brielle.brooklynn brielle.brooklynn

1,615 posts   6,584 followers   1,461 followings

Mini Style Photo Ootd Play  πŸ‘ΌπŸΌ5y girl..Precious gift from God πŸ’ mom @amelindakurniawan @brieandmompreloved #BrieMomOotd line: amelinda.kurniawan ✈️ end dec singapore trip

She is my heart, my soul, and my β€œbest thing happen that ever happened to me” πŸ’–.
.
β€œπŸ˜Could you die at our matching suppa cutee tsum2 dress from @monica_sie 😘😘?? If I could match her every single day i would πŸ€£πŸ™πŸ» β€œmom @amelindakurniawan πŸ’•.
.
Suppa love the dress 😍 its so cute print and nice material and sewing πŸ’– . They have many choice of print and design.. thx you 😘😘
.
πŸ“Έ @milk_photography #milkteam2 .
Hairpieces @babylynnworld .
.
#BrielleEndorse #BrieMomOotd #BrielleStudio #briellebrooklynn
.
#tsumtsum #icecream #princesstsumtsum #disney

Live simply
Be grateful
Give LOVE
PRAY lots ✨.
.
Posting bbrp photo brie waktu Brie pas awal 5y yaaa.. krn bbrp blm smpt dipost #edisidibuangsayang 😝
. πŸ“Έ @milk_photography
Dress @perrithelabel .
#BrielleStudio #BrielleOotd #briellebrooklynn
#milkamelinda #milkbabystudio #milkphotography .
#scandinavianroom #kidsroom #monochrome

A daughter is just a little girl who grows up to be your best friendπŸ’–. ✨
Sekali2 twinzie ala2 β€œstreet hip hop” 😝with mom @amelindakurniawan , mommy dah kyk abg ga 🀣
#BrieMomOotd #BrielleStudio #briellebrooklynn
#hiphop #dance #street

Are you bored with your home decoration? Or looking for personal gift for your loved one? And need personal touch?
Got my pop up illustration frame from @patti.felli 😍 thxx you 😘
Sooo.. this made from your photo, just send them you high resolution photos and they make the illustration and pop up it, love it so much because the ilustrations so beautiful also very neat cutting, you can just add the name or personal message, or the special date with your love one.πŸ’– its so pretty hang or you can just put on the table
love it so much😘😘 Next will post it put at brie room yaaa
Soo .. just check their ig @patti.felli
#BrielleEndorse #BrielleRoom #mirror #twinskids

Sometimes she is a reflections of me, sometimes i feel like a reflection of her.. in either case I am learning a whole lot. ❀️
Love to capture us in this matching, twinzie moment, us both in @dolcegabbana ❀️
πŸ“Έ hubby in #fujifilmxt20
#BrieMomOotdb #BrielleTravelsJakarta #briellebrooklynn
#caretto #dolceandgabbana #DGBambino #DGFamily #DGWomen

✨Dance with your heart.. your feet will follow.. πŸ’ƒβœ¨.
✨
Looking for her last year birthday photos .. how times flies 😱 and find many photos have not upload yet.. that time brie still have ballet lesson.. happy watching her jump, twirl, shaking, giggle, smile that time and wish her will join the class again 😍😍 @brielle.brooklynn πŸ’ͺπŸ™πŸ».
✨
πŸ“Έ @milk_photography
#BrielleStudio #briellebrooklynn
#milkamelinda #milkphotography
#littleballerina #ballerina #ballet

β€œWhat would you do for love? πŸ’–Whether is taking the time to accompany her play her favorite toys, pick up school ( although sometimes), listen to my daughther to tell the many things on her minds, believe in her dreams, just rest her in my arms, read her bed time stories. I find the most love in the little things, those daily tasks that may seems small but in the end, hold of all the beauty memories of us” mom @amelindakurniawan πŸ’–.
✨ πŸ“Έ @milk_photography
Twinzie in pearl blazer with mom
My blazer @vivienne.wu
Mom blazer @hm x @balmain @febbypeboi #hmxbalmain ✨
#BrieMomOotd #BrielleStudio #briellebrooklynn #balmainxhm
#mommyblogger #mommydaughter

Its all right letting yourself go, as long as you can get yourself back” #mickjagger 🎀
Rockstar fashion show with @omiagency 🎀
#BrielleFashionShow
#rockstar #kidsfashionshow #Fashionshow

😍Calling all L.O.L Surprise lover πŸ’–πŸ˜!! Yayy ! get this L.O.L Surprise print dress from @monica_sie 😍 thxx you 😘😘
πŸ’•
πŸ‘πŸ» First, love the print so much yaaa, its @brielle.brooklynn favourite toys now, she screaming when first see the dress, i thing mostly kids and mom love it too 😝 they always update the print design with newest kids trends πŸ‘πŸ» fabric so comfy and thick but still feel cool πŸ‘πŸ»neat sewing and perfect cutting, brie always love because its not limit her move hehehe πŸ‘πŸ»you can custom the printed fabric with any other models or you can choose the other print design 😍😍 πŸ‘πŸ» super recommended ! Just go their ig @monica_sie πŸ’–πŸ˜
πŸ’•
#BrielleEndorse #BrielleOotd #BrielleDaily
#lol #lolsurprise

Yayyy its weekend ! ! Waktu yg pas buat family time atau kumpul ama teman2!
Kmrm kita dapat kiriman spiku dari @spikoedjoen 😍😍! Thxx youu 😘😘
🍰
Super ngiler ya pas ditawarin spiku lihat fotonya aja dah keliatan enak!
Dan emang beneran enak ya! Kuenya super lembutt! πŸ’• trus ga terlalu maniss.. emang sekarang aku kurangin makanan yg terlalu manis yaa.. 🍰
Untuk rasa, mereka banyak pilihan rasanya loh, ada nutela, kenari, polos, selai, atau mix 🀀. Brie and mom’s favorite is polos with selai strawberry.. kalau daddynya suka kenari with nuttela inside 🀀 super enak! 🍰
Mereka juga punya bbrp ukurannya, jd buat yg masih pengen cobain atau makan sendiri 😝bisa pesan kayak punya kita yg 10x20cm, kalau dah fix suka rasa apa atau buat ramai2 bisa pesan 20x20cm
🍰
Trus yg aku suka lagi yaa, fyi,
Tanpa pengawet 🚫 krg lbh max 4-5hr yaaa tahan udara ruangan sejuk
Tanpa pelembut 🚫
Tanpa pengembang 🚫
πŸ’―% aman untuk dikonsumsi semua usia πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
🍰
Yayy ! Karena brie suka banget bakalan langgan beli buat bekal sekolah atau les krn enak bisa dipotong2 kecil 😝😝
#BrielleEndorse #BrielleReviewFood #BrielleDaily
#spiku #food #surabayafoodies #kulinersurabaya #snacks

Super happy kmrn dpt kiriman gelang dr @lindrosejewel πŸ’œπŸ¦„ thxx you auntie 😘😘 ✨
Kalo lagi bingung cari kado apa buat temen lahiranπŸ‘ΆπŸ» atau birthday πŸŽ‚? Aku saranin kasih πŸ’› EMAS ya.. apalagi buat yg temennya udah pada punya anak kedua ketiga ✨
✨
✨
Why?
Krn bisa usefull banget, selain cantik bentuknya bisa disimpan, as investment lohh, kalau kado baju atau mainan bentar aja sudah ga kepake kan, apalg kl temennya banyak pasti kadang sampai kembar2 πŸ˜…. Gimana kl angpao? Mrntku kesannya lebih ga mau ribet, kurang personal touch gt and seringnya kepake tuh uangnya buat shopping 😝 ya gaa? ✨
Good newsnya secara emas jaman now, @lindrosejewel bisa di CUSTOMIZE and PERSONALIZED loh! Also bisa affordable BUDGET! ✨
Kayak gimana sih?
✨Kita bisa pilih modelnya sesuai dengan anak2 jd ga keliatan kuno 😍
✨bisa juga ksh details personalized seperti nama anak, gambar atau karakter kesukaan, sampe fontsnya kita bisa pilih juga, ada add charm juga. Kali ini ksh nama Brielle dan gambar unicorn kesukaan brie 😍
✨ sukanya lg ada pilihan kita bs nulis secret message di emasnya juga (as their vision - gold jewerly with a story to tell in every piece) Swipe for photo πŸ¦„
✨utk budget juga bisa fleksibel ya krn mereka menyediakan bbrp pilihan: 9K (37,5% pure gold) or 18K (75% pure gold) trus bisa juga mix dengan tali πŸ’œ brie kmrn pilih warna purple krn lagi suka
For more details swipe yaaa 😘 ✨
🎁Selain buat kado temen, bisa utk buat kado anak kita sendiri kl birthday, anggap invest buat dia besar nanti, trus bisa juga for daily use, ke party etc. Aku juga tiap Brie bday pasti beli in dia hadiah emas walau kecil yg penting bs cicil dia buat masa depan 😘 ✨
🎁 kalau yg punya company atau usaha bisa juga buat award client atau staff ✨
So just click their ig @lindrosejewel 😍
#BrielleEndorse #BrielleReview #briellebrooklynn
#babybracelet #goldbracelet #gold #squishy #unicorn

πŸŽ‰Happy Kartini Day 2018 ! πŸ™β€β™€οΈ
πŸ’•
To all woman, especially to all mother! Its not easy, its need struggle, but... Remember that we are amazing and stong, we are brave and wonderfull.. Keep fightingπŸ‘πŸ», keep inspiring.. ✨
May we know them, may we be them, and we raise them!✨
Good night all 😘
πŸ’•
β€œKartini Jaman Now”
πŸ“Έ @milk_photography
Mua @malvava
Twinzie with my mom @amelindakurniawan in pearl blazer
My blazer @hm x @balmain #hmxbalmain
Brie blazer @vivienne.wu
Hairpieces @perla_accessories πŸ’•
#BrieMomOotd #BrielleStudio #briellebrooklynn
#HariKartini #KartiniDay #kartinijamannow #kartinimasakini #womanday

Most Popular Instagram Hashtags