[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

budiey budiey

17776 posts   100568 followers   3383 followings

Budiey Dot Com Media  πŸ† Lifestyle & Entertainment Blogger πŸ“· Founder Budiey.com 🎁 Youtuber & Reviewer πŸ’œ Followers @Budieyators πŸŽ‚ Baker @Budieylicious πŸ“€ #PremiereWithBudiey

http://www.budiey.com/

Part 2. Single terbaru Fazura berjudul CINTA LANGKA kolaborasi bersama Samsons dari Indonesia dalam pembikinan. Good luck! #Repost @fazbulouswarriors
・・・
Can't wait! πŸ™ŒπŸ»
C I N T A L A N G K A ❀️
Fazura X Samsons
@missfazura X @samsonstheband
#FazbulousInJakarta
#FazuraXSamsons
#CintaLangka
.
IG Stories @dashasultan

Single terbaru Fazura berjudul CINTA LANGKA kolaborasi bersama Samsons dari Indonesia dalam pembikinan. Good luck! #Repost @fazbulouswarriors
・・・
Can't wait! πŸ™ŒπŸ»
C I N T A L A N G K A ❀️
Fazura X Samsons
@samsonstheband
#FazbulousInJakarta
#FazuraXSamsons
#CintaLangka
.
IG Stories @dashasultan

LEBARAN SALE UP TO 50% OFF at BOHARI STORE !! & raya collections at Pesona Raya @sunwayputramall main concourse and vanity hall ... Jangan lupa untuk berkunjung ke @sunwayputramall - next PWTC.

Pada 1 June - 2 July 2017. Boleh shopping @bohari_kualalumpur ready to wear for Raya di sana.
Senang boleh try and tengok apa yang sesuai dengan diri, 😘😘😘 joom --- #raya2017collection #rayacollection #kualalumpur #malaysiastyle #mensfashion #bohari #bohariscarf #boharidatinset #boharikebayaraya #sunwayputramall #kualalumpur #safridzfashionhouse πŸ“·: @bohari_kualalumpur

Anak dengan ayah tapi nampak macam adik beradik @qalifff @the_haidars Sedondon Baju Raya.

Sedih pilu segala macam ada. #Repost @tv3malaysia
・・・
Kita upload pon menangis tau !! 😭😭 . Sedihnya last episod ni! Korang kena tengok tau #AndainyaTakdir last episod jam 10 mlm ini di TV3! @shukriyahaya @ninaiskandar #terimakasih

"Adakalanya kita ingin menghindari rindu ini. Namun apa daya, sebab ke mana pun ia pergi, ke mana pun aku pergi, ia tetap bintangnya malam ini. Dan dengan senang hati aku akan tetap menikmati setiap rindu ini, walau pun terkadang tidak menyenangkan. Namun, tidaklah kita harus pahami bahwa ketika memberikan sesuatu karena Allah haruslah yang terbaik dari yang terbaik ? Berikan yang terbaik untuk Allah, maka Allah akan juga memberikan yang terbaik untuk kita. Berdoalah, bersabarlah dan ikhlaslah akan setiap ketetapan-Nya.
β€’β€’β€’β€’
(Dalam Buku "Ketetapan Terindah.")
.
Panji Ramdana 2017
@islamdiary
@mdp.group
.
(Tag Sahabat Tersayangmu ^^) πŸŽ₯: @melodydalampuisi

Sebelum saksikan episode terakhir drama #andainyatakdir hari ni, jom ambik feel ramai-ramai dengan lagu (OST ANDAINYA TAKDIR) Setia Menunggumu oleh Sabhi Saddi di YouTube channel Nova!

@sabhisaddi

Link video di profile Nova Music.

#setiamenunggumu
#sabhisaddi
#andainyatakdir
#andainyatakdirtv3
#novamusicmy πŸŽ₯: @novamusicmy

Korang yg dalam perjalanan balik kampung tu berhati-hati di jalan raya ya. #Repost @yasinsulaiman
・・・
balik kampung

rasanya semua pun dah start cuti. so selamat bercuti & selamat menyambut syawal. meriahnya terasa!

#Repost @ramfc2020
・・・
Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin.
*
Dari Ramlee Awang Murshid & keluarga serta seluruh Team RAMbassador.
*
Sama-sama kita nantikan Filem Tombiruo serta karya-karya terbaru dari Ramlee Awang Murshid tidak lama lagi!
*
Pada syawal bakal menjelma ini, moga kita kurangkan wasangka dan mengeratkan semula silaturahim. Moga kita ketemu Ramadan yang bakal dirindui ini. InsyaAllah.
*
Kad Raya olahreka oleh @budakhutan_re *
#kadrayaramfc #salamsyawalramfc #syawal2017 #ramleeawangmurshid #filemtombiruo #tombiruopenunggurimba #semangathutan #therambassador #iamramians

Kesian pulak kat Puteri. #Repost @astrogempak
・・・
#GempakDrama : Cik Mawar ni melampau laaa...Kesian pulak kat Puteri...
.
.
#HeroSeorangCinderella #FattZura @fattahaminz @missfazura @uqashasenrose2 @fikryibrahim @aedyxashraf #KosongKosong#DariHati

Menetap di THE STRAITS HOTEL & SUITES, sebuah hotel yang mempunyai 352 bilik berhampiran persisiran pantai Selat Melaka cukup memberi ketenangan jiwa dan fizikal.

Walaupun agak singkat namun cukuplah untuk melepaskan tekanan kerja sambil bersantai bersama keluarga tercinta. Sekali sekala bertandang ke bumi bersejarah ini, saya rasa tak sah untuk menginap semalam dua.

Baca Pengalaman Budiey Menginap di The Straits Hotel & Suites: http://www.budiey.com/the-straits-hotel-suites/

Most Popular Instagram Hashtags