budiforward budiforward

374 posts   999 followers   144 followings

BudiForward  Pertubuhan Sukarelawan Sebaran Budi No.Pendaftaran PPM003-14-21092016 IG & FB: Budi Forward A Social & Community Development Platform

Budi Forward congratulates the new management of Malaysia baharu. Tahniah kepada *YB-YB semua.
Budi Forward is looking forward to working closely with all the YBs in building up the community in your areas to the betterment.

From social community programs to specific targeted projects that largely involve the niche community, we are here to serve you.

Tahniah again. *YB = Yang Berkhidmat
#malaysiabaharu #malaysiancabinet2018
#budiforward
#kabinetmalaysia2018
#kerajaanmalaysia

Yeahhh. 1k followers. Thank you ✌🏼❤️ #BudiForward

Thank you for the time and assistance 😊
.
.
Repost from @shafkass @TopRankRepost #TopRankRepost I spent the day volunteering with this generous souls for #shop4freemy . An event whereby refugees are able to select clothes, books and personal hygiene items entirely free!

The event was coordinated between @budiforward @teachfortheneeds 📷 credit goes to @budiforward

Thank you to the kind sponsors ❤️ .
.
#BudiForward
#UiTM
#TFTN
#HasanFoundation
#Shop4FreeMy

#Shop4FreeMy event for our Syrian’s brothers and sisters. Thank you to our kind contributors and sponsors. .
.
#BudiForward
#UiTM
#TFTN
#HasanFoundation
#Shop4FreeMy

Alhamdulillah. Terima kasih atas sumbangan 2 kotak brownies, seperti gambar ini, untuk dikongsi sempena projek #shop4freemy esok. Kami masih buka peluang untuk berinfaq dan sebarang pertanyaan sila berhubung dengan BFF @azimmmj. .
.
#BudiForward
#Shop4FreeMy
#UiTM
#TFTN
#charityproject
#charityproject
#FMEUiTM
#brownies
#sponsorship
#bazarpaknil

Terima kasih atas sumbangan barangan preloved seperti pakaian, soft toys, buku dan lain-lain lagi yang telah anda infaqkan bagi projek #shop4freemy yang akan berlangsung pada 28 Oktober 2017. Jumpa Di sana, InsyaAllah.
.
.
#BudiForward
#Shop4FreeMy
#UiTM
#FTFN
#charitydrive
#infaq
#socialwork

Alhamdulillah. Baru dapat pengesahan iaitu sebanyak 200 biji cheese tart akan disajikan kepada tetamu di acara Shop 4 Free pada hari Sabtu ini. Terima kasih kepada penyumbang yang telah sudi menyumbang. Semoga anda dilimpahi rezeki yang melimpah ruah atas sedekah ini. Aamiin ❤️ Kami masih buka peluang untuk berinfaq dan sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan BFF @azimmmj . .Cheese Tart sedap ini dari @norbahsproject ❤️ .
#BudiForward
#Shop4FreeMy
#UiTM
#TFTN
#charityproject
#FMEUiTM
#cheesetart
#sponsorship

Pada 22 Oktober 2017 dengan kerjasama Jabatan Belia dan Sukan WP Kuala Lumpur, Budi Forward dan MG Collaborative, Program Bual Bicara Anak Muda Kuala Lumpur dan Karnival Cari dan Kongsi Rezeki telah berjaya dilaksanakan. Penyerahan unit inovasi pancuran mudah alih (lite shower) dan juga projek "Back to School" juga telah terlaksana. 3 set "lite shower" telah diberikan kepada 3 buah NGO yang terpilih dan 80 murid asnaf telah menerima set beg sekolah dan kelengkapan alat tulis atas usaha Budi Forward dan sumbangan orang ramai. Program eRezeki yang memberi manfaat kepada orang ramai dengan menggunakan platform digital juga merupakan pengisian semasa program ini dijalankan. Terima kasih kepada semua yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak langsung kerana menjayakan program ini.

#budiforward
#charity
#backtoschool
#liteshower

Salam. Kami sedang mencari sponsors utk simple pastries (kuih / biscuits / buns etc) utk event bersama syrian refugees pada Ahad ini 28 Oct 2017. Jika ada yg sudi utk menyumbang boleh tinggalkan comment atau dm kami utk details. .
.
P/S: pls help to spread this news to others 😊
.
.
#budiforward
#tftn
#uitm
#shop4freemy
#charityevent

Majlis Penyampaian sumbangan bag sekolah dan peralatan tulis bagi Projek ‘Back To School’ untuk pelajar-pelajar asnaf di kawasan Kuala Lumpur dan penyerahan unit lite shower kepada badan NGO telah berlangsung semalam 22 Okt 2017 di Kompleks Belia & Sukan WPKL disempurnakan oleh Pengarah Jabatan Belia & Sukan Tuan Abd Aziz Abd Rahman dan Tuan Haji Gulam Pengarah V4KL@Unity.
.
.
Gambar-gambar program akan dikongsi di post akan datang.
.
.
#BudiForward
#BackToSchoolBudiForward
#karnivalcaridankongsirezeki
#jabatanbeliasukanwpkl
#charity
#erezeki

Salam Jumaat. Sedekah memperbaiki dunia saudara kita dan Allah akan memperbaiki akhirat untuk kita. .
.
Tabung Projek Back To School masih dibuka untuk sumbangan bagi kita sama-sama meraikan anak-anak asnaf yang perlu dibantu. (Boleh rujuk post terdahulu).
.
.
Sumbangan boleh disalurkan ke akaun PERTUBUHAN SUKARELAWAN SEBARAN BUDI (PPM003-14-21092016) • Maybank Islamic 562209643618 • Email budiforward@gmail.com • Catatan back2school. Sebarang jumlah sumbangan ikhlas juga dialu-alukan. .
.
#budiforward
#backtoschoolbudiforward
#kembalikesekolahbudiforward
#charity
#infaq

Most Popular Instagram Hashtags