[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

budiey budiey

20426 posts   110399 followers   3485 followings

Budiey Dot Com Media  🏆 Lifestyle & Entertainment Blogger 📷 Founder Budiey.com 🎁 Youtuber & Reviewer 💜 Followers @Budieyators 🎂 Baker @Budieylicious 📤 #PremiereWithB

http://www.budiey.com/

Wow cantek beg LV baru tu! #Repost @ifa_raziah
・・・
Tq so much @budiey @budieyators belanja tgk wayang mlm ni filem #flatliners Wah bestnya filem ni👍👍 Fotografer @aqoimran #ifaraziah #ifaraziahdivas #artisversatilpopular #pukpukpukk

Budiey nak ucapkan tahniah buat penyanyi versatile bervokal lunak yang kini semakin menempa nama di Indonesia, Shiha Zikir di atas kejayaan melancarkan single terbarunya berjudul JAGAKAN DIA. Acara berlangsung dengan kerjasama dari Airish London di mana Shiha juga diumumkan sebagai duta terbaru produk Airish London. Tahniah @shihazikir @airishlondon @airishmalaysia
BACAAN LANJUT: http://www.budiey.com/shiha-zikir-jagakan-dia/ #jagakandia #airishlondon #budieyators #shihazikir #budieydotcom #airishmalaysia

Faz gigih tu hafal skrip #Repost @fattasticfazbulous
・・・
Abam rambut paras bahu berbaju biru #bluemyfavcolour 🤤😂 #FazbulousInIran 🇮🇷 #LahzeyeBiPayan #InAnEndlessInstant | 📹 @dashasultan

Tahniah @airishlondon di atas pelancaran duta produk AIRISH LONDON. #airishlondon #budieydotcom

Tahniah @shihazikir kini dilantik jadi Duta Airish London dan melancarkan single terbaru JAGAKAN DIA. @airishlondon @airishmalaysia #budieydotcom #shihazikir

Selamat pengantin baru Mohd Mentor. Semoga berbahagia selalu. #Repost @mohdmentor
・・・
Selesai sudah majlis perkahwinan sy Mohd dan pasangan sy ckin.. Alhamdulillah semua berjalan lancar.. Ribuan terima kasih kepada semua yg terlibat terutamanya femly kedua2 belah pihak kerana telah banyak membantu di hari majlis sy.. Ribuan terima kasih juga kpd semua sponsor yg terlibat iaitu .
.
Pelamin : @zeenbridal_zeen .
.
Busana persandingan : @zeenbridal_zeen .
.
Busana pernikahan : @shawn_ahn139 .
.
MUA : @adziim_jaafar .
.
Photographer : @petaigraphyofficial & @alunsk.co .
.
Inner tudung : @aseahijab .
.
sy ingin memohon maaf kpd semua yg telah wish dan beri ucapan tahniah kpd sy, sy tak dapat nak balas satu persatu.. terima kasih semua.. love u all.. .
.
#mohdckin #mohdckinhasbeenslain #nikah #kawen #sanding #weddingoftheyear #kerjakahwin

Penyanyi wanita juga bergelar ‘Ratu Pop’ kelahiran Sabah Stacy, 27, sentiasa terkenal dengan kehebatannya beraksi di atas pentas dengan penuh bertenaga. Beliau kini kembali ke persada muzik tempatan dengan menghadiahkan sebuah lagi buah tangan untuk peminatnya, iaitu muzik video menerusi single 'Cakap Ke Tangan'. Dilancarkan pada bulan Ogos lalu, single ini dilakar sepenuhnya oleh suaminya sendiri dan kolaborasi bersama Laq yang juga menjadi sebuah hadiah istimewa Akim buat isteri tercinta.

BACAAN LANJUT: http://www.budiey.com/stacy-muzik-video-cakap-ke-tangan/

Lagi videos di ig stories @budiey. Tq Taeyang. Tq #hpmy
Good night @__youngbae__ sweet dreams VIP MALAYSIA #taeyang #vipmalaysia #kpop

Gandingan satu negeri yang mantap. Bob sedikit tenggelam dengan kejelasan vokal Dayang Nurfaizah. #Repost @kakifoto_
・・・
AKADEMI FANTASIA | AF MEGASTAR | SEPARUH AKHIR
.
.
LIVE UPDATE
.
Persembahan duet bertenaga @bobyusof & @dayangsayangkamu
Photographed & Live update by: RAKF @kakifoto_
.
.
Inginkan yang begini?

#AFMegastar #KuasaFantasiKembali #kakifoto

Ara bakal melancarkan single terbaru berjudul BUNGA. Tajuknya sweet & simple tapi mempunyai gambaran yang cukup meluas. Menurut Ara, lagu BUNGA ini ditujukan buat wanita seringkali disakiti dan dilukai. Untuk lagu BUNGA, Ara sekali lagi mempertaruhkan lagu yang dicipta oleh Akim aka Hang Nadim dan turut mengundang Hazama untuk mencurah bakat ciptaan lagu. Pastinya boom lah lagu ni nanti kan? Lagu ini akan berada di semua platform streaming pada 20 Oktober ini. Nantikan. Ara ada menyanyikan sedikit lagu ini sebagai teaser dalam video temubual ini: https://youtu.be/MqnyHvnEh08 Good luck @arajohari untuk Semi Final Muzik Muzik. Semoga sukses melangkah ke pentas Anugerah Juara Lagu. #arabunga #ara #hangnadim #budieydotcom #youtube

Amboi amboi yg tukang jawab tu punnnn... mmg memintaaa la ek... bygkan perasaan Fattah masa kena hadap jual beli pantun ni... merah pedam la dia... #Repost @_melina.iman_
・・・
@fattahaminz apesal soalan ni jer blurrrrppppp muka blushing...hahaha..rasaknnnnn😅
Ig live @fastyleasia.management.sb

Yes! See you soon Taeyang. Can’t wait! #Repost @__youngbae__
・・・
Thank u jakarta!! You guys are awsome!! 💕❤️ And Kuala Lumpur y'all Ready?! 💥

Most Popular Instagram Hashtags