biserica.agape.straubing biserica.agape.straubing

106 posts   208 followers   288 followings

Biserica Agape Straubing  Prin această pagină dorim să ne prezentăm şi să vă oferim câteva resurse care să constituie o binecuvântare pentru sufletul dumneavoastră!

„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a celor ca ei.”
“Adevărat vă spun că oricine nu va primi Împărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş cu niciun chip nu va intra în ea!”#binecuvantare #bisericaagape #copilasi

Sărbătorim nașterea Mântuitorului! Vestim cea mai încântătoare și îmbucurătoare veste! Facem cunoscut celor din jur despre Fiul lui Dumnezeu născut pe pământ! Trăim bucurie și fericire... Isus este motivul sărbătorii și EL este Sărbătoritul!! Te invitam și pe tine și te așteptăm cu atâta drag!

Duminica vom sta la masa cu Domnul...la Cina... cu fratii și surorile noastre.
Și după cum ne este obiceiul, in prima duminica din luna ne întâlnim și de după-masa, începând cu orele 17:00. Ne bucurăm sa te putem vedea și pe tine.
Sa fii binecuvântat!
#bisericaagape #cinaceadetaina #dumnezeuteiubeste #dumnezeuestedragoste

Imagine de la întâlnirea de tineret de astăzi!! Ne-am bucurat de venirea ta. Sa fii binecuvântat 😇

Un legământ cu Isus...pentru eternitate... o singura credință și un singur botez... Noi suflete s-au hotărât la o noua viața și duminica ne vor mărturisi acesta in apa botezului. Vino sa-i vezi... Vino sa-i susții rugându-te pentru ei.
Îți mulțumim Isuse pentru harul Tău măreț! #boteznoutestamental #bisericaagape #har #dumnezeuestebuntotdeauna

A fi privat de libertate nu înseamnă numai a fi captiv în închisoare. Nu trebuie să fii după gratii sau legat cu lanţuri ca să nu fii un om liber. E suficient ca unul din păcatele tale să te ţină captiv. O singură alegere proastă făcută zi de zi, în mod repetat, te transformă într-un om legat. Un telefon, un calculator, un site, toate acestea te pot face un dependent. Vrei să fii liber? Hai şi tu în data de 24 Noiembrie, ora 16:00, la Conferinţa Regională de Tineret, la Biserica Agape. Grupul Messis împreună cu Marius Curt şi toţi tinerii bisericii Agape te aşteaptă ca să accesaţi împreună www.teelibereazaIsus.com

“Coloseni 4; 6. Vorbirea voastră să fie totdeauna cu har, dreasă cu sare, ca să ştiţi cum trebuie să răspundeţi fiecăruia.”
Studiu biblic - Tema de vineri, 08. Noiembrie ‘18
Te așteptăm cu drag la un timp de partasie cu noi, in prezenta Tatălui. #agape #studiubiblic #epistola #vorbire #biblia

Duminica, 14. Oct. 18, Biserica Agape a trăit momente binecuvântate cu ocazia sărbătoarei de mulțumire, in fata lui Dumnezeu. Decorul pregătit, cântările Fanfarei și ale corurilor mixte ne-au oferit un crâmpei de cer. Cântarea copiilor a fost un crin înflorit! Îți mulțumim, Tata, pentru tot ce ne-ai oferit in acest an! Roadele bogate ale pământului, binecuvântarea lui Dumnezeu pentru oameni, dar și pentru celelalte viețuitoare și animale, poarta in sine un mesaj concret: Tata poarta de grija! Numai El este miracolul roadelor!
Binecuvântat și plin de glorie ești, Tata! #ziuamultumirii #dumnezeuestedragoste #gottistgut #agape #agapestraubing

Sunt faptele tale vrednice de pocăință!? Te recunosc cei din jur a fi copil al cerului in urma faptelor tale!? Dorești a face fapte bune!? Te invitam la studiu biblic in fiecare vineri începând cu orele 19:30. #bisericaagape #straubing #faptebune #credinta #studiubiblic

Duminica vom sta la masa cu Domnul Isus. Vom vorbi cu El despre iubirea ce ne-o poarta, noua oamenilor, și vom privi la rănile LUI!! Ii vom mulțumim căci ne-a dăruit șansa la viața veșnica!! Ne vom cere iertare pentru suferintele ce I le-am pricinuit!
Vom avea un timp minunat! Ne vom “împărtăși” cu EL!
Dorim sa ne fii alături... #cinaceadetaina #bisericaagape #dumnezeuminunat #gottistliebe

Să ai milă de fratele tău, ca pentru Dumnezeu.... Fii față de toți nepărtinitor, fii pentru toți bun, fii întotdeauna sincer!! Tema studiului de mâine seara este: “Tema imparțialității (nepartinirii) in relații”. Te așteptăm la Agape începând cu orele 19:30. Ne vom bucura de venirea ta la Biserica. #agapestraubing #dumnezeuminunat #studiubiblic #relatii #biblia

Most Popular Instagram Hashtags