boy_yus_ boy_yus_

897 posts   1,146 followers   595 followings

Boy Yus  Love Uolss 😘 |Rezeki🎩| Blogger MyBuzz 😎- Entertainment & Lifestyle Blog | Food & Travel Lover πŸ€‘|

Ready to Fly ✈️✈️✈️✈️✈️✈️ #Bangkokwecoming#travel #love #buddies #thailand #songkran #friends #enjoy #trip #instafamous #travelling #friendship #forever

@buzzingmalaysia Ada yang kata video ni viral hantu kebaya merah bukit lengkok kulim. Ada yang bagitau ni remake terbaru VM @hafizsuip β€œOmbak Rindu”? Ada juga yang cakap video viral koleksi terbaru baju raya rekaan @syomsz @syomirizwagupta yang debut kat ntv7 minggu lepas? Apa pun kebaya merah tu memang vasssttt! Ada juga yang cakap video ni viral hantu kebaya merah gimmmick kepada filem terbaharu @missfazura β€˜The Legend of Pontianak” yang bakal menemui penonton tak lama lagi? Mmmm apa pun video ni memang real dowhhh. Seremmmm!!!
#urbanlegend #hantukebayamerah #hantukebayamerahkulim #ombakrindu #thelegendofpontianak #theredkebayabanshee #viral #kulim #kualalumpur
#ghost #scary
#mybuzz

Hadir ke premiere screenning anjuran @hiburan.sinar filem @midnightsunmov ...Baru je tengok trailer filem ini, kisah romantik katanye..akan ditayangkan pada 29 Mac ini..okla nak layan dulu la malam jap g.. tunggu kite review yer
Terima kasih @hiburan.sinar atas tiket filem MidnightSun 😍❀️ #wayangsinar #midnightsun #romantic #love #photographyeveryday #filmmaker #filmmaking #cinemagrapher #cinematic #photoart #photography #filmstill #art #film #photographylovers #instagood #filmmakinglife #motionimage #instashot #color #all_shots #ig_captures #composition #focus #capture #moment #movies

Takut-takut nak bagi Anak rusa ni minum susu... Die menghisap terhenjut-henjut rasanye... πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜›πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ🀩🀩🀣🀣🀣🀣
#photooftheday #babydeer #happyweekend #singer #igers #handsome #love #instagood #photooftheday #flowers #photoeveryday #cute #picture #beautiful #followme #happy #follow #fashion #pic #picoftheday #like4like #friends #instagrammers #fun #smile #igers #deer #animals #lovely

Why im so scared ...ayooo... U see tanduk die.. sekali di rodok tak tau apa nasib huhuhuhu πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ #photooftheday #deer #happyweekend #singer #igers #handsome #love #instagood #photooftheday #flowers #photoeveryday #cute #picture #beautiful #followme #happy #deerfarm #farmlife #happy #hunting

OMG sungguh mencabar menjala di sungai cetek ini.. Kalo nak tunggu Yus berjaya menjala atau tidak tungguuuuu.... heheheh πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… MB berkesempatan untuk melawat kampung raga yang terkenal dengan budaya penduduk tempatan seperti makanan tradisional, berkuda, mandi -manda di sungai raga, menganyam Geruk, makan buah-buahan semasa musim buah, menjala dan yang paling terdapat pakej homestay yang patut korang cuba..πŸ˜€πŸ˜€πŸ‘Œ. Thanks Moruu for the great video taken 😘 #tourismkedah
#travelwithme
#jeraigeopark
#Kedah
#kampungraga
#love
#culture
#orangkampung
#kedah
#photography
#malaysia
#travel
#travelblogger
#instatravel
#sweet

Sakura feels okay πŸ˜πŸ€—πŸ˜πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ #photooftheday #sakura #happyweekend #singer #igers #handsome #love #instagood #photooftheday #flowers #photoeveryday #cute #picture #beautiful #followme #happy #follow #fashion #pic #picoftheday #like4like #friends #instagrammers #fun #smile #igers #instalike #likeforlike #instamood #follow4follow #photography

Most Popular Instagram Hashtags