budiey budiey

18874 posts   86321 followers   3307 followings

Budiey Dot Com Media  πŸ† Lifestyle & Entertainment Blogger πŸ“· Founder Budiey.com 🎁 Youtuber & Reviewer πŸ’œ Followers @Budieyators πŸŽ‚ Baker @Budieylicious πŸ“€ #PremiereWithBudiey

http://www.budiey.com/

Sometimes you have to forgive & forget. Forgive them for hurting and forget they even exist.
.
Menjejak Sun Temple yang dibina lebih 800 tahun lalu. Tertarik dengan ukiran batu di sekeliling kuil ini yang penuh ceritera suka duka dan simetri tersendiri. #TripBudieyBhubaneswar #VacaywithAirAsia #Budieydotcom #TravelogueBudiey #budieyators #tripbudieyindia #travelblogger

Jom ramai ramai esok turun ke subang jaya memang ada gaya mcm hari hari raya .. check it out .. lets rocking .. ada cabutan bertuah dgrnye .. marilaa !! .. tq suria fm πŸ™.. #rockgesek #rockkemas @suriamalaysia @kudien_rafee

Menjejak Sun Temple yang dibina lebih 800 tahun lalu. Tertarik dengan ukiran batu di sekeliling kuil ini yang penuh ceritera suka duka dan simetri tersendiri.
TripBudieyBhubaneswar #VacaywithAirAsia #Budieydotcom #TravelogueBudiey #budieyators #tripbudieyindia #travelblogger

Tinggal 1 hari lagi untuk kemuncak Jelajah Suria 10 Tahun yang akan berlangsung di Mydin USJ, Subang Jaya yang akan kami bawakan bersama artis2 gempak @akim_themajistret, @mrhazama1, @syamel_official , @liyanajasmay, @dramabandmy, @awirafael, @aizatamdan, @kakaazraff, @sydshamim. Dannnn kalau korang nk minum petang bersama @aizatamdan jgn lupa hantarkan pickup line kepada kami 😘. #suriafm #suriamalaysia #jelajahsuria10tahun #segalanyahiburan @suriamalaysia

Jom dapatkan akhbar Harian Metro hari ni, ada tulisan dan gambar-gambar sekitar Kem Percutian Bersama Peminat Datin Alyah.

#AIFFACOUNTDOWN 6 more days until the ASEAN International Film Festival & Awards begins! Have you bought your tickets to our Gala Night yet? #aiffa2017 #kuching #budieydotcom #sarawak #michelleyeoh

Hai korang! @afgansyah.reza dah ajak korang untuk terus setia bersama kami #suriamalaysia tgk live update di IG Suria FM. Byk gambar dan video menarik. #suriafm #suriamalaysia #suria10tahun #jelajahsuria10tahun #segalanyahiburan @suriamalaysia

Behind the scenes #Repost @rozisangdewi
・・・
Di sebalik tabir fotografi kulit album #simetrisiti #albumdct2017 @ctdk. Terima kasih kesemua 'talent' atau model Sitizone yang terlibat.

🎼 Ketika cinta
Telah bersarang
Taklukkan dua manusia
untuk hanyut dalam rasa

Dan rindu datang
Setiap saat
Seolah tak mengizinkan
Sedetik pun untuk berpisah

Dan kini aku di sini
Merasakan segala keindahan dirimu
Menutup mata atas semua kelemahanmu
Ku melihatmu sempurna tak terungkap kata

Hilanglah kenangan luka
Tergantikan cerita yang berkisahkan cinta
Dan memberi harapan untuk kita berdua
Saling menjaga dan setia untuk selama-lamanya

Tak sanggup aku melawan
Segala perasaan
Memang ku jatuh cinta
Dan ini hanyalah untuk dirimu
Persembahan untukmu
Dirimu kekasihku

Dan kini aku di sini
Merasakan segala perasaan cintaku
Di dalam pengabdian seumur hidupku
Saling menjaga dan setia
Untuk selama-lamanya
Saling menjaga dan setia
Untuk selama-lamanya 🎼
#segalaperasaan #sitinurhaliza #simetrisiti

Ceritera lewat sore tadi... sempat merungkai sejarah Udaygiri Caves yang punya misteri dan rahsia tersendiri.

#TripBudieyBhubaneswar #VacaywithAirAsia #Budieydotcom #TravelogueBudiey #budieyators #tripbudieyindia #travelblogger

Life isn’t always sunshine and butterflies. Sometimes you got to learn to smile through the pain.

#TripBudieyBhubaneswar #VacaywithAirAsia #Budieydotcom #TravelogueBudiey #budieyators #tripbudieyindia #travelblogger

Assalamualaikum @aidijuma Lovers πŸ€—πŸ€—
Thank you so much dear @farahanimrazak @modestfashionlondon
Grab yours TODAY!!!
.
SHOP NOW! πŸ‘‡ 🌈 Online Store
www.aidijuma.com πŸ’»
Its easy and simple 🌹
@scarfmachine @aidijuma_brunei
Aidijuma Scarf
#ScarfWithSoul - "wear it as you"
#QualityisPriority
#BawalPrintedLove(BPL)
#BawalTone(BT)
#BestPriceinTown
#Aidijuma
#Bawal πŸ“·: @aidijuma

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags