budiey budiey

19355 posts   92763 followers   3352 followings

Budiey Dot Com Media  🏆 Lifestyle & Entertainment Blogger 📷 Founder Budiey.com 🎁 Youtuber & Reviewer 💜 Followers @Budieyators 🎂 Baker @Budieylicious 📤 #PremiereWithBudiey

http://www.budiey.com/

#Repost @aidijuma
・・・
Assalamualaikum all #bawalpeople we from @aidijuma @aidijuma_brunei wish all of you "Salam Ramadhan".
.
"Ramadhan is here, Here is Ramadhan. Ramadhan is coming, The time that is blessed. Ramadhan is coming, The time we love best. The month in which the Qur'an was sent; A time of great blessing in which to repent. Fasting for Allah is a great Muslim deed; Controlling desires and Suppressing greed. “ .
.
Aidijuma Scarf
#scarfwithsoul - "wear it as you"
.
@aidijumacatalogue
Counting Day NEW Release
.
Bawal Basic (plain )
Bawal Tone (BT)
Bawal Printed Love (BPL)
Bawal Printed Care (BPC)
#happeningsoon
#tonedownramadhan
#prettyofpastelraya
.
BUY NOW ! 🎯ONLINE STORE
www.aidijuma.com
.
🎯CONCEPT STORE
nationwide #malaysia 🇲🇾
The Mall #brunei🇧🇳
@aidijuma_brunei .
🎯SCARF MACHINE #wegotoyou
@scarfmachine 🚚
#onlineoffline
.
🎯VENTURE STORE
www.lazada.my
www.11street.my
www.hijup.com #comingsoon #indonesia
.
.
Latest News feed
Twitter : @aidijuma_scarf
facebook : www.facebook.com/aidijumascarf
instagram :
@aidijuma
@aidijuma_brunei
@aidijuma_catalogue
@scarfmachine
youtube : Zakirah Zainal ( Subscriber : 37,471 )
.
Lets prepare for terawih tonight ladies😍. Assalamualaikum!
.
#1
#aidijuma
#tudungbawal
#bawalaidijuma
#scarf
#tudung
#hijab
#bawal
#BawalPlain
#BawalTone
#BawalPrinted
#modestfashion
#retail
#noweveryonepakaibawal

Selamat menyambut bulan Ramadan, Luke. Nanti kita berbuka puasa sama-sama nak? #Repost @iswanismail88
・・・
Salam Jumaat semua dan selamat menyambut bulan Ramadan! Bersihkan hati, jernihkan fikiran dan sucikan perbuatan. Harap2 besok Luke dpt berbuka puasa ngan Zuyyin 🙈 #heroseorangcinderella #Lukyin #Ramadan #fasting

#Repost @karyaseni
・・・
📺Assalamualaikum semua!!! Dah makan ke belum? Kami ada berita baik nak maklumkan untuk semua!!! Lagi drama adaptasi dari novel terbitan Penulisan2u bakal bermain di kaca tv anda! Siapa dekat sini yang tak sabar nak tengok drama adaptasi terbaru arahan pengarah terkenal, Rusdi Ramli ( @rusdiramliofficial )???📺
.

Apakah agaknya yang cuba disembunyikan oleh Nilla? Apakah sebenarnya peristiwa lama yang cuba Nilla lupakan? Apakah yang akan berlaku? Siapa pula Nadine Tasyriff? Ke mana Nadine Tasyrif menghilang selama ini? Dan siapa Nilla si budak garang yang membuatkan Zein Asyraff bagai nak gila mengejarnya siang dan malam? Kalau nak tahu, kenalah tonton drama ni!!! Confirm jatuh hati! 😍😍 .
Buat semua yang pernah baca novel Mr. Stalker…Saya Cintakan Awaklah, jom kita saksikan gandingan mantap @amaris.official dan @mona.allen dalam drama bersiri terbaru Mr. Stalker…Saya Cintakan Awaklah setiap hari sepanjang Ramadhan jam 6.00 petang, eksklusif di HyppSensasi Saluran 116 hanya di HyppTV bermula HARI INI (26 Mei 2017). Jangan lupa ya! .
Untuk dapatkan novel Mr. Stalker, Saya Cintakan Awaklah! karya asal penulis Hannah Ezaty (@han.ezaty ) anda boleh membuat langganan melalui aplikasi Karyaseni di Google Play atau App Store Nikmati RM 3 diksaun dan penghantaran secara percuma. 📲
.
Selamat berpuasa, semua!

#MrStalkerSayaCintakanAwaklah
#MSSCA
#dramaadaptasi
#karyaseni
#HannahEzaty
#PutraAmaris
#MonaAllen
#RusdiRamli
#HyppSensasi
#HyppTV
#HyppTVEverywhere
#hyppworld
#ramadhan2017
#penulisan2u
#ramadhantiba

Tahniah semua! Menurut Pengarah Michael Ang, rating jumlah penonton HERO SEORANG CINDERELLA episod 1 & 2 berjaya mengatasi rekod yg dicapai oleh SHMP! Yes! Ini adalah kerana keserasian antara Faz & Fattah makin IN dalam drama. So, kalau diorg betul2 bercinta di luar drama, jgn salahkan Mike ye. P/s: Cinta lokasi itu penting. Tak gitu?
.
#fattahamin
#fazura
#budieydotcom
#tengkuianuzzam
#nuramedina
#fattzura
#DoubleF
#heroseorangcinderella
#hscmendoniaaaaa
#fantaxfanti
#fantafanti
#fantafantimendoniaaaaa
#hottestcoupleintown
#fattzurahoneymoon
#pajupatta
#FO
#Fattastic
#Fazbulous

Hensem kurta merah ni. #Repost @dzulldeclassique_original
・・・
@khaibahar94
Kurta by @dzulldeclassique_original
TQ khai

My fevret! #Repost @umdomestic
・・・
Assalamualaikum dan Selamat pagi, anda semua sudah layan album terbaru dari @ctdk belum? Apa pendapat anda dengan album ini ya? Mari kita comment di bawah.
@Regrann from @cteafairuz - Lagu duet @ctdk bersama @jud1ka yang turut dimuatkan di dalam album #simetrisiti .. favorite song!! Haihh semua favorite lah.. !! 😍😍 siapa tak beli lagi album ni memang rugi besar.. jom dapatkan SimetriSiti 👍🏻👏🏻👏🏻 😀😀😀 #judika #sitinurhaliza #simetrisiti #kisahkuinginkan #regrann

Semua ciri-ciri idaman Faz ada pada Fattah Amin. Apalagi beraya di Pekan la kita ye? Ehhh gurau je... jgn serius sgt ye. #Repost @_fattahaddlct._
・・・
Sebut nama dia tiga kali dia pasti akan muncul. Hehehe #heroseorangcinderella RepostBy @kiffyrazak_nona: "Morning... semoga dipercepatkan jodoh itu dan ketemu insan yang terbaik... InsyaAllah.. kita doakan yang terbaik untuk kerjaya seni, perniagaan dan kehidupan seterusnya.. InsyaAllah aamin @missfazura lov Always... amboi yang belakang cik Abang tu sempat menjeling... hehehe @fattahaminz #heroseorangcinderella 😍" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Lagu SAHABAT dari Pok Jue memey best lah! #Repost @izzueislam
・・・
hai awak yg tgh bawak kereta tu, hati2 memandu sbb petang2 mcm ni jem terukk 🚗🚛🛵🚑🚌 Kalau ngantuk, dengar je lagu #sahabatizzueislam mesti hilang ngantuk. Saya rafique junaidi baru je lepas dengar, anda bila lagi? 🙈 #jangangelak

Bagaimana agaknya kisah seorang stalker menyintai seorang wanita yg penuh dgn kisah silam hitam yg membabitkan sebahagian dari dirinya sendiri?mampukah cinta itu bertahan atau kecundang di tengah jalan????haaa kalau nak tau jangan lupa saksikan drama Mr stalker...Saya Cintakan Awaklah! Bermula 26 Mei 2017 sepanjang bulan Ramadan ini jam 6 petang di HyppSensasi Saluran 116. Dah tengok jangan lupa #mrstalkersayacintakanawaklah tauuuu. Jumpa nanti😉 @hyppSensasi @HyppTV #tambahlagi #HyppSensasi #HyppTV

Most Popular Instagram Hashtags