bonbonnow bonbonnow

97 posts   2,074 followers   385 followings

Bonbon Now  Støt vores Kickstarter og få tilsendt bland-selv-slik helt nede til 6,98,- pr. 100g

Er ræven og direktøren samme person? 😂😂😅😅

Vores tilbud kører stadig ;)

Så kom vi på løvens hule..!! Du kan stadig nå at støtte vores Kickstarter kampagne og få utrolig lækkert slik til gengæld

Var der nogen der sagde Rævens Hule? Se med på dr1 kl.20.45

Sådan ser #lørdagsskålen her

Link til tilbuddet ligger på vores instagram side 😉

Forudbestil dit #BlandSelvSlik og få eksklusive slik pakker..!!

Så er #ræven ude igen... forudbestil dit slik og få ræven på besøg med dit slik 🦁🍭😊

Så vi tilbage igen...!! Forudbestil dit slik, før vi etablere vores eksklusive sliklager, og få slikket til 6,98,- pr 100g. LINK TIL BESTILLING LIGGER INDE PÅ VORES PROFIL 💖🍭🍩🎂🍰🍫🍬

SLIK OG BAALLLAADE. Så var vores ræv forbi #Deloitte

[Pressemeddelelse]
"Har du også savnet at kunne blande dit eget bland-selv-slik på vores hjemmeside? For det har vi nemlig også. Man kan ikke have et bland-selv-slik koncept uden, at kunderne kan blande deres eget slik.
Vores samarbejde med den slikbutik der stillede sit slik til rådighed, ophørt i december-måned. Lige siden har vi arbejdet på at etablere vores eget lager, men som i nok ved koster det mange penge at etablere et rent og lækkert fødevaregodkendt varelager. Lageret skal for det første være i god stand og med letrengørlige glatte overflader på gulv og vægge. Også skal der installeres opvask, der hvor slikket blandes, oven i det skal der tilføjes udgifter til varekøb og markedsføring. Det havde vi desværre ikke budgetteret med og derfor er der gået 4 måneder uden at bland-selv-slik funktionen er kommet tilbage på hjemmesiden.
- Men der er håb forude. Hold dig opdateret på vores nyhedsmail, hvor vi vil komme med flere opdateringer omkring processen."
De Bedste Hilsner
Adm. Direktør for BonbonNow ApS

Most Popular Instagram Hashtags