bispbergsherrgard bispbergsherrgard

278 posts   3,122 followers   3,892 followings

Bispbergsherrgard  Vackert beläget i Dalarna, enbart 2tim från Sthlm. Boka för konferens & fest eller abonnera hela Herrgården! info@bispbergsherrgard.se 0225-285160

Sommaren på Bispberg är Magisk🌿det här är delar av den härliga trädgården och omgivningarna! Skogen är vår granne och utflyktsmålet Bispbergs klack ligger på lagomt vandringsavstånd från herrgården. Du kan hyra herrgården & ha allt detta, tänk vakna upp & dricka morgonkaffet med släkten eller kompisgänget här en helg eller en vecka🌸 Det finns några lediga datum i juni, juli, augusti & september, kontakta oss på info@bispbergsherrgard.se för mer info & lediga datum #bispbergsherrgård #bispberg #bispbergsklack #herrgård #säter

Hyr din egen Herrgård! Samla ihop kompisgänget, familjen eller träningsgruppen. Ni anländer till vackra Bispbergs Herrgård och har hela herrgården för er själva. Med extra sängar kan 35 personer sova över. Ha fest i vår loge, bada i vår Jaquzzi och basta i den vedeldade bastun. Fullt utrustat restaurangkök, grillar, stor trädgård och två lekrum samt liten lekpark till barnen. Midsommar och flera helger och hela veckor är ff lediga! Pris från 10:000 kr. Kontakta oss för mer info.

Passa på att kom och bo och ät hos oss i helgen den sista helgen vi har restaurangen öppen för sommaren! På fredag finns något enstaka rum och på lördag har vi flera lediga rum. Avnjut en härlig 3 rätters med •Toast Skagen på Bispbergs vis serverad på Bispbergslimpa med Regnbågsrom•Lammrostbiff med Chèvrerisotto samt bakad tomat, rostad palsternacka & rödvinssky• Björnbärs cheesecake med dulche leche glass som serveras med havtornscreme! Välkommen med din bokning på info@bispbergsherrgard.se eller 0225 285160 #bispbergsherrgård #säter #sötasäter

Våren är äntligen här! Kom och njut av Bipsbergs Herrgård mat och dryck samt boende helgen 4-6 maj, finns fortfarande rum kvar.
Detta är sista helgen vi har öppet för allmänheten innan Herrgården hyrs ut för alla sommarens bröllop, så passa på nu.
Är ni sugna på att hyra Herrgården för kompisgänget eller hela tjocka släkten kontakta oss, det finns lediga veckor och helger kvar.
Erbjudande just nu midsommarhelgen hela Herrgården tor-lör 10.000 SEK!

Varför inte hjälpa vårkänslorna på traven med ett besök 4-5 maj, vi serverar middag båda kvällarna och det finns fortfarande rum ledigt.
I sommar finns möjligheten att abonnera Herrgården för ert sällskap, lediga helger är:
6-8/6, 22-23/6, 6-8/7, 13-15/7, 3-5/8, 17-19/8 Från 10.000:-/tillfälle

Abonnera Bispbergs Herrgård och fira en riktig midsommar i Dalarna med hela släkten eller dina bästa vänner! Pga sen avbokning så är det nu ledigt under midsommarhelgen.
Pris för enbart Herrgården med 20 bäddar: 18 000:-
För Herrgården och våra två gårdshus totalt 30 bäddar: 27 000:- Priset inkluderar bäddade sängar, handdukar och avresestäd, 20-35 sängplatser (5 extra sängar) .
Ni får då tillgång till alla delar inklusive kök och ni kan då laga mat själva alternativt ordna med catering eller rent-a-chef/serveringspersonal, vi har kontakter att förmedla om det skulle vara intressant.
Ni har självklart även möjlighet att nyttja vårt spabad och bastu.

Kom och njut av vår ljuvliga påskbuffé, vi har några platser kvar tills ikväll samt morgondagens sittning.
Glad påsk! 🐣

Nu är herrgården redo för Påskfirandet! Vi har rum kvar i helgen och platser till Påskbordet lördag kväll och söndag eftermiddag. Boka ditt rum eller bord på info@bispbergsherrgard.se #bispbergsherrgård #bispberg #säter #sötasäter #konstspaningisaterbygden

Välkommen till vårat fina & mysiga gamla Härbre! Härbret kan man boka både för självhushåll och med middag & frukost inne på herrgården. Denna helg finns Härbret ledigt, passar perfekt för kärleksparet 💕 1500:- /natt inkl frukost. Vi har även några få lediga rum Påskhelgen där man kan kombinera sin vistelse här hos oss med vårt goda Påskbord och Konstspaning här i Säterbygden eller skidåkning i Romme Alpin⛷#bispbergsherrgård #bispberg #säter #sötasäter #säterbygden #konstspaningisäterbygd #rommealpin

Hoppas ni haft en härlig helg!
Här på @bispbergsherrgard har solen lyst och vi har massor med snö. Vill du komma till oss och njuta av snö, god mat, bastu, bad och sköna sängar. Vi har vi öppet i helgen och fortfarande några rum kvar samt plats i restaurangen! Missa inte heller sista skiddagarna på @rommealpin de och vi och öppet hela påskhelgen och påskveckan. Varmt välkomna till oss! ❤️❄️☀️

Snart påsk! Passa på att boka bord till vår härliga påskbuffé, inte många platser kvar.
Vi har två lediga rum kvar på Herrgården så först till kvarn. 😉
Tänk vad härligt att vi har så mycket snö och att härliga @rommealpin har öppet hela påsken och även påsklovet. Missa inte sol, snö, god mat och skidor!
Varmt välkomna!
Bild tagen av vår fantastiska kock och konstnär @benny_hallwayyours

Vi älskar alla slags högtider och Påsken ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Vi dukar upp ett härligt påskbord med något för alla.
Långfredag från kl 18.00
Påskafton två sittningar, kl 13.00 och 18.00
Påskdagen från klockan 14.00 
Påskbord 355:-, 4-12 år 20:- /år
Vi har öppet hela påsklovet för boende och 2 rätters middagsbuffé, boka boendepaket från 930:- per person, del i dubbelrum inklusive frukost och 2 rätters middagsbuffé. Passa på att besök Romme Alpin för lite skidåkning, de har öppet hela påsken samt påsklovet!

Most Popular Instagram Hashtags