[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

braderb_babyjohn braderb_babyjohn

337 posts   796 followers   1173 followings

The Best Baby John in Town  📍 Stadium Kg @ Laman Selera, Kg Baru ⏰ OPEN DAILY | 5PM - 12AM 📍 KL (Night Market) ⏰ Tuesday - Saturday | 5PM - 10PM • More Info At:

http://Facebook.com/BraderBBabyJohn

Tq to @yanazaradee_ and friend..lepas ni datang bawak kawan2 lagi..
#braderb

Thank you to our beloved customer..
#braderb

Hello semua...!!! Dinner mana today...? Kalau tak de plan lagi jom la dinner dengan kami...jom pakat bawak family semua... #braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Hye guys...kami beroperasi macam biasa...so jom bawak kaum kerabat anda dinner bersama kami...!! Mana nak cari baby john yang padu macam kami...jom serbu ok... #braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Done delivery for today for farewell part... so korang yang ada plan nak buat celebrations event teringin nak jadikan baby john kami sebagai menu...boleh hubungi kami ok....ada delivery servis...!!!! Tq so much customer hope puas hati.... #braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Tq to our beloved customer yang oder baby john kami untuk birthday party...so mana yang hendak oder baby john kami untuk apa2 event boleh terus contact kami ok...ada delivery servis..!!! #braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Hye guys..!!! Dinner mana today..!!! Jom la bawak orang yang anda sayang dinner dengan kami...mana nak cari roti john inti mantap padat ketat...!!! Hanya di @braderb_babyjohn
#braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Hello semua...hangpa dengar sendiri apa komen depa nie lepas makan baby john kami...so anda semua kalu nak rasa sendiri keenakan baby john kami...jom pakat mai...ok...

Hye guys...!!! Brader nie da try keenakan baby john kami..anda bila lagi..?? Hujan2 nie mmg baby john la jawapan die...jom serbu kami ok...!!!

Salam guys..!!! Dinner mana hari ini...mai la dinner dengan kami..macam2 ada..jom singgah..!! #braderb #babyjohn #norulesjusteat #rotijohn #rotijohncheese #rotijohnspecial #pasarmalam #streetfood #halal #halalfood #telurdibasuh #bsquad

Tq lovely customer..tq always suport us..!! Datang lagi ok...so hangpa semua bila lagi nk mai..nk rasa keenakan baby john kami..confirm jilat jari..tak percaya mai try dulu...!! Hari ini beroperasi macam biasa ok..!!!

Hello KL city..!!! Come and dinner with us...makan nasi da boring kan...kita makan baby john...macam2 ada..jom la serbu kami disini... boleh waze laman selera @ stadium kampung...

Most Popular Instagram Hashtags