budieyators budieyators

514 posts   1,781 followers   681 followings

Budieyators  Kelab pembaca, peminat, penyokong dan pengikut setia Blog Budiey.com. Jom dapatkan Baju T Budieyators sekarang!

Premiere With Budiey - ROH YANG TAK TERLIHAT #premierewithbudiey #rohyangtakterlihat #budieyators #budieydotcom

Terima kasih kepada semua #budieyators dan selebriti yang hadir menonton filem PETER RABBIT. Sebuah filem yang cukup menghiburkan dan tak membosankan. 📷: @aqoimran #premierewithbudiey #budieyator #budieydotcom #peterrabbitMY

Ohsem treatment. Thank you AESTHETICS SKIN! #Repost @aestheticskin
・・・
Kita semua dilahir dengan struktur tulang dan ciri-ciri yang amat berbeza. Serta, ada yang dilahir secara genetic dengan wajah yang tidak simetri.
Contoh: Muka bengkok, Senyuman yang tidak simetri,dan lain-lain.


Faktor-faktor yang dinayatakan di atas memainkan peranan yang penting sebab ia bagi impresi pertama terhadap anda kepada orang lain.


Cara-cara untuk mengenal pasti jika anda mempunyai bentuk wajah yang simetri:
Tidak mampu buka dan tutup mulut dengan lancar.Dua-dua mata, hidung, pipi, dan mulut tidak seimbang.


☝🏻5 ciri-ciri wajah biasa yang tidak simetri:
❌Hidung bengkok,
Mata kening tidak seimbang
❌Muka yang bersegi
Tulang pipi yang tidak seimbang dan berbeza
❌Tidak seimbang di sebelah dua muka
✅Kita boleh menyelesaikan masalah anda! .

Biar anda berasa yakin lagi dengan cara yang semula jadi!


✅Tiada pembedahan, tiada suntikan, tiada ubat yang diperlukan, dan tiada kesan sampingan!


@budiey did Korea Face Reshaping + R lift.

💓R lift Baby fat now at RM 580 only ‼️
+ Korea Face Reshaping Treatment ( Tag 8 friends below to get it for FREE) + FREE BODY HEALTH TEST🎁🎈 + FREE HAND PARAFFIN TREATMENT🎁🎊 + EXTRA 1 LUCKY DRAW 🎁🎉

• 📞Contact:
☎️Puchong: 03-8066 8769 ☎️Sunway: 03-5612 0250 / 011 2625 7967‬
📱WhatsApp: 010 - 220 9299

Party Budiey kembali lagi! Party tahunan untuk meraikan pembaca dan pengikut setia Budiey bakal diadakan pada 29 April 2018 di 137 Cafe & Bistro, Ampang Waterfront.
Kepada yang nak hadir #partybudiey11tahun ini boleh daftar sekarang! Tempat terhad hanya 160 sahaja. Hadiah cabutan bertuah lumayan menanti korang.
It's going to be better & bigger! Come join us at Budiey.com Blog 11th Anniversary Party… promises you a stronger platform & exposure. More activities with celebrities, games, lucky draw & lots of entertainment for Budieyators means more advertising spots for your product & brand awareness!
.
Interested to be part of our SPONSOR? Email me at budiey.isma@gmail.com now!
.
Tag your frens, share & repost are welcome. See you there ya!
.
#Budieyators #PartyBudiey #2018 #budieydotcom #budiey #blogger #photographer #videographer #brand #product #malaysia #sponsor #fashion #budieycarisponsor #magazine #blogger #menstyle #sponsorship #socialmedia #igers #party #ulangtahunbudieydotcom #partybudiey11tahun

Jangan lupa temu janji kita esok pagi. Budiey akan berbual santai bersama Mawi & Anas pasal Fattzura Fairytale... eh tak tak tak... pasal dunia K-Pop. Haaa... dengarkan Radio Zayan la esok! #Repost @zayan.my
・・・
Istimewa pagi nanti kami bawakan Budiey untuk bersama menemani Mawi & Anas di #zayansalambros . Nak tahu apa cerita menarik yang dikongsikan dari mereka ni kena dengarkan ok bermula jam 6 hingga 10 pagi nanti. #indahdihati #zayansalambros

Dua skrin LED gergasi menjadi pengapit pentas yang 80% diolah menjadi padang bola. Lakonan yang mantap bersama skrip digubah kepada lagu-lagu hip-hop diselarikan dengan rentak tari yang cukup energetik menjadikan pementasan ini berjaya mengangkat naskah filem kepada sebuah teater muzikal. Tahniah buat seluruh pasukan produksi yang menjayakan pementasan ini yang dikatakan bertuah menjadi antara yang pertama diberi keistimewaan buat persembahan selepas Istana Budaya dibaik pulih. Jangan lupa beli tiket dan tontonlah di Istana Budaya dengan hati yang terbuka. Pementasan OLA BOLA THE MUSICAL bermula pada 8 Februari 2018. #olabolathemusical #budieyators #budieydotcom

Terima kasih kepada Budieyators yg sudi hadiahkan kek sempena ulangtahun #budieydotcom ke-11 masa premiere THE COMMUTER tadi. 📷: @firmanmohtar

Tiket Gala Premiere filem AYAT AYAT CINTA 2 dah ada. Kepada pemenang, sila hubungi pembantu Budiey untuk ambil tiket korang. Jangan lupa hashtag #aac2 #budieydotcom #premierewithbudiey #budieyators

#Repost @mariajjcm
・・・
Terima kasih Budiey Isma jemput saya menonton premier filem 'Star Wars The Last Jedi' dengan selebriti dan Budieyators Harry,Nabil dan ramai lagi😃😃😃 Filem terakhir mendiang Carry Fisher yang memegang watak 'Princess Leia'
Pengakhirannya bagi saya sedih sebab Luke Skywalker😢😢😢 Nak tahu kesudahannya sila tengok sendiri ya tapikan saya rasa macam ada sambungan lagi ehhhh😁😁😁 #KelasKauMaria
#BeautifulMaria
#BetulTuMaria
#RatuLatePost
#MTSOotd
#IGKenaHacked
#IHateHackers
#HackerCanGoToHell
#LetsCatchHackers
#PremierWithBudiey
#PreviewWithBudieyators
@budiey
@budieyators
@jajasofean
@abiljamalie
@firmanmohtar
@chubx_baek

Thank you Hery. #Repost @mistahery
・・・
Last night movie premiere; Ferdinand. Thank you @budiey for invitation. @quillcitymallkl @gscmovies #ferdinand

Most Popular Instagram Hashtags