ
.
.

Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Denim syahadah kembali menambat hati #inspirasihanalovers dengan design denim soft awning berdagu yang sangat sesuai untuk ibadah umrah haji dan ready to solat.
.
.
Dengan material yang tidak perlu iron , lebut sejuk selesa dan tidak melekap in sha Allah.
.
.
Diberikan nafas baru dengan jahitqn yang lebih berkualiti tinggi dan kemas membuatkan denim Syahadah antara hot item yang hampir habis di #butikinspirasihana #ipoh pada semua ejen dan di online .
.
.
Dengan 7 warna baru dari saiz xl, xxl dan xxxl masya Allah fast selling πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Terus wasssp ke 016-4174078/ 016-2620844 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Nak online terus pun boleh di www.inspirasihana.com atau dapatkan terus dari semua stokis Inspirasihana sblm stok habis 😊😊😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Denim syahadah kembali menambat hati #inspirasihanalovers dengan design denim soft awning berdagu yang sangat sesuai untuk ibadah umrah haji dan ready to solat.
.
.
Dengan material yang tidak perlu iron , lebut sejuk selesa dan tidak melekap in sha Allah.
.
.
Diberikan nafas baru dengan jahitqn yang lebih berkualiti tinggi dan kemas membuatkan denim Syahadah antara hot item yang hampir habis di #butikinspirasihana #ipoh pada semua ejen dan di online .
.
.
Dengan 7 warna baru dari saiz xl, xxl dan xxxl masya Allah fast selling πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Terus wasssp ke 016-4174078/ 016-2620844 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Nak online terus pun boleh di www.inspirasihana.com atau dapatkan terus dari semua stokis Inspirasihana sblm stok habis 😊😊😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Denim syahadah kembali menambat hati #inspirasihanalovers dengan design denim soft awning berdagu yang sangat sesuai untuk ibadah umrah haji dan ready to solat.
.
.
Dengan material yang tidak perlu iron , lebut sejuk selesa dan tidak melekap in sha Allah.
.
.
Diberikan nafas baru dengan jahitqn yang lebih berkualiti tinggi dan kemas membuatkan denim Syahadah antara hot item yang hampir habis di #butikinspirasihana #ipoh pada semua ejen dan di online .
.
.
Dengan 7 warna baru dari saiz xl, xxl dan xxxl masya Allah fast selling πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Terus wasssp ke 016-4174078/ 016-2620844 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Nak online terus pun boleh di www.inspirasihana.com atau dapatkan terus dari semua stokis Inspirasihana sblm stok habis 😊😊😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊
.
.
#tudungumrah #umrah #haji #tudungtravel
#shawllabuh #tudunglabuh #tudungumrahhaji #puccilabuh #personalshopper #bawalbidang60 #tudungbidang60 #shawlinstantlabuh #instantshawllabuh #tudungumrah #umrah2017 #haji2017
#inspirasihanalover #puccilabuh #puccilabuhpatuhsyariah #wanitasolehah #bertudungkeranaAllah #shawlumrah #shawltravel #inspirasihana #inspirasihanalover
#tudunglabuh #shawllabuh

Selamat tengahari dan selamat bercuti sekolah bersama anak-anak tercinta .
.
.
Alhamdulillah tudung sekolah Inspirasihana yang dipanggil Hannakids School bakal menjimatkan masa ibu-ibu kerana tudung sekolah yang lembut dan selesa ini tidak perlu lagi diiron in sha Allah , sangkut atau gulung-gulung je dah boleh terus sarung pakai ke sekolah.
.
.
Ada 5 pilihan warna putih nila , purple pengawas, biru pengawas ,pink puteri islam dan hitam yang sesuai untuk aktiviti sekolah .
.
.
Terdapat dalam 2 saiz s dan m. Saiz s dengan kelabuhan 21 cm sesuai untuk anak-anak tadika sehingga umur 8 tahun darjah 2 dan saiz m pula sesuai untuk anak darjah 3 sehingga darjah 6 in sha Allah πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» Anak-anak pun tak perlu susah membetulkan tudung pada bahagian muka sebab tudung ni dah siap dijahit soft awning yang selesa mengikut wajah anak-anak. Terletak dan terbentuk cantik membuatkan si comel "confident " ke sekolah in sha Allah πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Harga yang sangat mampu milik untuk semua ibu-ibu untuk mendapatkan pilihan tudung sekolah selesa yang terbaik untuk si manja bersemangat setiap hari ke sekolah tanpa perlu risau tudung senget benget hehe πŸ˜ƒ .
.
RM23 sahaja untuk SIZE S
RM25 sahaja untuk SIZE M

Size S RM20 sahaja utk 3 helai ke atas
.
.
Size M RM23 utk 3 helai ke atas
3 helai ke atas retails free postage πŸ˜ƒ.
.
.
.
Risau habis ????
Terus wasssp ke 016-2620844 / 016-2620449 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah dan #tudungsekolah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊

Selamat berhujung minggu dan bercuti sekolah bersama keluarga tercinta .
.
.
Alhamdulillah tudung sekolah Inspirasihana yang dipanggil Hannakids School bakal menjimatkan masa ibu-ibu kerana tudung sekolah yang lembut dan selesa ini tidak perlu lagi diiron in sha Allah , sangkut atau gulung-gulung je dah boleh terus sarung pakai ke sekolah.
.
.
Ada 5 pilihan warna putih nila , purple pengawas, biru pengawas ,pink puteri islam dan hitam yang sesuai untuk aktiviti sekolah .
.
.
Terdapat dalam 2 saiz s dan m. Saiz s dengan kelabuhan 21 cm sesuai untuk anak-anak tadika sehingga umur 8 tahun darjah 2 dan saiz m pula sesuai untuk anak darjah 3 sehingga darjah 6 in sha Allah πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» Anak-anak pun tak perlu susah membetulkan tudung pada bahagian muka sebab tudung ni dah siap dijahit soft awning yang selesa mengikut wajah anak-anak. Terletak dan terbentuk cantik membuatkan si comel "confident " ke sekolah in sha Allah πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Harga yang sangat mampu milik untuk semua ibu-ibu untuk mendapatkan pilihan tudung sekolah selesa yang terbaik untuk si manja bersemangat setiap hari ke sekolah tanpa perlu risau tudung senget benget hehe πŸ˜ƒ .
.
RM23 sahaja untuk SIZE S
RM25 sahaja untuk SIZE M

Size S RM20 sahaja utk 3 helai ke atas
.
.
Size M RM23 utk 3 helai ke atas
3 helai ke atas retails free postage πŸ˜ƒ.
.
.
Risau habis ????
Terus wasssp ke 016-2620844 / 016-2620449 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah dan #tudungsekolah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊

Selamat berhujung minggu dan bercuti sekolah bersama keluarga tercinta .
.
.
Alhamdulillah tudung sekolah Inspirasihana yang dipanggil Hannakids School bakal menjimatkan masa ibu-ibu kerana tudung sekolah yang lembut dan selesa ini tidak perlu lagi diiron in sha Allah , sangkut atau gulung-gulung je dah boleh terus sarung pakai ke sekolah.
.
.
Ada 5 pilihan warna putih nila , purple pengawas, biru pengawas ,pink puteri islam dan hitam yang sesuai untuk aktiviti sekolah .
.
.
Terdapat dalam 2 saiz s dan m. Saiz s dengan kelabuhan 21 cm sesuai untuk anak-anak tadika sehingga umur 8 tahun darjah 2 dan saiz m pula sesuai untuk anak darjah 3 sehingga darjah 6 in sha Allah πŸ˜ƒπŸ‘πŸ» Anak-anak pun tak perlu susah membetulkan tudung pada bahagian muka sebab tudung ni dah siap dijahit soft awning yang selesa mengikut wajah anak-anak. Terletak dan terbentuk cantik membuatkan si comel "confident " ke sekolah in sha Allah πŸ˜ŠπŸ‘
.
.
Harga yang sangat mampu milik untuk semua ibu-ibu untuk mendapatkan pilihan tudung sekolah selesa yang terbaik untuk si manja bersemangat setiap hari ke sekolah tanpa perlu risau tudung senget benget hehe πŸ˜ƒ .
.
RM23 sahaja untuk SIZE S
RM25 sahaja untuk SIZE M

Size S RM20 sahaja utk 3 helai ke atas
.
.
Size M RM23 utk 3 helai ke atas
3 helai ke atas retails free postage πŸ˜ƒ.
.
.
Risau habis ????
Terus wasssp ke 016-2620844 / 016-2620449 sebelum kehabisan stok πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Online terus ke www.inspirasihana.com atau terus datang ke butik Inspirasihana Ipoh dengan waze gps butik Inspirasihana Ipoh yang dibuka dari hari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 6 ptg 😊
.
.
Semua #shawlumrah #tudungumrah #telekungumrah dan yang terbaru #denimsyahadah dan #tudungsekolah juga boleh didapati dari semua ejen dah Inspirasihana di seluruh Malaysia , Singapore , Sabah dan Sarawak .😊
.
.
Anggun Bersyariat Indah Terpelihara 😊

Most Popular Instagram Hashtags