[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

brillco brillco

130 posts   1514 followers   287 followings

Brill & Co  En av Sveriges ledande importörer av kvalitetsöl. Läs mer om oss och vår öl på vår hemsida:

http://brill.se/articles/varldens-basta-ol-och-bryggerier-2017-ratebeer-best

Minns ni Dugges gigantiska ölturné i höstas? När alla Bishoppubar i Sverige hade tap takovers i en hel vecka? Idag firar Dugges, Brill och Bishop detta med att brygga ett samarbetsöl. En Single Hop IPA bryggd med Simcoe, snart på en krog nära dig!
___
#dugges #duggespåbishops #bishopsarms #thebishopsarms #brillco

WOW!!! Omnipollo och Mikkeller HQ knep varsin plats på topp 10-listan i världen på RateBeer Best! GRATTIS! ⭐ 🍻 🏆 🍻 ⭐ Dessutom tog Dugges Bryggeri, To Øl, 3 Fonteinen, WarPigs, Alpine och Brasserie De La Senneplats sig in på 100-topplistan. Mäktigt, stort grattis! På vår hemsida har vi också listat de vinnande ölen, länk i bio.
___
#omnipollo #mikkeller #dugges #toolbeer #3fonteinen #warpigs #alpine #brasseriedelasenne #brillco #ratebeerbest #ratebeer

LAMBICLYCKA! 🍾🍾🍾 Vi har lagt vantarna på ett gäng 3 Fonteinen Armand & Gaston 37,5 cl som kommer till Systembolaget den 2 februari! Sätt klockan redan nu för det här kommer gå undan.
___
#3fonteinen #driefonteinen #lambic #armandgaston #sourbeer #suröl #spontanjäst #systembolaget #brillco

Ölprovning! Fira löningen på torsdag, då kommer nämligen Brill & Co till nya Good Guys Tap i Karlstad och håller ölprovning med ett gäng riktigt grymma bärs. Boka direkt via tap[at]goodguysbrew.com, fåtal platser kvar! Efter provningen kör vi tap takeover i baren.
___
#ölprovning #brillco #karlstad #goodguystap

Uppgradera tacofredagen - laga mat med öl! 😍🌮🌶️🍻 På vår hemsida hittar ni nu Luis Hernandez oslagbara bönchili på Ayinger Celebrator serverad med Purple Rain-picklad lök. Länk i bio.
___
#tacofredag #fredagsmys #recept #vego #vegorecept #foodpairing #brekeriet #ayinger #ayingercelebrator #mikkeller #brillco

På fredag kommer fyra nya öl i helt olika stilar till Systembolaget. Vilken lockar dig mest?
___
🔥Brekeriet Bridgman Camper - rökig suröl i den nästan bortglömda ölstilen Lichtenhainer.
☕Mikkeller Black Bear - välrostad, torr och kraftig Imperial Stout med toner av mörk choklad och kaffe.
🍇To Øl 1 Ton of Blackcurrant - BÄR!!! Ett ton svarta vinbär har använts för 1000 liter till denna syrliga, men också rätt torra, Sour Ale.
🍺To Øl Garden of Haze - fruktig och humlearomatisk IPA med toner av tropiska frukter i sann New England-stil.
___
#brekeriet #mikkeller #toolbeer #lichtenhainer #imperialstout #sourbeer #ipa #neipa #systembolaget #brillco

Wow vad många ni var som gjorde privatimport idag! Vi går igenom detta så snabbt vi kan och ni kommer snart att få veta om ni hörde till de snabbaste eller inte.
-
Vi hör också vad ni säger och ber om ursäkt om det är någon som blivit besviken. Att hantera exklusiva produkter till små volymer är svårt och att vara alla till lags är ännu svårare. Vi vet, det hade varit toppen om det gick att beställa styckvis eller kanske om minimum 6 flaskor. Tyvärr är det också väldigt mycket merjobb och varje flaska blir betydligt mycket dyrare, men visst, det skulle gå att lösa. Vi kan titta på det som alternativ till nästa gång. Att några också tyckte att den här ölen inte var värd att flagga för är förstås också tråkigt. Det här är öl som inte finns på Systembolaget och som vi gång på gång får förfrågningar på. Att inte förvarna för detta släpp hade känts osjyst. Har ni lyckats köpa dessa på annat håll är vi glada för er men de allra flesta har inte haft den möjligheten. Många har också sina favoritöl som de gärna fyller på med. Det här ÄR väldigt eftertraktad öl. Strålande öl dessutom!
-
Vi vet att ni såklart vill ha det allra senaste som syns på bryggeriers sociala medier, det vill vi också, men ofta har vi inte fått in de öl som syns där nu. När vi väl får ölen är det ofta i små kvantiteter och då väljer vi ofta att sälja dessa till våra restaurangkunder för att så många som möjligt ska få testa ölen. Den här gången valde vi att ge alla lådor som kom in till privatimport istället för omväxlings skull.
-
Vi som jobbar på Brill är själva ölentusiaster som brukar hänga på lås vid släpp vi vill verkligen ert bästa. Vi lyssnar på allt ni säger.
-
Och så till er som faktiskt har hejaropat och gjort beställningar, tack! Snart kommer ni få svar och förhoppningsvis kunna hämta ut riktigt rolig öl.
-
Ta hand om varandra i helgen, sprid kärlek och unna er några riktigt smarriga öl 💛

🍦🍫🍻PRIVATIMPORT!🍻🍫🍦
Vi har fått 8 lådor av vardera Omniöl i listan nedan där vi ger allt till privatimporten. Ölen säljs som hela lådor om 24 flaskor och det är max 1 låda per öl per person som gäller. Du kan alltså beställa en låda av varje men bara en per sort. Först till kvarn. Förfrågan om privatimport gör du på Systembolagets hemsida under Privatimport. Länk i bio och på vår Facebooksida.
___
☕Anagram Blueberry Stout 12% - 79 kr/st
👀Hypnopompa 11,0% - 69 kr/st
🍫Noa Bourbon 11,0% - 79 kr/st
💙Blueberry Slab Cake Ice Cream 7% - 65 kr/st
🍁Maple Truffle Ice Cream Waffle 11,5% - 79 kr/st
🍦Popsicle Ice Cream Pils 5,2% - 49 kr/st
🍨Raspberry Meringue 6,0% - 62kr/st

🎉🔮Privatimportsläpp!🔮🎉 Imorgon fredag 12/1 12:00 kommer vi att göra ett exklusivt Omnipollosläpp till privatimporten, var redo i våra sociala medier! Det kommer vara först till kvarn som gäller och vi kommer ENDAST godkänna förfrågningar som kommer in efter att vi gått ut med informationen i våra sociala medier, det hjälper med andra ord inte att chansa och lägga en förfrågan innan 12:00 imorgon. Lycka till! 😃
___
#omnipollo #brillco #privatimport #systembolaget

För tredje året i rad – Brill & Co blir Gasellföretag!!! 🏆🍻🎉 Att utses till Gasellföretag innebär att företaget tillhör ett av Sveriges snabbast växande företag. Läs mer på brill.se - länk i bio. Skål och god fortsättning på det nya året!
___

#brillco #digasell #dagensindustri #hantverksöl

Vilken var årets bästa öl? På brill.se kan du läsa vad Brillpersonalen har haft för favoriter 2017 men vilka var dina? 🍻
____
#brillco #åretsbästaöl #craftbeer

Most Popular Instagram Hashtags