bunga.tudungkanak bunga.tudungkanak

1,801 posts   18,223 followers   2,121 followings

Tudung Bayi dan Kanak-kanak  🌹Jom didik anak-anak bertudung seawal usia πŸ’ˆOpen 24hours ❗No urgent order πŸ“ŒSSM REGISTERED : SA037xxx1-X To order please click link below πŸ‘‡

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Cantiknya adik kita ni pakai sparkle shawl 😍😍😍
.
.
Luar dalam boleh pakai.πŸ˜‰
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Comel je kan. Kecik2 pandai gayakan shawl. Mudah je dengan instant shawl sparkle. Luar dalam boleh pakai 😍
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Lagi Koleksi tudung kanak2 aljoofre dah super awesome! Beli 1 tudung macam dapat 2 tudung!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 12 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Design kalini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah;
βœ“ Tudung Shawl dua muka size S, M dan XL untuk umur 4 hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luarbiasa ini!
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #sitiaafiyah

Most Popular Instagram Hashtags