bubuhanbanjarkalsel bubuhanbanjarkalsel

308 posts   1408 followers   1271 followings

Khas Banjar | Lulucuan | Info  LikeπŸ”œShareπŸ”œFollow >tagπŸ‘‰@bubuhanbanjarkalsel #bubuhanbanjarkalsel di repostπŸ‘Œ >mohon maaf fotonya di edit line akun @buhanbanjar788 πŸ‘‡

https://goo.gl/OFVtdE

@Regrann from @enno.blue.027 - Han Tuh Didangari Desahan Paman Pintol Wkwk, Jangan Bamodal Sangar Wara Muha, Atau Dompet Kah Kancang, Manukar Pintol Maka Am Cucuk Tarus, Kada Maingat Lagi Barapa Hitungannya, Paman Gen Tuh Ae Lapah Bacari Duit, Ikam Maka Am Sakali Manukar Cucuk Tarus, Maka Bayar 2 Ribu Annya Ah Jua😁 Wkwk Tag Orangnya
=========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @suketi_lamborgini - Siapa yg bilang cantik itu harus cewek 😜😜
==========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @dosakemalasan - nah katahuan laki si dina.
*part7
======================================== follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @ucuf4n74r
iih bujur pian cil'ae...πŸ˜‚πŸ˜‚
malam jumahat sanak lah mohon dimaklumi ae han.. nang sudah kawin tahu haja tuh, nang masih bapacaran jgn handak dicoba2lah.. nang jomblo buhan pian banyaki baca yasin haja manambahi pahala.😊😊
======================================
kula kita juaπŸ‘‰: @klikbanjar @klikkalsel @punyabanjar @lucunyabanjar @bubuhanbanjarkalsel @pantunbanjar @bujuransayang @humor.banjar @klik.banjar
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @utuhh_banjar - Edisi malam jumahat "BATATANGGUHAN_5" TANGGUHI, NAPA NGARANNYA WADAI NINI?
========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#kata #katakata #katakatacinta #katakatabijak #katakatamotivasi #katakatalucu #katabijak #katamutiara #katahati #katacinta #banjarbanar #klikkalsel #_banjarbanar #klikkotabaru #seputarbanjar #utuhh_banjar #bujuransayang #mhsbanjar #bubuhanbanjar #infobanjar #punyabanjar #memebanjar #empatjar #bubuhanbanjarkalsel #rajabanar #humorbanjar #bahasabanjar #visitkalsel #instakalsel #lucunyabanjar

@Regrann from @mugni_lika
Orang gin kada hakun jua d guguduh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
=======================================
kula kita juaπŸ‘‰: @klikbanjar @klikkalsel @punyabanjar @lucunyabanjar @pantunbanjar @hai_kalimantan @bujuransayang @humor.banjar
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @punyabanjar - RUGI KADA BACA ...Ciri ciri urang pambabal..Adakah Pian diantaranya.. .
==========================================
Follow @bubuhanbanjarkalsel @punyabanjar
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @pevcalva -
Di dapur:
πŸ‘―: Yank, pian bisa lah maulah sambal acan? πŸ‘³: Aku kh yank, bisa banar yank mulai dari yg padas dimuntung sampai padas bapaluhan rajanya maulah 😈
πŸ‘―: Uuh pantas ai, ulun sekali lagi nah betakun, persamaan pian lawan sambal acan tuh apa?
πŸ‘³: Ulun nih yank ai persamaannya, sama-sama menyamani
πŸ‘―: Salah! Pian lawan sambal acan tuh sama2 padas dimuntung wara, buktinya kededa tatinggal bau pulang. 😈
.
On Frame: @pevcalva
==========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @novianaomyflorensia
Kena ganal handak jadi napaa?? ===========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

@Regrann from @mangalakak - Ngalih banar 😒😒😒
==========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

Regram @bubuhanbanjarkalsel
URANG BANJAR
=========================================
follow @bubuhanbanjarkalsel
add Line baramian @ctk2654j search aja di pencarian (pakai @) sanak aii 😁😁 atau klik di bio.. jangan kda ingat di addlah😚😚
.
#klikbanjar #klikkalsel #mhsbanjar #amangbanua #bubuhanbanjarkalsel #bujuransayang #lucunyabanjar #banjarmasinbungas #banjarmasin #banjarbaru #instalikes #martapura #binuang #rantau #kandangan #barabai #amuntai #paringin #tanjung #kotabaru #humorbanjar #memebanjar #instakalsel #banjarngakak #likeforlike

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags