bravium_teatre bravium_teatre

202 posts   1,037 followers   920 followings

Bravium Teatre  C/Presó 13 Reus. Tlf. 977 34 37 01

‪La setmana que ve les #VarietéesdeSantPericu tornen als jardins de la #CasaRull, un imperdible de #SantPereReus.‬
‪Enguany cada dia una actuació de l’ #OrfeóReusenc per celebrar el #centenariOR

‪Ja esteu fent la llista de la compra? Aquest dissabte a la tarda no us perdeu el #mercatalMercadal, a càrrec de la #famíliaBravium, us hi esperem! ‬

‪Els amics de l’ Àliga ens han deixat aquest record pel #JorBor quan ha passat la professó de #CorpusReus per davant del Teatre. Moltes gràcies, CRAC, sou uns cracs i uns detallistes. ‬

Gran actuació, millor final de festa! #lafamiliabastarda

Avui la #famíliaBravium estem molt tristos. Ens ha deixat el Jordi Boronat, el nostre JorBor. Una persona estimada per tothom, que feia somriure a qualsevol a qui tenia al costat. Formava part ja no del nostre equip, sinó de l'equipament del teatre: acomodava els espectadors, recollia entrades, amenitzava les funcions abans que comencessin... i per suposat, feia d'actor.
Era Actor. En majúscules. Ja de jove amb els seus números còmics, els monòlegs. De més gran amb grans interpretacions a "Entre aigua i anís" o "El malalt imaginari", que sempre ens quedaran a la retina, talment com el seu darrer gran muntatge "Cançó de Nadal", amb un altre personatge d'aquells que guardarem per sempre a la memòria.

A la memòria i al cor. T'hi tindrem sempre, Jordi. Te'n vas sabent-te estimat. Amb una exposició al nostre vestíbul mostrant a tot Reus el teu incomptable número d'autògrafs. Te'n vas com has viscut, discret i envoltat de rialles. Te'n vas amb el Jaume, i segur que entre els dos fareu que més d'un allà dalt mori altre cop, i de riure, que aquetes morts sí que són dolces.

Te'n vas, però no del Bravium. Aquí sempre hi tindràs un racó. Gràcies per tant, JorBor, gràcies.

Sí! Som la #famíliaBravium! Véns amb naltros? Fes-te’n soci!

‪Estem molt feliços perquè ahir diversos membres de la #famíliaBravium van rebre uns #PremisAmenós.‬
‪Moltes gràcies #elmóndeReus i @pepbaiges ! Jaume, van per tu!‬

No hi som tots perquè tenim agendes complicades de combinar, però us mostrem a part de la #famíliaBravium.
El Jaume seria tan feliç...

Ens agradaria molt que ens poguéssiu acompanyar a la inauguració de l'exposició fotogràfica de Bartolomé Pluma “Els del Bravium...fem coses” el dimarts dia 17 d'abril a les 19:00 h.

Vermuts Miró reforça la seva aposta per la cultura amb un conveni de col·laboració anual amb el Bravium Teatre
Reus, 21 de març de 2018.
Bravium Teatre i Vermuts Miró han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu de realitzar conjuntament diversos projectes culturals i de ciutat durant aquest 2018. L'aposta de Vermuts Miró per la cultura tant de dins com de fora de la ciutat forma part de la seva filosofia d'empresa i així ho han demostrat en diverses ocasions. En són exemples la seva participació com a mecenes en la capitalitat de la cultura de Reus durant el 2017, el Vermut Miró&Art, producte pel qual aposten cada any on es barreja la part més artística dels pintors o altres actes relacionats amb música i teatre amb els que també hi col·laboren. "Considerem el vermut un producte molt arrelat a la cultura, especialment a la ciutat de Reus, on va néixer la nostra marca", expliquen des de Vermuts Miró. "Pensem que el tema de la cultura necessita un reforçament per part de la ciutadania i realitzem aquesta aliança amb el convenciment de que la cultura és educació i l'educació ens fa ser millors persones". Des del Bravium Teatre es mostren agraïts de poder comptar amb la col·laboració de Vermuts Miró portant a terme diversos actes durant l'any que de ben segur que ompliran la ciutat de cultura. Amb paraules del President del Bravium Teatre, Ferran Figuerola: "Aquesta aliança ens permet continuar apostant en projectes de futur i acollir noves iniciatives culturals i artístiques a la ciutat de Reus".

‪El #BraviumTeatre als #Trestombs de #Reus, sempre fent ciutat! #trestombsreus

‪Endreçant vestuari!‬
‪👕👔👖👚🧥🎩🧣👗👕👔👖👚🧥👗🎩🧣👕👔👖👚🎩🧣👕👔👖👗👗👗👕👔😅 #somunequip

Most Popular Instagram Hashtags